Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yuki

Uczelnie prywatne na Śląsku, jakie?

Polecane posty

Jakie uczelnie na Śląsku polecacie? Najbardziej zalezy mi na uczelniach w Katowicach, Dąbrowie Górniczej i okolicach:) I jaki kierunek ma przyszłość? Ja sie zastanawiam miedzy ekonomią a turystyką i rekreacja:) A miedzy uczelniami: *GWSH Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa (tutaj na turystyke i rekreacje) *Śląska Wyższa Szkoła Zarządzania im. Gen. Jerzego Ziętka (zarządzanie i marketing) *Wyższa Szkoła Bankowości i Finansów (finanse i bankowość) *Wyższa Szkoła Zarządzania Marketingowego i Języków Obcych (zarządzanie i marketing) *Wyższa Szkoła Biznesu w DG (ekonomia) A może jakies inne polecacie? Pozdrawiam i czekam na opinie.

Gość NIKT TU NIE STUDIUJE

Gość SAME NIEUKI

Gość zdecydowanie GWSH

Gość GWSH

Gość dggsdfgdsgs
slask to smietrnik i zascianek europy a juz nie mowiac o Polsce. sam slams dziwki i bida. nawet na hbo 2 ostatnio lata ten film o dziwkach z rybnika , katowic i chorzowa

Gość WSB

Gość taka o ja
wsus :)

Gość Ewacho
Studiuję w Częstochowie, jestem po I roku, więc opiszę co nieco. Polecam Akademię Polonijną, Miasto najładniejsze, dające możliwości ;) Dodatkowo miasto jest bardzo dobrze skomunikowane, ma fajny układ ułatwiający poruszanie się po nim ;) Odpowiem chętnie na pytania odnośnie tej Akademii, mam nadzieję, że coś tam pomogłam :) Mnie się ostatecznie podoba :)