Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

Gość gość
Hey !Pilnie odkupie opakowanie yasminelle (rowniez wiecej niz jedno :) Zwroce za koszt przesylki.Prosze o kontakt maja.012@wp.pl pozdrawiam

Gość gość
Mam do sprzedania jedno opakowanie Yasminelle, nie otwierane, termin ważności 8.2017. Proszę o kontakt paula.sch1@wp.pl

Gość madzik888
mam do sprzedania 2 opakowania yasminelle termin ważności 2016 rok. cena 40zł za opakowanie.

Gość madzik888
madzikpol16@wp.pl

Gość gość
Witam, moja dziewczyna wzięła pierwszą tabletkę ok. 12 godzin po miesiączce, a następnego dnia kochaliśmy się już bez zabezpieczenia. Stąd kieruję pytanie do tych osób, które się znacznie lepiej znają (z doświadczenia, bo ulotkę czytaliśmy razem dziesiątki razy), jakie jest ryzyko, że mogliśmy wpaść? Są to pierwsze tabletki antykoncepcyjne jakie wzięła.

Gość Aishka
dziewczyny ratujcie !! :/ Pilnie poszukuję 1 opakowania Yasminelle do odkupienia. mój adres mailowy to: stepaniuk_joanna@o2.pl

Gość Aishka
Jesli to sa pierwsze tabl jakie wziela prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest olbrzymie.. dopiero po jakims czasie(czyt. dniach) kobieta jest chroniona przez ciążą

Gość rosiag
Witam! Od miesiąca biorę yasminelle. Wczoraj dostałam okresu, ale jest on nietypowo skąpy... Czo mogło być to spowodowane tabletkami, czy któraś z dziewcząt tak miała?

Gość gość
Sprzedam 1 op. Yasminelle wazne do 2016 r. prosze o kontakt mailowy magdalena_mankowska@tlen.pl

Gość gość
cześć ja biorą je od tygodnia i bolą mnie tylko piersi a tak to dobrze się czuje

Gość gość
Witam, mam do odsprzedania 3 opakowania yasminelle. karolina104@buziaczek.pl

Gość gość
A czy przechodząc z yasminu na yasminellę jest się zabezpieczoną?

Gość piroxeni
Do tej pory przyjmowałam yasmin i niestety przez niedouczenie farmaceuty, który twierdzi, że yasminella to to samo, co yasmin jestem zmuszona ją przyjmować. Jestem przerażona ilością krost na twarzy, wyglądam jakbym miała trądzik ( już dawno nie młodzieńczy).Czy to minie? Porażka.

Gość agulka1178
Hej dziewczynki, bralam kiedys Yasminelle, teraz biore Naraye, niby to to samo, wiec czy moge wziac sobie to opakowanie Yasminelle, w przyszlym miesiacu?

Gość BlankaR
witam mam do sprzedania 1 opakowanie blankarosa@interia.pl

Gość shelter77
Witam;) Pilnie odkupie opakowanie yasminelle . Kontakt: dziunia7766@wp.pl

Dziewczyny za tydzień kończe drugie opakowanie Yasminelle. Pod koniec pierwszego dostałam strasznego wysypu okropnych pryszczy i jest coraz gorzej. w zeszlym roku bralam Yasminelle i niepotrzebnie zrobilam ponad roczna przerwę. Zawsze miałam problemy z trądzikiem i liczyłam na złagodzenie przy pomocy Yasminelle. Mam 25 lat i jestem załamana. Wczesniej leczyłam sie Izotekiem, co pomogło na kilka miesięcy. Na dekolcie i plecach tez mam krostki. Mam też torbiele na janikach

Gość gość
odkupie yasminelle kontakt na duku16@wp.pl

Gość Yolanta_90
Witam, pilnie odkupie tabletki yasminelle we Wrocławiu bądź okolicach. Kontakt: ja_smina@o2.pl

Gość piroxeni
Zupełnie przez przypadek przyjęłam yasminelle ( normalnie biorę yasmin) i oczom własnym nie wierzę, gdy patrzę w lustro.Takiej ilości wyprysków nie miałam w sumie przez całe życie i tak przez 3 tygodnie przyjmowania yasminelli.Teraz czekam na przyjęcie yasminu i na normalny wygląd.W sumie, to nie sądziłam i nie wierzyłam, jak pisałyście o tym problemie, dopóki sama nie doświadczyłam, jak te tabletki wypryszczają mnie całą ( nawet w nosie mam krosty), porażka.Mam nadzieję, że gdy wrócę do yasminu nie będę wyglądać, jak spryszczony nastolatek.

Gość milenamiss
POZEW ZBIOROWY - szukam kobiet do pozwu zbiorowego przeciw firmie farmaceutycznej B..... po stosowaniu przez kilka lat Diane-35 i 2 lata Yaz, wystąpił u mnie zator płuc (embolia) i ostra zakrzepica żył głębokich kończyn dolnych (tromboza), jeśli i Ty brałaś Yaz, Yasminelle, Yasmin, Diane-35 i miałaś udar, wylew, zator płuc, zakrzepicę odezwij się proszę.

Gość gość
Sprzedam opakowanie Yasminelle 30 zł, Warszawa. Zainteresowane Panie proszę o kontakt na maila monika.most25@gmial.com

Gość gość
witajcie.. mam takie pytanie.. zastanawiam się czy mam pełną ochronę przed ciążą.. bo ostatnio pominęłam tabletkę z ostatniego tygodnia z opakowania dokładnie środową.. w sensie zamias o 21 wzięłam następnego dnia o 8. tabletkę przyjelam i wzięlam ostatnie dwie z opakowania.. następnie się zapomniałam i zamiast postąpić jak na opakowaniu zrobiłam 7 dniową przerwę i zaczełam nowe opakowanie.. no i jestem w pierwszym tygodniu nowego opakowania no i nie wiem czy jestem w pełni zabezpieczona czy nie ;/ może mi ktoś odopowiedzieć ?

Gość gość
a czy przeczytałaś w ogóle ulotkę? tam jest wszystko opisane co należy robić w przypadku pominięcia tabletki w czasie x godzin i w x tygodniu...;/ przeczytanie ulotki nie boli. Ja w ogole nie rozumiem jak można przyjąć lek i nie przeczytać wcześniej jego opakowania, to nie cukierki tylko tabletki z hormonami!

Gość gość
czytam wasze posty i oczom nie wierzę, sama brałam yasminelle 3 lata temu - tabletki były wspaniałe! btałam je 3 miesiące, miałam mega ochotę na seks,zero pryszczy, wręcz świeża igładka skóra, krwawienie delikatne 3, 4 dni. wcześniej ze skórą była masakra, okresy nieregularne długie mocne, niestety tabletki musiałam odstawić ze względu na choroby jajników i tarczycy, nie mogłam przyjmować leków hormonalnych na czas badań. teraz wróciłam do tabletek i gin przepisał mi Ativię, opinie takie same jak yasminelle, ale na moje efekty za wcześnie. mam nadzieje ze tabletki będa ok, bo jesli nie to chciałabym wrócić do yasminelle.. chociaż jak czytam wasze opinie to zastanawiam się czy to nadal te same talbetki o0

Gość gość
Cześć. Pieerwszy raz stosuje yasminelle nigdy nie brałam innych antykoncepcji. Biorę je już 8 dzień . Kiedy zaczełam je jeść niestety uległam patnerowi i uprawialiśmy seks w 1 dniu czy są jakieś obawy ? Czy nie muszę się bać ? (Tabletki zażyłam w ostatnim dniu miesiączki)

Gość natka1994
do patka11217 - oczywiscie ze tak, 1 tabletke bierze sie w 1 dniu miesiaczki... jesli wezmiesz w innym dniu to nalezy zabezpieczac sie tydzien. przeczytanie ulotki nie boli...

Gość gość
Hej, sluchajcie po 7 dniach przerwy nie przyjelam tabletki tak jak zawsze o 21 w sobite, lecz 7 godzin pozniej w niedziele, jakos o 4 w nocy. Nastepnie o 21 zazylam druga tabletke. Czy antykoncrpcja jest zachowana?

Gość gość
czesc! ja tez chcialabym sie dziewczyny o cos zapytac,tez stosuje yasminelle juz dobry dlugi czas..ale nurtuje mnie kwestia stosowania bo przyznaje ze nie jestem konsekwenta w braniu lekow,i moje pory przyjmowania sa rozne..jak myslicie ma to jaki wplyw?? chodzi mi o to juz pomijajac ze godz sa rozne ale i czasem zapominam wziac tej pierwszej tabletki z blistra danego dnia i biore kolejnego a kiedys zazylam 3 dni po wskazywanym terminie bo zapomnialam :/ co myslicie?