Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Ania

Tipsy Zelowe!!Pomocy0

Polecane posty

A podalas dobry mail na pewno? Mi sie kiedys parerazy zdarzylo ze podalam mail z bledem i przez to do mnie mail aktywujacy nie doszedl sprobuj po prostu jeszcze raz:>

Gość Sylwirka
a jak zbudować tą krzywą C?co to wogóle jest? pomocy:)

Gość Sylwirka
Gdzie wy wszystkie jesteście:)!!!!!!

Gość anuls
Sylwirka jesteśmy na stronce http://www.przedluzaniepaznokcibezkursu.fora.pl/ ;) Rejestruj się tam szybciutko - są fajne dziewczyny (choć narazie jest ich niewiele) ale na pewno powiedzą Ci co i jak. Poza tym masz tam krok po kroku opisane jak robić tipsy żelowe - poparte na domiar fotkami ;)

Gość Agnyska
Hej:) zaczynam robic paznokcie i jestem tzw. samoukiem widziałam to z 1000 razy ale mam pewne obawy czy dam rade:) czy to naprawde jest trudne? macie moze jakieś filmiki jak robic to krok po kroku? uważam, że nie jest do tego potrzebny profesjonalny urs który kosztuje dość sporo:} POZDRAWIAM :);)

Gość Agnyska
mam jeszcze jedno pytanie:) mam żel nabłyszczajacy, żel budujący róź, żel jednofazowy , żel biały french i żel gruntujący. Któr jest pierwszy i ostatni tak po kolei bo zapomniłam napisac sobie cyferki i nie pamiętam:( pomocy:( dziękuje i POZDRAWIAM:*:)

Gość ULAAA
witam! dziewczyny moze oradzicie mi kogos lub jakis salon z bialego stoku do robienia tipsow żelowych?

Gość magda5315
witam! LEA- mam pytanko czy masz moze forum u mnie cos sie zablokowalo i nie moge wejsc,a jak u ciebie ! moze ktoras wie co sie dzieje :-((((((((((

Wczoraj bylo cos nie tak i juz do portalu to zglosilam a dzis caly czas dzialalo juz przynajmniej mi

Gość Anniuleczka
hej mam problem tak tu sobie siedze i czytam i wokoncu miasiałam tu napisac ... zaczełam od 2 miesiecy robic tipsy estetycznie wyglądają super tylko po tygodniu odpadają co robie nie tak ? pomocy !! odpisujcie a jak ktos chce otym zemnom pogadac nie tutaj to prosze tu jest moje gg 2955325 Pomocy!!!;(

Gość klaudzia
witam mam prośbę prześlijcie i jakieś instrukcje bądź jakieś filmiki z robieniem tipsów żelowych...mam zestaw do własnego użytku i nawet mi to wychodzi ale chciałabym poznać wasze sposoby robienia tipsów

Gość Gosiczek
Ja mam pytanie odnośnie wtapania w żel ozdób. Wiem, że było już kilka razy pisane o tym temacie, ale niedokładnie to o co mi chodzi. Jestem samoukiem i w sumie robię sobie tylko paznokcie, więc te informacje chcę dla samej siebie :) Wszystko mi idzie naprawdę dobrze ale jak mam np. zatopic bulion czy cyrkonie to już się zastanawiam na którą warstwę. Powinnam je całkiem zatopić, żeby nie odstawały czy jak? Aha, i jeszcze jedna sprawa. Raz zatapiałam cyrkonie w 1 warstwie i później żel mi pękał koło tych cyrkoni? Czego to może być wina? Żeli czy po prostu nie powinnam tak zatapiać ozdób? Pomóżcie. Pozdrawiam. Gosia

Gość lelka16
Jeżeli mam żele: 1)budujacy 2)french rose 3)rose 4)white 5)konczacy to jak mam je nakladac? zrobilam ostatnio paznokcie, to odpadly paznokcie po 2 dniach, z tego co tu przeczytalam to zle naklejam tipsa, ale jak dokladniej mam to robic ? aha i jeszce jedno; jak sie wtapia to w jaki zel ? pozdrawiam goraco i czekam na odp :)

Gość anuls
Dziewczyny - zadajecie w kółko, do znudzenia, jedne i te same pytania - nawet jeśli jest ktoś życzliwy, kto chętnie na nie odpowie to ileż razy można!!!??? Wchodźcie na www.przedluzaniepaznokcibezkursu.fora.pl - tam naprawdę macie całą masę potrzebnych wiadomości, wystarczy poczytać. Dowiecie się co to jest krzywa C, linia stresu, warstwa depresyjna, jak robić brokatową końcówkę i wiele wiele innych...

Gość kamcia1985-22
czesc dziwczynki dawno mnie tu nie bylo!ale mam problem i nie wiem czy to moja wina zeli czy lampy?chcialam zazelowac swoje naturalne pazurki posmarowalam primerem i nalozylam pierwsza warstwe zelu i wlozylam do lampy na 120sekund.a ten zel zniknal tak jakby wypartowywal.Co moze sie dziac?pomozcie

Gość piipii
Witam :) Prosze o pomoc :) Jestem w trakcie kursu (metoda żelowa) zakupilam zestaw startowy firmy ladys-nails. W zestawie znajdują się żele : żel profi różowy(elastique-gel rosa), żel profi french biały, żel profi gęsty, żel profi średnio-gęsty, żel profi bazowy. Niemam pojecia w jakiej kolejnosci te zele nakladac. Na tym kursie tez tak mi to wszystko pokazala jakby jej sie niechcialo. Wiec prosze o pomoc w jakiej kolejnosci, ktore zele :) i ktory z nich to gruntujacy, budujacy. Z gory dziekuje :)

Gość magdaue
Dziewczyny! Dziekuje Wam wszystkim ( oczywiscie z wyjatkiem tych wspanialych zazdrosnych stylistek) zakupilam wlasnie zestaw startowy i jakos mi idzie, a wasze rady bardzo mi pomogly, przeczytalam wszystko od deski do deski, wielkie dzieki!!!

Gość magdaue
Ps. PiiPii nie idz na latwizne, poczytaj co dziewczyny pisaly wczesniej:P

Gość Ditka90
Cześć dziewczyny:D widzę że wreszcie znalazłam fajny blog:) mam nadzieję że i mnie nie pozostawicie bez pomocy... ja mam troszkę inny problem... nie robię jeszcze tipsów, a bardzo bym chciała lecz nie wiem jaki sprzęt, żele, pilniki i resztę wybreć:/ czy warto kupić cały zestaw na allegro, czy lepiej pojedynczo?? i jakiej firmy?? z gory bardzo dziękuję za odp. pozdrawiam:*

Gość magdaue
Ditka kup sobie zestaw za 249 zl z reni nails tu masz linka www.reni-nail.shop.pl w tym zestawie jest wszystko ok ja go kupilam i jestem zadowolona, mozesz jeszcze dokupic zel koncowy nablyszczajacy, polecam!

Gość magdaue
Tylko pamietaj ten za 249 zl bo tam sa zele 15 ml a w innych po 5 ml

Gość Ditka90
Dziękuję bardzo Magdaue:* pozdrawiam gorąco:)

Gość magdaue
Nie ma za co!

Gość Elena MASTER
Witam się z wszystkimi. Jestem zawodowa stylistka, nauczycielem zawodu. Otrzymałam tego linka od naszej absolwentki. Trudno na niego nie zareagować poniewaz faktycznie włos staje na głowie..... Nie wezmę udziału w tej dyskusji, ale napisze z obowiązku najwazniejsza sprawe, która powinnam oglosic dla uświadomienia pozostałych. TO NIE TIPSY NISZCZĄ PAZNOKCIE TYLKO OSOBA, KTORA NIEPRAWIDŁOWO WYKONAŁA TEN ZABIEG. Wszystkie zniszczone, zdarte, spiłowane do łożyska , zakażone (grzybica, żółtaczka) to wina nieodpowiedzialności osób wykonujacych taki zabieg. Produkty do przedłużania i stylizacji paznokci sa przeznaczone dla profesjonalistów. którzy odbyli gruntowne szkolenie. Jeśli macie zniszczone,bolesne ,czerwone płytki paznokciowe to wina żle przeprowadzonego zabiegu. Leczenie trwa nawet do pół roku. Dlatego jeżeli decydujecie sie na takie eksperymenty to najlepiej robic krzywde, ale samej sobie. Koleżankom odpuszczamy jeśli nie chcemy fundować drogiego leczenia. Kazdy ma prawio zarządać zwrotu kosztow leczenia oraz odszkodowania z powództwa cywilnego.

Gość piipii
do MAGDAUE, nie idę na łatwiznę, po pierwsze nie interesuje mnie co sobie o mnie pomyślisz, ale po drugie to powiedz mi jak już taka mądra jesteś to po jaką cholere jest to forum > napisałaś mi, że mam przeczytać co napisały dziewczyny powyżej, tak pisały ale nie otrzymały wprost odpowiedzi, tylko jakieś stronki, po co wchodzić na inne forum skoro można wprost tu odpowiedzieć :) ale to wszystko głupie nie, dlatego ja też następna ta głupia prosiłam o pomoc, a tu na tym forum jej nie znalazłam, jeszcze w dodatku jakaś głupia laska z głupią ksywką 'magdaue' mi pisze, że nie mam iść na łatwizne :D pff..to po cholere te forum ? tu się chyba dyskutuje, pomaga, to właśnie Ty poszłaś na łatwizne :P hehe i odesłałaś mnie do innych :P ale poje*ana :P z góry dzięki :)

Gość dziemiankol
Witam wszystkich! Kilka słów do \"dyplomowanych\" stylistek,ktore udzielaja sie na tym forum obrazajac ludzi.Nikt wam nie kaze wchodzic na takie strony i czytac porad dla osob poczatkujacych,ktore nie wydaja pieniadzy na profesjonalne kursy,a chce sie uczyc same na sobie.Uwazacie sie za cudowne, jakbyscie pozjadaly wszystkie rozumy,tylko daltego ze skonczylyscie kurs.. kazdy czlowiek moze to zrobic, a wasze zachowanie jest płytkie i swiadczy tylko o waszej inteligencji bo tego sie nie da nauczyc na kursie.I nikt wam nie daje prawa obrazac ludzi.Padaly tu słowa o karaniu osob nie przeszkolonych za narazenie klientek na choroby paznokci, tylko ze dla was jest miejsce w kodeksie karnym za obraze mienia.Powodzenia w samouwielbieniu