Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być ruda

Gotowe na WSZYSTKO 3 sezon obejrzałam

Polecane posty

na razie wyszlo 17 odcinkow, 8 kwietnia w stanach wychodzi 18...a ogolnie ma byc chyba 22 odcinki....nawet na pewno^^

a macie 17? bo nigdzie na necie na torrenta nie umie znalezc 17

Gość nie ma jeszcze 17
17 to bedzie w tą niedziele dopiero, choć w sieci krąży trefny plik z odcinkiem17, ale czasem tak sie zdarza (z prizonem tez tak było niedawno)

no wiem kraza takie niemieckie czy jakies ktore maja wirusa :o

Gość kjkhkhk
to kto wie co bedzie z GABI? Prosze was bo mnie to nurtuje.... czy oni sie zejda z karlosem?

Gość marcin2395709237509
Lynette będzie miała ostre przeżycia w którymś z pierwszych odcinków. Nie pamiętam już którym. 7,8 albo 9.

Gość marcin2395709237509
A Gabi już nie będzie nie długo. Nie podpisała umowy na wszystkie 10 serii. Także bye bye

Marcin przestan powielac plotki! WSZYSTKIE dziewczyny przedluzyly kontrakt, wiec nikt nie odchodzi! :P:)

dziewczyny a powiecie mi skad mogę sciagnąć tą III serie? :( zajrze tu jutro bo juz wszedzie probowalam, wpisywalam polska nazwe, angielską i nic :( a bardzo chce obejrzez bo zanim polsat wyemituje :O gdzie nie wklepie to albo nie ma, albo jakies blędy :O help :(

sweet dreams przez torrenty albo program typu kaazaa czy emule, ja uzywam torrentow, polecam program azureus, wpisz w wyszukiwarke i znajdziesz:) a potem znajdz strony z torrentami i luz

wpisac po angielsku? desperate hausevires III ??? jak oznaczyc ze koniecznie III serie? i skąd bede wiedziala ze to III seria a nie np. 17 odc II ? :O troche zielona jestem bo nie sciagalam jeszcze rozumiem ze kazdy odcinek oddzielnie, nie da sie sciagnąc naraz III serii? :( ;)

sciagnij sobie torrenta a potem n. na www.torrentz.com wpisz: desperate housewives s03

Gość napisy do 3x18
ktos ma??

o matko ale zakonczenie 18 odcinka, pani mckulsky dobra jest:/ i jeszcze jadla lody z tej zamrazarki.fujj

Gość Alajah
Wie ktoś może kiedy wychodzi epizod 19 ?????

hej dziewczyny! ja tez ogladam GnW, ale od niedawan i mnie tez ten serial wciagnal. zastanawiam sie jaki sezon teraz leci na polsacie? bo chcialabym sobie sciaganc jakies odcinki. dzieki z gory. pozdrowionka:D

Gość aneczkaaaa_024
ja też uwielbiam ten serial, obejrzalm 18 odcinków, ściągam torentem; Mcklusky jest zajebista kto by się spodziewał gdzie ona męża przechowuje

Gość haha tak tak
no motyw z meżulkiem w lodówce wymiotł, w ogóle pani mclusky fajna sie zrobiła ostatnio :D