Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzumkaa

czy naprawde takie tematy musza tu być?

Polecane posty

Gość dzumkaa

wkur...mnie takie tematy"ide robic kawusię chce ktoś?" taaaaa kurde chcemy :O albo'czy ktos juz robił kupe?"......nosz ludzie czy nie umiecie nic innego wymysleć? albo" złamałam tipca pomocy". .no i jak mamy ci pomóc?wirtualnie przykleic nowego? albo "nudzimi sie".....to widać.nie tylko tobie i co w związku z tym? albo "zjadłam własnie pyszne jabłuszko".........no i co z tego ze zjadłaś? musisz sie dielic z nami ta informacją? te topiki robią sie juz żałosne.

{ Popieram autora. } Tylko na litość (...) nie załóż o tym topiku. :D

Gość
(do siebie) ta stara torba dalej tu siedzi:classic_cool: (głośno) A ty czemu się mnie czepiasz? Co ja ci znowu zrobiłem?:(

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Nikt Ci nie każe tego czytać (chyba że się mylę i właśnie ktoś przystawia Ci guna do skroni mówiąc: "Czytaj najdurniejsze tematy na Kafeterii albo zgwałcę Twojego psa!", jeśli tak to sorry)

Gość
PS mam was w tym samym miejscu gdzie Pijawa ma was w du.p.i.e.

Gość
Bezsprzecznie:classic_cool: Ale tobie co do tego? czy ja patrzę na twoją?:o (pewnie wielką i grubą jak moderatorka)

dodam jeszcze kilka: pije browara, herbate kto ze mną? zjedliscie juz obiad? co jedliscie na obiad? co gotujecie na obiad?

MRK - ale masz domysły- PEWNIE WIELKĄ I GRUBĄ.a czemu nie powieszPEWNIE MAŁĄ SZCZUPŁĄ< PŁAśKĄ? czy tylko gruba jest zła? a tak na marginesie skoro nasz wszystkich chcesz miec w swoim powarzaniu to musisz miec dużą. ja niestety mam bardzo małą i jędrną więc nie ma szans by sie tam ktoś znalazł. a co gotujesz dzis na obiad?:P

Gość fascynująca i niebezpieczna
ja też wyrażam głęboki sprzeciw tym samym popieram autora PS. pije kawę, kto ze mną? :D :p

Gość
A mnie poza tym wk..wia (generalnie to dużo rzeczy mnie wk..wia) jak ktoś se wstawia gdzie może te cholerne linki do pajacyków, polskichserc i ch.. wie czego jeszcze.:o

Gość samica tapira malajskiego
I co kupić za *50, *100, *150, *200 zł żeby przeżyć do końca miesiąca :D Lub: Tęsknię za Tobą kiciu ... :-0 * niepotrzebne skreślić:P

Gość a mnie wkurwia jak
ktos uzywa slowa "se" :p

MRK a może by tak Deprim?:P więc nikt nie powie co dzis na obiad gotuje? no to może jaka kawę pijecie?:P z iu łyżeczek i czy mleczko wlewacie czy śmietankę. A jak śmietanke to czy z Biedronki czy z tesco?:P

Gość
Dobra, zmieniam zdanie. Faktycznie wszystkie się nie zmieścicie. Zresztą dla samej Modern trzebaby zarezerwować hangar lotniczy. Ale możecie mnie tam 😘 BTW tyłki małe i płaskie są 2x gorsze od dużych i obszernych.:classic_cool:

No wiecie, ja uważam, ze to przydatna informacja, jak przezyc za 50 złotych do końca miesiaca, kawusi nigdy nie odmawiam, a zachwalanie smaku jabłek to przecież propagowanie zdrwego stylu życia, co do kupy, to jak wiadomo dobre trawienie jest podstawa zdrowia, a poza tym dopiero z topiku o złamanym tipsie dowiedziałąm się, ze tipsy w ogóle mozna złamać, co znacznie poszerzyło moje horyzonty myslowe :D

MRKz - dla Pijawy to będzie cios :D

zapomniałam dodac wazna informacje dla was. Nie wiem co zrobić,chodze na solarium juz od kilku miesięcy a jeszcze nie jestem pomarańczowa:( aha no i tradycjnie, będe wdzęczna za pomoc\"poszedł mi tips\". Nie pytac gdzie. :P

Zawsze jest szansa że wróci :classic_cool:

Offtopic (jak to ja) Przypomniało mi sie z tym Ch**jem. Pamietam jak byłem mały, (gdzieś tak z 10 lat miałem) Wszędzie(dokładnie to dośc często) na murach było napisane hui. Każdy wiedział o co chodzi i nikogo to nie raziło ;) :D Potem telewizja stała się szeroko dostepna i jeden słodki profesor stwierdził że to jest z błedem pisane. Dzis już takich pięknych napisów się nie widzi. Oto skutki wyzszego wykształcenia. :(