Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Ania

Tipsy Zelowe!!Pomocy0

Polecane posty

Gość magda5315
jagodaaa 170- tak masz racje swietny jest ten zel wlasnie mam zamiar go tez zamowi. Wlasnie dziewczyna skonczyla mi robic tipsy i robila mi zelem Sun Flower bardzo sobie chwalila,i mi sie wydaje tez ze jest dobry. Jestem chetna na nowe forum,super pomysl pozdrawiam ;-)))

Stworzenie forum to kwestia kilku minut nawet:) No to czekamy na kolejne dziewczyny ktore moze popieraja pomysl:>

Gość bez kursu
równiez uwazam ze posty tych mądralinskich od siedmiu boleści powinny byc zignorowane.traktujmy je jak powietrze.a co do tego co mowily o tym ze zedrę komus paznokcie to co one wogóle wygaduja.wiadomo ze nie zabieram sie za kogos jak nie umiem i nie cwiczylam na sobie.skoro robilam sobie paznokcie kilkanascie razy i moja płytka jest nadal i to w dobrym stanie to nikt mi nie wmowi ze po zrobieniu komus raz spowoduje ze utraci płytke:Pco za brednie wogóle:)

Gość jagodaaa170
Więc już kilka chętnych na nasze forum mamy :) Ja sobie właśnie ćwiczę linię uśmiechu i (o dziwo!) całkiem nieźle mi wychodzi :) magda5315--> i jakie zrobiła Ci pazurki? french czy coś odważniejszego? :D

Gość magda5315
plytki cd kolorowe okraszone brokacikiem,tym razem mniej odwazne ,ostatnio zaszalalm byly czarno-czerwone z wtapianymi cyrkoniami tez byly piekne pozdrawiam ;-))

Gość jagodaaa170
Ooo to ładnie :) Mi sie strasznie podoba czarna końcówka frenchowa..super elegancki kolorek :D Ostatnio widziałam taki wzór: czarna żelowa końcóweczka, na linii uśmiechu zielona trawka i na plyteczce rózne ozdóbki(brokacik, płytkacd) i to wszystko pięknie błyszczące :) zakochałam się w tym wzorze, chociaż zawsze gustowałam w frenchach i mlecznych żelach :)

Gość magda5315
Hmhm czarny french brzmi swietnie ;-))) kobitki mam pytanko czy ktoras z was slyszala o nazwie lampy UV SALVANO jesli tak to czy jest ok ? A moze macie jakies inne ? jakich wy uzywacie??? z gory dziekuje

Gość gosia-1606
dziewczyny jestem za nowym forum! również jestem bez kursu i robier tipsy sobie i najbliższym! nie powiem ze robie super, bo jakies błędy jeszcze mi sie zdarzają ale nauka, nauka, nauka..... i będzie dobrze.... co sądzicie o żelach z naildesign? i znacie może jeszcze jakies fajne stronki ze wzorami?

Gość jagodaaa170
Nie słyszałam nic o tej lampie.. Gosiu strzez się przed naildesing..kiedyś sie skusiłam i kupiłam od nich akryle..porażka totalna..mi odpadały po dwóch dniach(bo lubię skubac przy pazurkach :)) ) a mojej mamie po tygodniu..także odradzam :)

Gość jagodaaa170
A jeśli chodzi o stronki to: paznokcie-oli-m.blog.onet.pl :) Super stronka!! Przejżyj sobie archiwum, na pewno znajdziesz kilka fajnych wzorków dla siebie :)

Juz zaczelam pracowac nad forum:) Dziewczyny jak tylko je dopracuje mniej wiecej to przedstawie. Jakies propozycje ?

Gość magda5315
OK !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja w to wchodze czekam :-))))

Gość kamcia1985
Witam was dziewczynki!bardzo sie ciesze ze wreszcie znalazlam jakies normalne forum o pazurkach,bo ja tez wlasnie planuje kupic sobie zestaw do tipsów i tez nie mam kursu ale dzieki Wam sie czegos dowiem.Jestescie swietne spisalam sobie wasze adresiki wiec liczcie sie ze odezwe sie do Was. p.s Obużona ja mam kumpele ktora tez robi pazurki bez kursu sama u niej bulam i robilam i trzymaly mi sie cztery tygodnie,a bylam u takiej po kursie i po tygodniu mi zaczely sie lamac itp.

Gość kamcia1985

Gość kamcia1985
DZiewczynki! a co sadzicie o tych kursach sprzedawanych na allegro na dvd?bo nie wiem czy je kupic i czy to jest pomocne?pozdrawiam

Gość jagodaaa170
kamcia1985---> No ja myślę, że możesz kupić taki kurs, pooglądać sobie w praktyce jak to wygląda, bo teorii zapewne już troszkę posiadasz, ale pamiętaj, że musisz dużo ćwiczyć :) Ja sama ćwiczyłam wczoraj linię uśmiechu, na szczęście wychodziła mi całkiem porządnie :) Lea25---> No to świetnie, czekamy na nasze forum :) Buziakii za pracę włożoną w jego tworzenie :* :)

Gość gosia-1606
bo ja mam właśnie żele z firmy naildesign i w sumie w metodzie trójfazowej aż takie złe nie są.... ale fakt podpowietrzenia szybko wchodzą.... niedawno zamówiłam tez żel activ jednofazowy i powiem wam ze jak dla mnie to jest porażka, jest zbyt lejący i tertaz to nie wiem na jakich zelach pracowac! chodzi o to zeby nie były za drogie a tez zeby się dobrze na nich pracowało... słyszałam o sf ale na ich stronie są różne rodzaje i nie wiem jaki to jest ten dobry..... jagodaaa170 ---------> dzieki za stronke ze wzorkami Lea25-----------> dzięki za pracę nad stworzeniem nowego forum, na pewno wszystkim się spodoba

Gość anuls
Jestem za takim forum!!! ;) I proponuję nie reagować w ogóle na komentarze pseudo stylistek! One pokończyły zwykle zawodówki albo jakieś LO (może nawet matury nie mają), idą na kurs i myślą, że są kimś! No i cóż jednej czy drugiej to dało, he? Mam koleżankę, która studiuje kosmetologię w GWSH w Piotrowicach i wierzcie, że to są bardzo ciężkie studia - pseudo stylistki nie zaliczyłyby pierwszego semestru! ;) Żałuję, że dałam się wyprowadzić jednej czy drugiej z równowagi, ale ponieważ Bóg mnie stworzył, a diabeł opętał, w połowie jestem grzeszna, a tylko w połowie święta ;) Sama mam tytuł naukowy (mgr) - fakt, że nie w tej dziedzinie, ale założę się, że moja wiedza przewyższa znacznie wiedzę pseudo stylistek (zapewne też ją znacznie szybciej chłonę ;) ) - nawet jeśli skończyły kurs! ;) Einstein był analfabetą!!! I co osiągnął? Więc proszę Was pseudo stylistki, nie ośmieszajcie się więcej, bo skoro tak się zachowujecie na forum to nie macie predyspozycji psychicznych do wykonywania tego zawodu - jesteście niedojrzałe, infantylne i złośliwe!!!

Gość kasienkaaaa
baaardzo madra wypowiedz:) ja tez jestem za forum:P

Gość kasienkaaaa
mam glupi problem zawsze bezproblemowo szlo mi z zakladaniem tipsow, ale te, ktore tym razem kupilam przerastaja mnie:X z jednej strony, z ktorej zawsze przyklejalam tipsy- tej jakby bardziej dopasowanej do naturalnej plytki paznkokcia jest taki uskok-prog, dzieki ktoremu nie jestem w stanie przykleic tipsa-a jak juz przykleje to ten prog pozostaje wolny- nieprzyklejony...:X probowalam tez w druga strone przyklejac tipsa, ale ewidentnie to nie tak(najzwyczajniej widac, ze to brzeg wolny tipsa, ktory bedzie wsytawal za opuszek). pokusila mnie cena tipsow reni nail clear i juz zaluje:XXXXXXXXXX

Lea25--> Super, dziękujemy! :) Ja już się rejestruje :) I apeluje do wszystkich zainteresowanych dziewczyn! Kierujcie się stąd na nasze forum, aby nie umarło śmiercią naturalną :)

W miare mozliwosci bede usupelniac i dawac jakies tutoriale :) Tylko ze jutro mam kolokwium;/Trzymajcie kciuki:)

Gość magda5315
Witam! "anuls"-bardzo madre slowa ale watpie zeby do nich dotarlo,ale nawet i takie jak one musza sie dowartosciowac, a na takim forum jest najprosciej. NAS JEST WIECEJ PRAWDA DZIEWCZYNY!!!!!:-)))

Gość kamcia1985
baaa !Pewnie ze Nas jest wiecej!wiec jak nie maja zamiaru Nam pomóc wiec lepiej niech sie nie udzielaja.Pozdrawiam Was!

Gość magda5315
Hej laski!! mamy swoje forum logujcie sie !!!!!!! LEA25 jestes swietna forum jest idealne, super,to bedzie najlepsze forum internetowe -kamcia1985 madre slowa pozdrawiam Lea 25 jeszcze raz dziekujemy :-)))

Gość Nati1986
Mam pytanie, do tej pory zakładałam tipsy clear i french, chciałabym teraz na tipsie clear żelem sama namalować taką końcówke, jaki żel wybrać? jakiej firmy? Cenowo żeby też nie był taki drogi, chciała bym taki gramowo nie zbyt duży, na wypróbowanie. Była bym wdzięczna za zainteresowanie Pozdrawiam. Macie może jakąś stronke z wzorkami, jak je malować...

Powtarzam się Kochana, ale polecam żel Sun Flower do frencha także :) Pojemniczek 7ml kosztuje na allegro ok 25zł myślę, że jak na wypróbowanie nie jest to wygórowana cena, a jakość też jest świetna :) Wyżej podawałam linka do bloga oli.m może tam znajdziesz jakieś ciekawe wzorki :) Pozdrawiam!

Gość kamcia1985
jagoda 170----co prawda nowicjuszka jestem w tych sprawach w porównniu do koleżanek ale cos tam wiem .Kumpela zakladala mi pazurki tym zelem z firmy nailldesing i powiem ze ja naprawde bylam zadowolona bo bardzo dlugo mi sie trzymaly prawie 5 tyg.i gdyby nie Sylwek:)to bym miala je nadal.i kumpela tez go sobie chwaliła.