Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekperymentator

dieta z CHAŁWĄ .... próbowałyście tego ???

Polecane posty

Gość kamila 65
dlatego wlasnie mowie ze jak nie stosujesz zadnych diet to po co odwiedzasz forum...? ;/

Gość kamila 65
ja o 8 mialam jabluszko:D wiec 1 porcja o 11:) bakaliowa mniam! :D

Gość ale po coooooo
eh odwiedzam forum bo mnie zaciekawiło to coś, to że mówie o niełączeniu nie znaczy ze ja sie tak super odżywiam, bo niestety za bardzo lubie słodycze:/ chciałam po prostu doradzic, nie to nie , wasze zycie:) a pisze o tym zeby przestrzec, bo potem beda topiki - co na wysoki cholesterol, co na serce albo co na wątrobe, jak pomóc:/ nie mówiąc już o zaparciach i takich tam....pozdrawiam bez złosliwosci:)

Gość ale po coooooo
z rezsta widac ze wy jestescie zdesperowane i na mnie naskakujecie, ok wiecej sie tu nie odezwe, po prostu mi chodzi o to, ze czesto są rózne tematy, i ludzie pyatją o opinie, wiec inni je wyrażają, i jesli np ktoś uważa że ktoś coś żle robi to próbuje to wytłumaczyc. po co od razu tak naskakiwac na mnie. Bo chałwe mozna zjesc ale zeby dieta z niej? przeciez to jest strasznie tłuste nawet nie wiecie jak kilka chałw na raz moze na wątrobe źle zadziałać. ale skutki mogą być widoczne później....

Gość kamila 65
nie no normalnie, ja w kazdym razie jakis problemow nie zauwazylam:) wlasnie jestem po pierwszejk porcji chałwy:) 2 o 2:D tym razem waniliowa

Gość dp ale po coooo
hej! ale przeciez tutaj nikt nie pytal sie o opinie, cokto sadzi o tej diecie czy jest madra czy jest glupia czy jest zdrowa itd. pytanie bylo czy ta dieta DZIALA!

kamilko widze ze mnie wspominasz ;D a no dietka wspaniala :). codziennie sledze ten topik, mimo ze nie zostawiam postow to jestem :):). widze ze ladnie Ci idzie, oby tak dalej !

z 64 spadlam na 58 ;) przez 7 dni to (chyba) bylo albo 8 ;). ogolnie czulam sie dobrze, nie mialam ochoty na slodycze :D. teraz jestem na Dukanie - protal 1, dzisiaj 4 dzien zaczelam ;).

Gość bele de jour
kurcze tak podczytuje ten topik i chciałabym ale sie boje. Ze zamiast schudnac przytyje. Bo to poza chałwą nic innego sie nie je tak?? I w jaki sposob odmierzacie porcje, ze wiecie, ze tyle to np 50 gr?

Gość kamila 65
no jasne ze wspominam bo dzieki Tobie odkrylam ta rewelacyjna dietke:D zaryzykowalam i jest:D no to podobną masz wage do mnie widze:)

Gość kamila 65
bele de jour kupuj 100gramową i przedzielaj na pol:) tylko tyle:D

Gość kamila 65
a to ja 2 kg wiecej....;/ ale prosze cie jesli nas odwiedzasz to zostawiaj postyyy...:)

Gość dziewczyny piszcie piszcie
unnoticed- fajnie ze jeszcze tu zagalsdasz, prosze pisz jak masz dla nas jakeis rady. jak sie czulas na tej diecie? ja sie boje ze bedzie mnie bolec glowac albo brzuch i nie dam rady...... ale efekty po tobi sa super...... kurcze roznica musi byc napawrde widoczna w toqim wypadku. Tez bym tak chciala. czyli rozumiem ze teraz jesz proteiny/bialko? a cwiczylas gdy bylas na chalwowej?

dobra znalazalm twoje wipys strona 14 28.06.2010] 10:41 [zgłoś do usunięcia] unnoticed głodna jestem... ;/ a jeszczae godzina do 1 porcji chałwy buuu... ;( . moj organizm przestawil sie na normalne jedzonko w ostatnim czasie eh. ..grzeczne dziewczynki idą do nieba ;].. A niegrzeczne tam gdzie chcą ! xD 19:03 [zgłoś do usunięcia] unnoticed piszę sama ze sobą ehh.. ostatnia porcja chałwy pochłonięta . jak narazie ok. mam nadzieję że do soboty zrzucę chociaż 4kg. w niedziele bardziej lajtowy dzień (warzywka itp.) a od przyszłego tygodnia znowu chałwowa. Szkoda że nikt nie chce spróbować. Ciężko tak samej, brak motywacji.. ..grzeczne dziewczynki idą do nieba ;].. A niegrzeczne tam gdzie chcą ! xD 19:34 [zgłoś do usunięcia] unnoticed polega ona na tym że : śniadanie - jabłko 3h później - chałwa 50g 3h później - chałwa 50g 3h później - chałwa 50g no i wychodzi że mniej więcej ostatni posiłek jest w godzinach 17-19. okolo 2tygodni temu stosowałam te dietke i zjechalam 5kg w 6dni . nie moglam uwierzyc jak weszlam na wage ! masakra. nie mozna jej stosowac zbyt dlugo bo nie ma za duzo skladnikow potrzebnych do prawidlowego funkcjonowania organizmu, ale max 2tyg mozna, pozniej z 2tyg przerwa i dalej. kumpela schudla na niej w 2tyg 10kg. ale pozniej tzreba uwazac na jo-jo. powoli zwiekszac kcal. ogolnie w tej diecie spozywa się okolo 850kcal. w chalwie znajduje sie tluszcz przyswajalny dla organizmu dlatego gubi sie kg . ..grzeczne dziewczynki idą do nieba ;].. A niegrzeczne tam gdzie chcą ! xD 08:35 [zgłoś do usunięcia] unnoticed Hey koleżanko ! jak Ci idzie ?? u mnie ciężko... ale z głową . jestem osobą nie pijącą, ale wcczoraj szwagierka urodziła synka i wypiłam kilka kieliszków.. i troszkę skiśle się czuję. ehh. Dzisiaj kolejny dzień dietki.. . idę zjeść jabłuszko ! ..grzeczne dziewczynki idą do nieba ;].. A niegrzeczne tam gdzie chcą ! xD 01.07.2010] 08:07 [zgłoś do usunięcia] unnoticed noo.. a nikt mi ze znajmomych nie wierzy hihi ;D schudlam kolejne 2kg 11:22 [zgłoś do usunięcia] unnoticed juz -6kg moja dieta cud.. -6kg jeszcze tylko 6 .. grzeczne dziewczynki idą do nieba ;].. A niegrzeczne tam gdzie chcą ! xD 04.07.2010] 22:28 [zgłoś do usunięcia] unnoticed aktualnie mam @ wiec nie spodziewam sie spadku wagi ;/ . zobaczymy jak mi minie i woda zejdzie, bo pokazalo sie 0,5kg wiecej (woda sie zatrzymala). ale nie zalamuje sie . dieta przebiega prawidlowo. czuje sie swietnie . jutro kolejny dzien. moze to i monotonne ale motywuje mnie spadek wagi . pozdrawiam ! 10.06.2010 -> 63,5kg mhm 30.06.br -> 57kg 2.07.2010 -> 56kg lipiec cel -> 52kg .. grzeczne dziewczynki idą do nieba ;].. A niegrzeczne tam gdzie chcą ! xD 08:19 [zgłoś do usunięcia] unnoticed a no chudne zmieniam dietke aktualnie - dieta 10dniowa za duzo monotonii juz bylo heh. ile mozna jesc to samo ??? pozdrawiam 07.07.2010] 20:46 [zgłoś do usunięcia] unnoticed nadal waga spada jutro rano się zważę i podam . miałam zastój przez @ masakra.. i zwątpiłam. przez okres przytyłam pół kg, ale gdy się skończył na wadze znowu było 56kg . czyli dzisiaj. ciekawe ile będzie jutro rano ..

powiem wam ze strasznie mnie neci ta dieta,chyba zaczne od poiedzialku tak na 4 dni i potem bede jadla bialko przez kilka dni az wroce do tego co jem teraz..........

Gość kamila 65
no i widzisz...? ja mowilam ze ta dieta jest genialna:) unnoticed i ja jestesmy dwoma dowodami:D

tak tak Kamilo :D ja nie narzekalam heh ale pofolgowalam sobie z dieta ostatnio i musze sie wziasc za siebie ;). diete pewnie bede stosowala jak pojde zaocznie do szkoly (czyli wrzesien w weekendy) od rana do wieczora na uczelni to nie bede miala czasu na robienie jedzenia heh.

kamili ,no bez dwoch zdan ,jestescie dowodami na sukces tej diety. Chyba nie mam wyjscia i jedyne co mi zostalo to przekonac sie na wlasnej skorze, a wiec od poniedzialku zaczynam! w niedziele kupie sobie chalwy.

probujcie a nie pozalujecie ;) tylko pamietajcie o zdrowym rozsadku przy jedzeniu po zakonczeniu diety, bo nie gwarantuje ze jak bedziecie jadly normalnie to czy kg nie wroca. ja staralam sie ograniczac jedzonko jak konczylam chalwowa.

Gość kamila 65
ja w sumie jadlam sporo po chałwowej tzn chleb jadlam tez a i tak nie mam do tej pory jojo wiec ok:) az sie sama sobie dziwie bo jak w lipcu na niej byalam to tylko 3 dni wytrzymalam a teraz juz 5 i jeszcze zamierzam:D ale to dlatego ze teraz mam rozne smaki chałw

ja piję kawę z mlekiem 0,5% + słodzik bo to można :D. dziekuje :). musze jeszcze troszke zrzucic :P. mam nadzieje ze ladnie poleci :D 🌻

Gość kamila 65
wlasnie ja uwielbiam tez taka kawe ze do polowy mleko i jesczze z cukremm..... ale od kiedy jestem na diecie to zadnej kawy nie pije.... no i dobrze sie czuje:) a jak juz musisz to pij ze slodzikiem

Gość kamila 65
chałwa mi sie skonczyla:D musialam podjechac do sklepu:D i nakupilam o hohoho:D wiec mam zapas:D

Ja już zakończyłam dzień 1. Teraz będę tylko piła wodę i czerwoną herbatkę. Czuję się dobrze, ciekawe co jutro moja waga pokaże:D

cześć dziewczyny, ja jutro zaczynam chałwową dietę. już mam zapas na całe 3 dni, a później, kto wie, może przedłużę, o ile będę się czuła dobrze. nie wiem, ile ważę dokładnie teraz, bo boję się spojrzeć na wagę, ale jeśli zobaczę różnicę po ubraniach, to sprawdzę i się podzielę :)

kurcze to super jest ta dietka skoro tak lecicie w dół:) ja też ją muszę spróbować koniecznie;) a Wasze wypowiedzi mnie strasznie motywują:)

panakotta : widze ze ładnie Ci spada waga :D ! oby tak dalej ;) mi juz na Dukanie spadły 2kg w 4 dni :P. nie jest źle :).