Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Źle robie

Czuje obrzydzenie do niego

Polecane posty

Gość Źle robie

Zdradziłam męza wiem że to okropne ale teraz jest jeszce gorzej ja nie moge spojżeć mu w oczy a co dopiero się z nim kochac seks teraz dla mnie z nim to obrzydzenie co robić

Gość MIESTETY
twoja wina

Gość Przykro mi ale
twoja wina jak mogłaś mu to zrobić

Gość whatthefuck
kobieto...ja cie nie rozumiem! twoj maz zdradzil cie juz prwnie z 5 razy . albo przynajmniej mial lub ma zamiar to zrobic. i wcale mu z tego powodu przykro mie bedzie!! przyjdzie i jeszcze ciebie bzyknie... wiec po co psujesz sobie nerwy, takimi pierdolami... idz i baw sie dobrze jeszcze raz :D

Gość zle robiłam
Przejdzie Ci..Byłam w podobnej sytuacji Zdradziłam męża , romans trwał 3 lata W tym czasie nie pozwoliłam nawet dotknąc się męzowi Jego dotyk odrzucał mnie , a co dopiero mówic o sekscie W tamtego byłam zapatrzona jak w obrazek.Żaden męzczyzna nie istniał dla mnie oprócz niego. Nie będe opisywać co się stało i jak mnie zranił ...ale po tym wszystkim , gdy zobaczyłam jego prawdziwe oblicze...stało się cos dziwnego Potrafię znieśc dotyk męza, nie jest niemiły...w nocy przytulę sie do niego O seksie na razie nie ma mowy z innych przyczyn, bardzo złozonych -z mojej strony ...ale przypuszczam ,że wszystko wroci do normy

Gość No babo
Nie mędz sama tego chciałąś