Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Ania

Tipsy Zelowe!!Pomocy0

Polecane posty

Gość tasia23
Mam pytanko .jak nakładacie brokat .Nakładam pędzelkiem ale są prześwity( pędzelek zara się lepi) czym nałożyć żeby brokat był bardzo widoczny?

Gość aniula79
A ja mam dwa pytanka ;) 1. Jak robić french - w którym momencie i w jaki sposób, a by był równy? 2. Jak spiłować bądź nakleić tipsa tak, by nie było widoczne łączenie z paznociem? Dziękuję z góry za odpowiedź :*

Gość ewcia223
mam pytanie jaki pilnik najlepszy do spiłowania granicy miedzy tipsem a naturalna płytka

Gość Edytkag-89
Dziewczyny powiedzcie mi czy wy dla każdej klientki macie osobne pilniki??i gdzie moge dostać płyn do dezynfekcji??

Gość do tipsiarek
poczytajcie sobie najpierw profesjonalne fora, a nie zadawjcie po 100 razy te same pytania, bo to zaczyna być zalosne i wkurr...ce :o:o:o ale widać, że macie w duupie nawet to :o

Gość FORUM ________________________
http://www.eurofashion.com.pl/forum/index.php Przedłużanie i zdobienie paznokci - Paznokcie w pytaniach i odpowiedziach. Choroby i pielęgnacja paznokci Szkolenia, targi, pokazy - Tutaj możesz uzyskać szczegółowe informacje na temat szkoleń, targów i pokazów. Informacje o produktach - Tutaj możesz zadać pytania oraz znaleźć informacje dotyczące produktów Najczęściej zadawane pytania odnośnie paznokci.

Gość Aniula79
Autorko posta "do tipsiarek" - jeśli zechcę, będę zadawała jedno i to samo pytanie 1000 razy! Nie kieruję go bezpośrednio do Ciebie więc nie odzywaj się jeśli nie masz nić istotnego do napisania. Oszczędź nerwów sobie i innym, zajmij się czymś pożytecznym, a nie łaź po forach i nie szczyp uwagami. Ale tacy ludzie jak Ty żywią się kłótniami, a afrodyzjakiem dla nich jest obraza kogoś. Jesteś niedowartościowana. Ciekawe czemu? Hmmm...pomyślmy, albo jesteś bardzo brzydka, albo nie potrafisz sobie znaleźć faceta, a może jesteś gruba i zacierają Ci się uda...ajć to boli ;)

Gość tasia23
Mam pytanko .jak nakładacie brokat .Nakładam pędzelkiem ale są prześwity( pędzelek zara się lepi) czym nałożyć żeby brokat był bardzo widoczny?

Gość Aniula79
Tasia23 - nie mam pojęcia. Ale tu już chyba nikt nie zagląda :( No może tylko my "niedouczone" i "panny złośliwe" ;) Założyłam nowy temat "Żelowe pazurki Prosze o radę" - zapraszam - może tam ktoś się zlituje nad nami ;)

Gość idzcie na kurs to sie dowiecie

Gość Aniula79
A właśnie, że nie pójdę na żaden kurs - będę sobie robić sama,, potem otworzę nielegalną firmę, będę wszystkim dookoła niszczyła paznokcie i rozsiewała choroby, aż wkońcu cały świat zarażę grzybicą paznokci hehehe... Ależ Ty durna jesteś - nie Twoja sprawa czy robię sobie paznokcie sama - makijaż też robię sama a nie mam kursu wizażu, a nawet wyobraź sobie, że jak mam grypę to niezawsze idę do lekarza, a ta nieodpowiedzialna i głupia Pani w aptece sprzedaje mi Gripex!!! Czy ja się ogłaszam, że robię to za pieniądze? Nie!!! Robię tylko sobie kretynki!!! Więc odpierdolcie się i dajcie na wstrzymanie z tymi durnymi komentarzami.

Gość tasia23
idzcie na kurs to sie dowiecie .........No sorry ale ja mam kursy.Tylko niestety w tedy nie wiedziałam jeszcze o co się pytać i czego nie wiem to logiczne że żaden kurs nawet z innej dziedziny nie nauczy wszystkiego potrzebne jest doświadczenie! Po co wy wchodzicie na te fora przecież taka "wojna" nic nie da.Udawadniacie że kobiety są czasami gorsze od facetów w swoim zachowaniu!!!!!!!!!!!!!

Gość zainteresowana_
Juz wszystko jasne. Zazdrosc super stylistek ze sa normalne osoby ktore za darmo udzielaja informacji, a one musialy za nie zaplacic gruba kase. pewnie nie wpadly na to ze mogly poszukac informacji w necie, i nie rozumieja ze mozna sobie robic panzokcie tylko odrazu ze dla zarobku, no bo przeciez one po to to robią. ja nie widze roznicy miedzy sylistka kolezanka ktora udziela np mi info za darmo a stylistka na kursie? wy wydzicie? pomijamy oczywiscie fakt ktora lepiej wie bo to jest oczywiste. czy aby napewno w kilka dni mozna sie dowiedziec az tyle zeby pochwalic sie kursem?? po zrobieniu kursu moje kochane stylistki tez musialyscie probowac tysiac razy, i zniszczyc paznokcie komus lub sobie bo innej opcji nie ma. na kursie uzyskalyscie informacje a gdzie praktyka? bo tu mowa o niej chyba. gdzies tam padlo zdanie : zabrac sie za tipsiary. przepraszam zamknąc? powiesic? bo co nie mozna sobie samemu paznokci robic? makijaz tez wykonujesz codziennie u kosmetyczki? nie wiem kto jest bardziej zalosny naprawde...

Gość Aniula79
Zgadzam się z zainteresowaną. Zestaw do tipsów może kupić każdy - a przy zakupie nie trzeba się legitymować certyfikatem ukończenia kursu. Nasze babcie i mamy same dbały o paznokcie i radziły sobie, bo nie było stylistek! Teraz każda z nas ma prawo mieć ładne, zadbane paznokcie i robić je sobie sama w domu! Nie mam zamiaru z każdym złamanym tipsem biegać do manikiurzystki i płacić jej za to! A co do lasek, które biorą pieniądze za robienie tipsów, a nie maja kursu to dlaczego nie? Jeśli robią to ładnie? Brawo za zaradność! Każda z nas ma wybór czy iść do takiej, czy do salonu czy zrobić sobie sama w domu!!!

Gość Lea25
Dziewczyny jak najbardziej popieram!!! zazdrosc po kursach jest straszna! Boli je ze tyle wywalily kasy a dziewczyny czesto bez kursow lepiej sobie radza...

Gość zainteresowana_
widze ze trafilam w samo sedno. tak samo jak dziewczyny bez kursow, \"stylistki\" musza na kims szkolic wykonanie tipsow wiec nie rozumiem o co ta awantura byla. Chyba naprawde ta laska miala jakis problem ze soba ze sie tak oburzyla. Roznica jedynie jest taka ze jedne maja kurs inne nie, a praktyka, wiedza, umiejetnosci kazda zdobywa praktycznie tak samo, nie kazda wykonuje rownie dobrze a czasem sie zdarza ze te bez kursow nawet lepiej. Bo te same informacje co na kursie sa dostepne od kolezanek i w necie, tyle ze za darmo. i jeszcze jedno, ukonczenie kursu dla mnie oznacza posiadanie jakiejs wiedzy a nie uwazanie sie za stylistke, hehe polecam 5 letnie studnia kosmetyczne wtedy pogadamy.

Gość magda5315
Witam! kurs smieszne! wlasnie ukonczylam kurs ktory trwal 2 dni i kosztowal 600 zl! i co i nic czego sie mozna nauczyc przez 2 dni teraz musze wzicac sie do roboty i cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc!!! gdybym cofnela czas to w zyciu bym nie poszla na ten kurs tyle kasy i nic.Porazka !!!! Wczsniej robilam sobie tipsy w salonach,raz poszlam do kobiety ktora miala mnostwo dyplomow oczywiscie w salonie stylistka paznokci ,lepiej nie mowic jak wygladala moja plytka paznokcia po tipsach szok !!!!! Dlatego zdecydowalam sie sama na kurs ale lipa, zaczne sie sama uczyc nic na to nie poradze. Ciesze sie ze jest takie forum,bardzo fajnie sie czyta wasze porady,a tym ktorym to sie nie podoba hmhm!!!! nie rozumie po co wchodza i krytykuja innych,dajcie spokoj juz z tymi kursami Pozdrawiam wszystkie tipsiary ktore sa na TAK :-)))))

Gość anuls
:)

Gość jagodaaa170
Nareszcie jakieś normalne! Może teraz dziewczyny bez kursów założą jakieś forum lub stowarzyszenie otwarte i chronione hasłem w ten sposób aby mogło być dostępne tylko dla nas? Ciekawa inicjatywa przyszła mi na myśl, prawda? :) Ja od jakiegoś czasu robiłam akryle sobie i mamie a niedługo zamierzam robić paznokcie żelowe również koleżankom. Nie chwaląc sie pazurki wychodziły mi naprawdę ślicznie, nawet na słabej jakości akrylu..choć nie trzymały zbyt długo ale to już siła wyższa :] To chyba był dosadny przykład na to, że nie trzeba kończyć kursu(!!!) aby robić ładne paznokcie!!!! Już wiele razy powtarzano, że liczą się ćwiczenia..a teorię nabytą przez ,,stylistki z dyplomem" mogę nabyć po kilku wizytach u kosmetyczki i kilkutygodniowym zbieraniu informacji na różnych forach. A jeśli ,,stylistka z dyplomem" uparła się ze będzie robiła paznokcie a talentu u niej za grosz to..wybaczcie...KURS TO NIC!! Jak dla mnie tylko papierek..wystarczy odrobina zdolności plastycznych i każda z nas założy sobie żele. ,,dziewczyny bez kursu" nie dajmy się zaszczuć :)

Gość BEZ kursu
mnie takze zastanawia po co owe profesjonalistki wchodza na fora dla poczatkujacych-skoro sa takie wspaniale niech sie delektują swą doskonaloscia na forach dla PROFESJONALISTEK.my sobie poradzimy bez was:)

Gość magda5315
Witam !zgadzam sie z wami a moze zalozymy prywate forum :-) ! Jak to sie mowi "TRENING CZYNI MISTRA" Papierek no coz mozna kupic wlasnie dzis sie dowiezialam ze za 200zl moge kupic sobie dyplom ale to jest chore prawda. My jestesmy normalne dla normalnych kobiet,niech damulki z dyplomami beda dla arystokratek :-)))) POZDRAWIAM WAS

Gość buehehehehehehehehehe
TIPSIARY - BLACHARY hehe.... żal mi was, głupie gąski. I żal mi tych kobiet, które do was trafią...

Gość jagodaaa170
Znowu jakaś żałosna istota próbuje z nami walczyć..ale marne Twe starania ;] Myślę, że naprawdę to forum dla nas ,,bez dyplomu" to super pomysł. Bo nikt mi do cholery nie wmówi że papierek zrobi z dziewczyny lepszą od tej, która owego nie posiada! Jeśli ma się chęci, trochę informacji i umiejętności to nie jest się w niczym gorszym od ,,stylistki z dyplomem". A zazdrosne dziewczyny, które wydały na kurs po 1000zł niech przestaną przyrównywać robienia pazurków do operacji na otwartym sercu...heh studia medyczne trwają pięć lat a Wasz nic nieznaczący kurs..trzy dni ;] Mam pomysł! Zaczynami ignorować posty takich ludzi, co Wy na to? Bo zdaje się, że to walka z wiatrakami..kto by pomyślał, że kobiety są takie..

Niestety takich opini sie nie uniknie nawet jak sie zalozy nowe forum;/ Jesli jednak wiecej osob by bylo chetnych to chetnie moge sie zajac zalozeniem kompletnie nowego forum, z dzialami, poradami linkami itp:) rzeczywiscie dziewczyny po kursie sa PO KURSIE, dostaja wiedze teoretyczna (dziewczyny bez tez strasznie duzo czytaja nawet o wiele wiecej niz kursantki, jesli chodzi o zdrowie paznokcia, choroby zaburzenia itp. to jest pełno stron gdzie mozna sie wszystkiego nauczyc) Jest troche zielonych kompletnie dziewczyn ale chyba lepiej im pomoc niz krytykowac caly czas... Ich nastawienia Wasze zdanie nie zmieni!! Dziewczyny bez kursow ucza sie na wlasnych bledach i przez to naprawde doskonale szkola sie same. Szukaja przyczyn, i naprawde duzo cwicza. Jest pelno dziewczyn samouków i naprawde wspaniale robia paznokcie. Ja osobiscie uwaam ze nie wolno na sile wysylac ludzi na kurs bo co bedzie jesli dziewczynie sie nie spodoba i nie bedzie chciala robic tego dla zarobku a wyda 600-1000 zl na kurs? ...

Gość magda5315
Hej kochaniutka! pasuje do ciebie opis" bueheheheheheh" lepiej nie moglas wybrac :-) Dziewczyny glowa do gory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magda5315
O 14 przychodzi dziewczyna robi tipsy jest oczywiscie bez dyplomu,juz nie moge sie doczekac! Juz nigdy nie dam sie namowic na profesjonalny salon moja plytka paznokcia by tego nie wytrrzymala ,odezwe sie po pozdrawiam was ;-)))))))

Gość edytka-89
dziewczyny ja zawsze uwielbilam paznokcie i szystko co z nimi zwiazane. malowalam lakierami itd. az wkoncu kupilam zestaw. niestety na kurs mnie nie stac i nie mm zamiaru z tego powodu rezygnowac z najwiekszej pasji. a te forum jest dla zainteresowanych i jezeli macie tak brzydko komentowac i obrazac innych to...poprostu zalozcie forum dla stylistek. tytul forum to tipsy zelowe pomocy wiec???a kazda nawet najlepsza stylistka zaczynala od niczego. i ciekawe ile plytek paznokci uszkodzila

Gość jagodaaa170
Lea25, zobaczymy ile dziewczyn byłoby chętnych do tego, abyśmy stworzyły takie forum, jeśli znajdą się chętne to zakładamy :) edytka-89--> popieram, kurs naprawdę niewiele Ci da..wydasz tylko grubą kasę. Na jakich żelach pracujecie? Ja w sobotę zamierzam zakupić trzy żele sun flower, zwłaszcza, że cena jest baardzo zachęcająca i jakość podobno też super :)