Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

Gość ZŁy EDMUND
ok,ja mam swoją teorie i ty również , a twoja opowieść ciągnie się niczym moda na sukces dostarczając codzień nowych odcinków użytkownikom kafe

Gość Kasik*
Anno75 I myślisz że on tak łatwo sie na to zgodzi? Da ci rozwód? Grzecznie spakuje walizeczki i wynajmie mieszkanie?

sc u mnie na froncie bez zmian. Moja Ż po kolejnej rozmowie,a raczej próbie :) bo nazdała mi jak świni do koryta,nadal po swojemu umila mi żywot,a ja poraz kolejny przyjmuję to do wiadomości i nie mam zamiaru dawać się więcej tresować aczkolwiek ona jest święcie przekonana,że świetnie jej to wychodzi :) No ale niech ma tę radochę :)

no to Anno trzymam kciuki żebys była szczęsliwa

Czyli dom jako majątek odrębny albo otrzymany w darowiźnie? :)

No mądrze jest na samym początku założyć,że partner będzie chciał nas wyrolować :) Jeśli Twój M nie ma swojego majątku ,to mu współczuję i dziwi mnie jego brak zapobiegliwości ;)

A jak myślisz rozdzielność majątkowa z mężem wyklucza dziedziczenie po tym że mężu ;)

No dobra - mąż dziedziczy po ojcu czyli Twoim teściu długi.Następnie mąż np ginie w wypadku.Jak myślisz dziedziczysz po swoim mężu jeśli macie intercyzę ;) :D

Gość Monika 25
Wiecie co nie mam juz dluzej sily patrzec na to wszystko! Wtedy kiedy tak barzo go potrzebuje on nie moze ze mna rozmawiac bo niby jak skoro jest kolo niego zona.... Rozmawiam i spotykam sie z nim wtedy kiedy on moze, nie chce zeby tak bylo.., ale wiem tez ze na dzien dzisiajszy on nie jest w stanie sie okreslic czy wybiera mnie czy zone..., mowi do mnie Moniko wyluzuj wszystko w swoim czasie od razu Rzymu nie zbudowano, badz cierpliwa....

A ja odbieram telefony od niej także przy żonie :)

Gość 32 latka
hm, przy żonie i nie domyśla się?

Gość Noo
Pewnie domyśla ale ma to w d...e

Nie domyśla się :) Poza tym sporo osób w tym kobiet do mnie dzwoni i to o różnych porach :) Taki urok wykonywanej pracy :)

Gość 32 latka
Jeśli tak sytuacja się przedstawia,a może udaje, że ma klapki na oczach i wygodniej jej milczeć.

Nie należy do osób ,które udają :)

Gość 32 latka
nie wiem ,ale moja kobieca intuicja jest bardzo czujna , był czas ,że mój mąż także kręcił coś na boku, ale nie przeszło to mojej uwadze i oczywiście się nie myliłam,:)wszystko zadusiło się w zarodku,ale co ma podnieść się nie opadnie czas pokaże

Widocznie Twój mąż był mniej sprytny ode mnie :D

Gość 32 latka
haha na to wygląda albo ja jestem sprytniejsza od twojej żony:)

\"Poza tym sporo osób w tym kobiet do mnie dzwoni i to o różnych porach Taki urok wykonywanej pracy \" xyzed jesteś ginekologiem? :D:D:D:D:D

Po prostu medycyna mnie nigdy nie interesowała :), a robię to co lubię :) i mnie interesuje :)

Gość 32 latka
jesteś szczęśliwym człowiekiem ,że poświęcasz sie w pracy z przyjemnością a nie koniecznością

Gość anno75
jestes super:) teraz kobiety coraz bardziej dbaja o siebie i majatek:) :):) a facet noc oz,nikomu nie mozna ufac w 100%, nawet sobie:) xyzed jest zapewne akwizytorem:) i odbiera telefonu bluzgajacych kobiet:) to sie zona przyzywczaila:)

AGA 🖐️ nareszcie jestes! sprawdzilas maila? bo niecierpliwie czekam na relacje! ;)

Gość CANADA
moj maz mnie zdradzil po 15 latach wspolnego zycia pojechal do szanghaju w sprawach sluzbowych no i tam znalazl sobie namietny chinski biznes .czuje sie bardzo ,bardzo zle po tym i nie zycze nikomu tego przezyc to jest bardzo okropne uczucie.mam -mamy troje dzieci w wieku 13,12 lati 13 miesiecy ja siedzialam wdomu z tymi dziecmi, a on szukal uciechy i o wszystkim dowiedzialam sie w tydzien nie pelny po jego powrocie z chin akurat wypadlo to w wielkanocna sobote 7 kwietnia 2007 taki wspanialy byl prezent na WIELKANOC NA TO NIE MA WYTLUMACZENIA

Witojcie:) No to faktycznie miły prezent miałaś :0 A swoją drogą to ciaptak ten Twój mąż :o Po tygodniu wpadka? Kurcze jak on to zrobił :) Tak mam pracę i jedną i drugą ,które lubię i mnie nie nudzą :) ale nie jestem akwizytorem :),a dzwonią nie tylko kobiety:)