Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

Gość he he he
że w zyciu dwojga ludzi nie tylko seks jest ważny,jeżeli na innych płaszczyznach brak porozumienia to ja przynajmniej nie mam ochoty na seks ,nawet jakby facet wyglądał jak super samiec sc - czyli xyzed w domu nie jest takim idealem jak pisze:( bo skoro wyglada jak super samiec, a poza tym (to on mowi,ze chodzi o sex,ze szukal kochanki, bo w domu ma za malo tego :(:(:(

Prowokacjo, ale on sam o swoich prywatnych sprawach chętnie opowiada. Chętnie opowiada, jaka to wspaniała jest kochanka, a jaką zimną materialistką jest zona. Nie dziw się, że życie w takim kłamstwie wzbudza u innych niechęć i nakłania do uszczypliwości. Od hohoho jakiego czasu próbujemy się dowiedzieć czemu xyzed nie powie uczciwie żonie, ze kogoś ma, dając jej tym samym szanse na uŁożenie życie. On robi poza plecami coś co jemu pasuje. Typowa postawa tchórza i asekuranta. Mnie takie zachowanie wkurza i tyle. Dodatkowo jest momentami na forum opryskliwy, wręcz chamski, nie mając ku temu podstaw, bo sam atakuje takimi tekstami, na czyjeś zwyczajne pytania.

widze ze he he he masz nie zaspokojona ciekwasc wzgledem mnie wiec juz nie bede cie trzymac w niepwnosci.Nie jestem kochanka, jestem po rozwodzie, mam faceta tez po rozwodzie.A oziebłosc u kobiet jest zupelnie normalnym zjawiskiem. A tak po za tym to jest topik o nazwie zdradzone kontra kochanki i wszystko tu jest na miejscu, jakby co. A żeby sparwe wyjasnic do konca, to rozwiodłam sie z mężem za jego zdrady.

he he he gdybyś przeczytała a nie przeleciała wzrokiem to co wcześniej pisałem ,to znalazłabyś odpowiedź na wszystkie swoje pytania :p ale że ci się po prostu nie chciało więc teraz piszesz to co piszesz :p A twierdzenie,że nie ma oziębłych kobiet jest śmieszne :D Czy ty kiedykolwiek słyszałaś o aseksualności? :p Wg ciebie wszystkie kobiety to wulkany namiętności? :D Też oplułem monitor :D :D :D :D :D

Gość he he he
Młodziutka25 kobieta zaobrączkowana swój tok myślenia przestawia na inne tory czyli jestes mezatka, ze tak doskonale znasz ten tok myslenie? moze sie myle, moze to wiedza "ksiazkowa"...

piszesz bez ładu i składu ni w ząb nie rozumiem o czym opowiadasz więcej elokwencji i przemyślanych wypowiedzi panno hehe

Gość he he he
A twierdzenie,że nie ma oziębłych kobiet jest śmieszne Czy ty kiedykolwiek słyszałaś o aseksualności? Wg ciebie wszystkie kobiety to wulkany namiętności? ozieblosc mozna leczyc... moze troche poczytaj a nie atakuj ciagle innych. Zreszta o tym,ze twoja z nie jest wulkanem namietnosci to chyba wczesniej wiedziales.. skoro szukales kogos takiego, to moze trzeba sie bylo kiedys zastanowic... teraz ja krzywdzisz usprawiedliwiajac swoje postepowanie tym,ze nie spelnia twoich oczekiwan :(

ja tam rozumiem co pisze he he he. :D:D:D Karolciu vel Mlodziutka,a ty nie potrzebujesz przypadkiem więcej wazelinki????

Gość kobiety zaobrączkowane
znowu te stereotypy czy wy wychodząc za mąz tez z dnia na dzień staniecię sie oziębłe tylko z powodu tej obrączki? to nie ona jest powodem oziebłości czemu wasze myślenie jest az tak płytkie?

Gość he he he
Młodziutka25 piszesz bez ładu i składu ni w ząb nie rozumiem o czym opowiadasz więcej elokwencji i przemyślanych wypowiedzi panno hehe to mzoe czas wrocic do szkolnej lawy jak nie rozumiesz tekstu pisanego... to przykre, wypowiadasz sie o mezatkach jakbys wiedziala jak mysla, (czy wiec jestes jedna z nich i tak myslisz?), czy swoja wiedze czerpiesz z forum i innych tym podobnych zrodel?

hehehe--to nie chodzi o ideał...moja droga...chodzi o to ,,coś,,o czym wszystkie tu piszące wiedzą ,a ty albo udajesz albo faktycznie nie rozumiesz.To że facet sprzata,gotuje itp,to nie o to chodzi w związku dwóch osób żeby były szczęsliwe i wzajemnie sie kochały

Owszem bywam chamski,jestem tchórzem,atakuję może czasami niewybrednie ale nie zawsze o żonie mówiłem źle i ci ,którzy czytali uważnie napewno to dostrzegli :) Poza tym niektórzy piszący także są chamscy i atakują niewybrednie :)

u mnie pod dostatkiem więc spoko a jeśli ty masz ochote to sobie zapodaj odpowiednią porcje kobieta wychodząca za mąż po prostu po upływie czasu i też nie chce generalizować przestaje się starać dla męża myśląc że jeśli mając papierek to nic jej nie grozi ,a przypadek owy znam z autopsji

"przestaje się starać dla męża myśląc że jeśli mając papierek to nic jej nie grozi ,a przypadek owy znam z autopsji" czyli sama odsunełaś się od męża?

idąc twoim taokiem myślenia- większośc kochanek gdy stana się już zonami odsuną męża od siebie?

he he he ty za to rozumiesz tekst pisany :D :D :D ale się uśmiałem :D Poza ty Młodziutka25 napisała nietety o przypadku bardzo częstym i można go odnieść także do facetów :) ale he he he wie lepiej :p

Gość he he he
kobieta wychodząca za mąż po prostu po upływie czasu i też nie chce generalizować przestaje się starać dla męża myśląc że jeśli mając papierek to nic jej nie grozi ,a przypadek owy znam z autopsji a ja znam taki,ze to facet przestal sie starac, myslac ze ma juz niewolnice na codzien. Jesli juz chcesz sie licytowac "na przypadki".... To zdobadz jak najwiecej wiedzy, moze nie tylko tej teoretycznej.

he he he ty za to masz tyle wiedzy,że aż ci się z mózgownicy wylewa :p

Mlodziutka?, czy 25 to twoj wiek?? to ile lat jestes-bylas mezatka, ze tak zapytam, skoro wszystko znasz z autopsji???

hehehe - to faktycznie Mlodziutka zna to z autopsji :o Żenua....

Gość młoda nie używaj
słów których nie znasz znaczenia

nie każda kobieta się odsuwa od męża ja mówie o jednym przypadku dwojga osób którzy podzielili się ze mną opowieścią dotyczącą pożycia małżenskiego

No to swietnie Młodziutka, ze sie z tobą podzielili swoją opowiescia. Ciekawe co im doradzilas??? Po kochanku i kochance, dla wprowadzenia równowagi w pożyciu????