Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel Of Music

Może ktoś pomoże mi zrozumieć jego zachowanie?? Proszę o radę

Polecane posty

No dokładnie..nie odzywaj się pierwsza,czemu to mu zawsze musimy wychodzić z inicjatywą? Może teraz to my pokażemu brak zainteresowania?Tak..łatwo mówić trudniej zrobić..wsytarczy,że mi w oczy popatrzy i wymięknę..Co tu robić?Trzeba coś wymyślić..dać im do myślenia..bo pewnie sami się nie domyślą..;|

no ale ja juz mu dalam do myslenia... nie powiedzialam wprost,ale dalam mu JASNO do zrozumienia,ze mi sie podoba i ze chce z nim byc, on zrobil to samo, tylko,ze na nastepny dzien w ogole nie wracalismy do tej rozmowy, tak jakby nic sie nie stalo... czekalam na jego ruch po tej rozmowie i nic. ja wymiekam,moze oni sie tylko nami bawia? :(

Wiesz,że też o tym pomyślałam...może to dla nich tylko zabawa,nic poważnego,ale po co to robią..żeby zranić? Czasem on na moich oczach rozmawia z innymi dziewczynami ,tzn. nie tyle co rozmawia ale flirtuje z nimi,jest mi wtedy cholernie przykro i czuję się jak idiotka przy nim..:(

Gość upupuppup

dzisiaj juz nie wytrzymalam i sie do niego odezwalam pierwsza... on napisal tylko,ze musi spadac i ze sie odezwie... on chyba chce sie mnie pozbyc 😭

Do mnie się jak narazie nie odzywa..ja postaram się wytrzymać i się nie odezwać pierwsza,zobaczymy ile to potrwa.. Nie martw sie ,na pewno niechce sie ciebie pozbyć,jakby tak było to zrobiłby to bez takich \"gierek\" Tak bardzo chciałabym zrozumieć dlaczego on się tak zachowuje..:(

Gość upupuup

Gość keira1
dzieki angel dzieki malutka ja .. ostatnio tak jakos wyszlo , ze nie rozmawialismy ok 3 dni . Wczoraj zaczelam zastanawiac sie co jest grane , dlaczego nie pisze , nie dzwoni . Jednak odezwal sie poznym popoludniem wiec odetchnelam , jakos tak lzej na sercu . Kiedy juz rozmwialismy zauwazylam , ze pisze z nim jakos tak obojetnie. Jezuu nie znosze takiego stanu u siebie. Kiedy milczal zadreczalam sie czemu nie dzwoni kiedy sie odezwal ulga ale za chwile jakies takie znuzenie . Czy to , ze myslalam o nim moze swiadczyc o tym , ze nie jest mi obojetny? W takim razie czemu kiedy juz z nim rozmawiam nie wpadam w szal , nie siedze z zapartym tchem i stukam z radosnie w klawisze. A moze to zmecznie moje i to , ze czulam sie tak nie ma z nim nic wspolnego.. ?

Cześć Keira ,ja myślę,że zależy ci na nim i nie jest ci obojętny ale nie jesteś zdecydowana,wyydaje mi się,że martwisz się tym ,że on nie podoba ci się fizycznie i tak naprawdę nie wiesz czy chcesz czegoś więcej od tej znajomości czy wolisz żeby pozostało tak jak jest.Nie martw się,razem coś na to poradzimy :)

Gość upupup

Gość snata1
jestem facetem i wydaje mi sie chcail by z toba byc jesli nie mowi ci o innych dziewczynach i nie doradza sie to cos czuje przynajmniej ja tak niekidy mam zrob czasem ty pierwszy krok do spotkania jak chcesz to mozesz tez pogadac jak cos czuje to nawet sie ucieszy i jak czasem ma glupie zachowanie to moze dlatego ze mu zalezy bo wtedy to sie glupieje.sam jestem w podobnej sytucj mozesz mi doradzic czy pogadac z dziewczyna zalezy mi na niej jednak nie wiem czy ona cos czuje choc czasami wydaje mi sie za tak jak bys odebrala taka rozmowe wprost

Cześć snata ,fajnie,że napisałeś bo chyba nikt lepiej nie zrozumie chłopaka jak sam chłopak ;).Przyda mi się twoja rada,a tobie pewnie moja ;) Bardzo dobrze rozumiem tą dziewczynę,o której piszesz,bo jestem w identycznej sytuacji.Słuchaj,ona właśnie na to czeka,ona chcesz żebyś powiedział jej wprost o swoich uczuciach,na pewno jest jej ciężko tak jak zresztą mi,bo nie wie tak naprawdę co ty czujesz.Jak najszybciej z nią pogadaj ,bo w końcu skończy się jej cierpliwość,ja przechodzę przez to samo więc wiem jak to jest.Może ona należy do grona dziewczyn ,które nie lubią przejmować inicjatywy i poprostu czeka aż to ty jej pierwszy powiesz,że zależy ci na niej i że chciałbyś z nią być,jeśli teraz czujesz ,że ona może coś do ciebie czuć,jeśli ci to pokazuje to na pewno tak jest i na twój pierwszy krok zareaguje bardzo pozytywnie i wtedy powie ci wprost o swoich uczuciach:)

Ja na taką rozmowę wprost zareagowałabym na pewno bardzo pozytywnie,chociaż przyznam,że byłabym zaskoczona,ale wciąż czekam na tą chwilę ;)

Gość snata1
hej angel w koncu ktoś mądry na tym forum:) własnie niedlugo będe chciał z nią pogadac tylko ostatni zauważyłem ze jest dla mnie jak by mnie miła i wogóle mniej gadamy ze sobą i mysle ze albo chce mnie spławic choc z 2 strony to po co wczesniej by ze mna gadala i musze powiedziec ze swietnie mi sie z nia rozmawia ma naprawde fajny charakter a to wazne na gg niekidy pisaliśmy po kilka godzin , albo nie chce juz dlużej czekac i dlatego sie odaliliśmy troch od siebie i jeszcze jedna taki gosć zaprosił ją na studniówke i ida razem a on tez chyba cos do niej czuje wogole jest to skąplikowane raz jej koleznaka zapyatala sie mnie ale ja zbiłem tą rozmowe i szkoda bo mogłem wybadać teren pozdro

Gość snata1
i jeszcze jedno chłopak zakochany badz zauroczony nie myśli racjonalnie i naprawde cieżko żeby odebrał jakis sygnał przynajmniej ja tak mam i po czym to poznać ze dziewczynie zależy choć i tak każda jest inna

Gość keira1
angel dokladnie jak piszesz , wlasnie takie mam mysli:( nie jestem zdecydowana , z jednej strony chce bo podoba mi sie jego charakter z drugiej boje sie ze jesli nie bedzie tego czegos to dlugo nie pociagniemy:( zreszta co ja nie wiem czy on ma jakies powazne zamiary moge jedynie przypuszczac . Wydaje mi sie ze chcialby ale ja go trzymam troche na dystans i boi sie cokolwiek proponowac . Pozatym dałam plame bo powiedzialam niby w zartach ze nie wiem czy sie z nim spotkam bo jednak dzieli nas spora odleglosc i dla mnie to nie takie proste . Tzn spotkac niedlugo bo narazie to niemozliwe .Ale to bylo zaraz po otrzymaniu jego fotek wiec to byl impuls . Teraz powoli przekonuje sie do niego ale rownoczesnie poznalam pewnego chlopaka z ktorym malo rozmawiam ale bardzo odpowiada mi z wygladu natomiast co do charakteru to nie moge go jeszcze rozgryzc bo szybko musi konczyc rozmowe .Powiedzial mi , ze lubi dziewczyny ale szuka tej jedynej i bardzo by juz chcial ja odnalezc.

Dziękuję za miłe słowo ;) 🌼Ona się tak zachowuje,bo chce twojego zainteresowania,chce,żebyś postawił sprawę jasno,żebys tak naprawdę o nią zabiegał,żebyś się troche pomartwił tak jak teraz co się dzieje,że kontakt się urywa.Ja przecież robiłam tak samo,nie odbierałam telefonów,pierwsza się nie odzywałam i zaczynał się martwic.Właśnie dziewczyny czasem tak pokazują,że im zależy,tak że niczego po nich nie widać,a niektóre wręcz przeciwnie,pierwsze wychodzą z inicjatywą,flirtują,kokietują,uwodzą ;).Każda z nas jest inna i każda inaczej pokazuje swoje uczucia i to jak bardzo jej zależy na chłopaku. No tak z tą studniówką to trochę namotałeś,ale nie martw się może da się jeszcze coś z tym zrobić ;) Jeśli naprawdę ci na niej zalezy tak jak mówisz to powalcz o nią,nie poddawaj się bez walki!! Musisz z nią jak najszybciej porozmawiać w cztery oczy (nie przez telefon czy gg),powiedzieć jej co czujesz,nie daj sobie jakiemuś innemu chłopakowi sprzątnąc sobie dziewczyny sprzed nosa!! Bo ona w końcu naprawdę straci cierpliwość,a wtedy już nic nie zrobisz

Gość snata1
ja na tej stodniwce nie bedę no ale dzieki za rady dodałas mi otuchy ale tak już mam ze jak mi nie zależy to idzie wszystko ok ja ja znam juz pare lat jedna od pewnej imprezy którą spedziliśmy cała razem nasze kontakty sie zbliżyły ale będe walczył i mysłe ze to nie są poje chore jazdy i coś z tego będzie

Gość snata1
a i anglel ile masz lat jeśli moge wiedzieć

keira wiesz co..jeśli nie czujesz tego czegoś,to nie pakuj się w to,bo zranisz nie tylko jego ale i siebie bo jednak jest między wami jakaś więź,rozumiem,że nie jest ci łatwo bo masz teraz trudny dylemat.Ale pomyśl sobie czy jakby to co jest między wami się skończyło,czy tęskniłabyś za nim?? Bo wierz mi,że to jest ogromna tęsknota,sama jeszcze niedawno byłam w takiej sytuacji (wcześniej o tym nie mówiłam,bo nadal gdy o tym pomyślę jets mi ciężko :O). A co do tego chłopaka nowo poznanego,to wiesz,musisz najpiewr poznac jego charakter,bo nie zawsze pod tym co ładne kryje się równie piękne wnętrze,staraj się z nim rozmawiać jakoś częściej o ile masz taką możliwość i jak już go poznasz to wtedy pomyśl sobie na którym chłopaku bardziej ci zależy i wtedy będziesz musiała dokonać wyboru,ciężkiego wyboru,ale oszukiwanie jednego z nich byłoby o wiele bardziej cięższe i paskudne Główka do góry keira,będzie dobrze 🌼

No jasne,że bedzie dobrze snata! Musisz być dobrej myśli! Jak w oczy powiesz jej co czujesz to dziewczyna zmięknie i będzie twoja :P.Jakby coś miało nie wyjść(w co wątpię) to przynajmniej będziesz wiedział,żę walczyłęs o nią i że się starałeś. A jakby był jakiś problem to służę radą :) 🌼 Mam 18 lat ;)

Gość liroyy
nie wszystko jest zlotem co sie kurwa z wierzchy swieci:)

Gość liroyy
posłuchajcie utworu paktofoniki i bedziecie wiedziec co robic

Gość liroyy
a ten utwor to dla pewnego swego

Gość snata1
o to tyle co ja mysle ze jutro juz bede wiedział czy wóz czy przewóz i 3mam kciuki za ciebie a jak poszło napisze w niedzielie, no chyba ze bedzie załamka ale lepiej żałować że sie spróbowało niż żałować ze sie nic nie zrobiło

To dobrze,napisz jak to wszystko wyszło bo będę czekała.Jakby u mnei się cos zmieniło to tez napiszę :) Jakby coś nie wyszło to masz niczego nie żałować! Żałować mógłbyś tylko wtedy gdybyś nie spróbował,a po jakimś czasie dowiedziałbyś się,że ona coś czuła i czekała.Dlatego śmiało walcz o nią i bądź dobrej myśli!Będę trzymała kciuki za ciebie,powodzenia :) 🌼