Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

Witam wszystkie Dziewczyny i Dziewczatka:) ostatnio mam malo czsu /duuuuuuuuzo naskrobalyscie/ aaaaaaaaaaaaaaaa przepraszam i jedynego pana Xzed;) Moze wieczorkiem wpadne;) Slonecznego dzionka i duuuuuuuuuuzo usmiechu:D

Witojcież Czego oczy nie widzą ,sercu nie żal :)

zmykam pod prysznic mam pracowity dzionek;) Xzed a Ty sie nie obijaj tylko czesciej zagladaj na topik:D:P

tak babka68, ja zawsze czuwam!!!! :D Witaj xyzed!! :) cześć kokosanka :)

Częściej? :) A co to ni ma po kim pojechać? ;) Kurcze ale dzisio mom humor! :D

10:52 xyzed Jeśli się ma kochankę/kochanka to muszą być oni w czymś lepsi niż żony lub mężowie Naprawdę tak uważasz?

My nie chcemy po nikim (ani na nikim ;) ) jeździć! :D Chcemy pogadać za to! Zostaniesz, prawda??

babka68 a nie jest tak? :) Jasne ,że zostanę nawet jakby ktoś chciał po mnie lub na mnie pojeździć bo mam narazie dobry humor :D

Nie, nie jest tak. Widzisz, nowa miotła zawsze dobrze zamiata. Jeśli \"moja\" kochanka była w czymś lepsz, to w tym że umiała lepiej robić wodę z mózgu, ale ja nie jestem pewna czy to akurat atut. No i była młodsza, co też atutem było tylko na początku. Myślę xyzed, że tu nie chodzi o \"lepszość\", tylko o inność. I oczywiście pisze pod kątem własnych doświadczeń.........no i doświadczeń AGI :)

Taaak, ta moja była \"inna\" nawet bardzo \"inna\" :D:D:D:D Ty o tym wiesz babka68, prawda? Tylko to była taka \"inność\', że powalała mnie na kolana ze śmiechu! Stwierdzenie mojego męża po całej aferze- \"Gdzie ja mialem oczy?\" hahahahaha. Ja wiem gdzie! Trochę niżej mu opadły! I zasłonił je rozporkiem! Dlatego nic nie widział! hahahahahaha P.S. Chyba tez mam dziś dobry humor, to ta pogoda!

Może uprościłem ale właśnie ta inność powoduje to ,że kogoś postrzegamy jako tego \"lepszego\" bardziej do nas pasującego,rozumiejącego itp i nie mów mi ,że tak nie jest,bo nie uwierzę.A jakimi kryteriami kierowałaś się wybierając akurat tego faceta za męża? Czyż nie był \"lepszy\" niż inni kandydaci?

AGA zawsze gdy zaczyna działać chemia to wzrok opada między nogi :) Tak u mężczyzn jak i u kobiet :) a potem następuje weryfikacja :) aczkolwiek nie zawsze pozytywna :)

Gość tak to juz jest
żony po slubie robia niechemiczne i dlatego tak wszystko sie pierdoli.

No to mój mąż przez tę chemię dosłownie oślepł! hahahaha Dobrze, że się szybko zregenerował i wrócil mu ten cenny zmysł! Stwierdził, że jednak źle być ślepym! hahahahaha Tylko czemu ja nie oślepłam nigdy? \"Inna\" jestem???? Nic mi pomiędzy nogi nie opadło. hahahahaha

Wiesz xyzed, gdybym ja miała \"lecieć\" na każdego faceta, który jest inny niż mój mąż, to.....................:D

...to...byśmy sobie oczy kolanami obijały hahahaha w myśl tej zasady, że \"wzrok opada pomiędzy nogi\" :D

Gość tak to juz jest
nie dla rakotwórczych zwiazków małżeńskich!!!widzsiz twoje uzdrowiła :-);-)!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra! weźcie mnie stąd pogońcie dzisiaj, bo chyba tego humoru u mnie za dużo :D Uhahana jestem po pachy, ciekawe czemu?? :D

Poza tym xyzed, myślę że dopóki nie zamieszkasz ze swoją kochanką, to nigdy nie dowiesz się czy ona naprawdę jest \"lepsza\" To codzienne życie weryfikuje nasze poglądy o drugiej osobie, a nie spotkania. Skąd pewność, że Twoja kochanka nie będzie \"gorsza\" gdy dopadnie was proza życia, problemy, choroby, niedostatek?

aaa, \"moja\" kochanka podziałała jak cudowny lek (środek chemiczny)! Opatentować!

Ojejku dziołchy nie na każdego kto jest inny :) Jeszcze bardziej uprościłyście niż ja to zwykle robię :) A chemia jest szkodliwa zwłaszcza jak przybiera postać arszeniku bądź cyjanku na przykład.No Katarzyna Medycejska to z chemią była za pan brat :) Ale Wy tego rodzaju chemii nie bierzcie pod uwagę bo z nami facetami może być źle ;) :) :D :classic_cool:

właśnie o to chodzi, że nie i stąd moje zdziwienie!!! hahahahahahahahahahahahahaha Co to może być????

Gość tak to juz jest
skoro sama nie umiałas to ona tak przez nieuwage dodała twojemu małżeństwu pikanetri.ten twój śmiech aga jest jakis histeryczny!:-)patentuj bo byc moze to jedyny sposob na ciebie i twojego męża. Nigdy nie mow nigdy!!!!

babka masz całkowitą rację i widzisz to też może być jednym z powodów tchórzostwa facetów :) ale kobiet również :)