Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna-szuka-dobrych-stron

Masz trądzik?Ale na pewno coś jeszcze!!!!!!!

Polecane posty

Mnie natura również obdarowała trądzikiem,co prawda jest już coraz mniejszy ale jednak...Doszłam jednak do wniosku że mam te wstrętne pryszcze ale za to nie każdy ma tak piękny uśmiech i takie słodkie oczka jak ja...Nie każda laska moze sie pochwalić takim kochanym facetem jakiego mam ja i takim ślicznym rosnącym brzuszkiem jaki mam ja już ósmy tydzień.Nie ma idealów to prawda!Nie można mieć wszystkiego wieć zamiast siezamartwiać,i uporczywie maskować pryszcze,pokażmy to co mamy najlepszego!!!Zmieńmy swoje nastawienie i nie pozwólmy aby wszyscy(tak jak my)zwracali uwagę na nasze nie idealne buźki,ale za to uśmiechnijmy sie promiennie i pokażmy białe ząbki!!!!!!!!

Gość maggggg
wiesz co masz racje...nawet sama myslalam wczoraj o tym, ze nie potrafie cieszyc sie tym, co mam...a dlaczego nie? No wlasnie przez to co mam na gebie i co spedza mi sen z powiek...:-(, ale niestety tak jest, ze jedna "straszna" rzecz przykrywa piekno dziesieciu innych...ciesze sie, ze potrafisz spojrzec tak pozytwnie na inne sprawy. Ja, mimo, ze zdaje sobie sprawe z tego, ze nie mam tak naprawde na co narzekac (oprocz cery oczywiscie...) jakos nie umiem cieszyc sie z tego, co mam...NIe potrafwie w sposob optymistyczny i naprawde obiektywny (!!) spojrzec na moje zycie...jakas depresja czy co..powiedz mi jak to robisz, ze tak pieknie potrafisz spojrzec na to co cie otacza i tak pieknie to ocenic...ja nie umiem :-(

Wiesz...po prostu doszłam do wniosku,że skoro inni mnie kochajato po co mam sie zadręczać!?Szkoda życia!Mam dla kogo żyć i ktos mnie pokochał właśnie taka!A kiedy nie myslę o trądziku i nie zamartwiam sie nim to mam rważenie,ze z dnia na dzień jestem coraz piękniejsza!Co rano nałoże sobie troche podkładu i żyje dalej!Jakby ludzie mieli tylko takie problemy jak my w cerą to byli by na prawę szczęśliwi!Umyj sobie rano buźke mydłem siarkowym nałuż troche podkładu kryjącego,wydłuż sobie elegancko żęsy i uśmiechnij sie!