Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufka

Wybór miedzy facetami, help...

Polecane posty

Gość maciek_poznan
kurde zapomniałem o jeszcze jednej sprawie: jesli nie masz pomysły jak goscia nauczyc seksu to: w środku tygodnia przeprowadć z nim rozmowę na temat tego co sprawia Tobie największą przyjemność, dobrz e by było mu powiedzieć troche o strefach erogennych, może nie wie gdzie są i jak je obsługiwać. Powiedz, że zaplanowałaś weekend gdzieśtam. Wynajmij jakiś fajny hotel i spędźcie weekend w pokoju (tylko ma byc wypoczęty przed weekendem). Od początku jasny układ po co przyjechałaś - macie się nauczyć dawać sobie przyjemność :-) Tłumaczyć, pokazywać, mówić OTWARCIE (faceci są prości i trzeba do nas mówić PROSTO) co i jak, a najlepiej pokazać. Jak to mówił mój dziadek, który był nauczycielem: jak nauczysz tak będzie umiał. powodzenia i czekamy na dalszy ciąg :-)

Gość kdhfhfuhfhufhrufhfhhfhjhhh
UFKA Ciesze sie ,ze zrozumialas ,ze Bog sexu,to tylko Bog sexu. przynajmniej docenisz tego ,kTORY CIE NAPRAWDE KOCHA. Takiego pana do tych spraw powinnas miec jesli Masz na to ochote

Gość ufka
witam serdecznie moich wirtualnych przyjaciół. Korzystając z okazji , ze akurat mam wolna chwile( jest u mnie 2 , ale cos tam ogląda w tv , co nie bardzo mnie pociąga) musze Was zawiadomić , ze SEKSIK BYŁ. W skali 1-5 daje temu 4 - , no ale to przynajmniej juz nie jedynka. Postanowiłam zdecydowanie protestować w związku z zachowaniami odrażającymi i widze postęp WOW !!!!!! To jeszcze nie Wiktoria , ale zawsze ruszyło cos do przodu. Pozdrawiam Was serdecznie i życze miłego wieczoru, :)

Gość maciek_poznan
:-) a mówiłaś ze przez pół roku sie nie dało :P to jak bedzie z tym weekendem, zabierzesz go ? i wyłącz komputer i jemu tv :-)

Gość ufka
j jeszcze taka drobna sprawa. dlaczego facet wstający rano , nie myśli o tym , ze mu z japy jedzie i chce buzi, łomatko, ale na siebie krzyz wziełam. Wychodzi na to , ze cały czas sie czepiam , bo najpierw mi łózko nie pasuje , a teraz jeszcze mam walczyc z tym , ze z japy mu zawala ? Jak , ktos moze mysleć , ze wstaje rano i z buźki "Chanel No 5". Koszmarek. Zeby było ciekawiej nr 1 szału dostaje i zabiega tak jak trzeba. No słucham teraz - jakie sa sposoby delikatnego zakomunikowania" z geby Ci wali"?

Gość maciek_poznan
ja słyszałem kiedyś dwa: "yy... maciej, a nei wydaje Ci sie ze po tym alkoholu tak jakbyś cały sfermentował ? " - troche sie zdziwiłem no ale coz ale zaraz potem, moze jednak kupić Ci szczoteczkę do mojego mieszkania ? ps. dlaczego nei odpowiadasz na pyt ? :P

Gość ufka
wiesz "Ja" wysil sie przeczytaj strone wczesniej , złozyłam publicznie wyznanie, doznałam catarsis a w dodatku było mi głupio. Tak dokładnie mówiąc cała sytuacja z moimi adoratorami zaczyna mnie raz nudzic raz bawić . Wiem ,ze to nie jest ok, bo w sumie wiele dziewczyn pewnie marzy o tym , żeby miec takiego gościa( mówie o 2) i mi on w sumie pasuje, tzn nadaje sie na męża, poprawkach. Tyle , ze on jest taki zwykły , nieuwodzicielski , przewidywalny... no a ten drugi odwrotnie szalony , szarmancki, żywiołowy. Oj... wiem , że te rozmyslania sa bez sensu, ale sa . Mysle , ze takim prawdziwym problemem jest to , że nr 2 pojawił sie zbyt szybko, po poprzednim związku. Denerwuje mnie w nim to, ze nie zamyka drzwi do toalety , kiedy z niej wyjdzie( robie to za nim srednio raz na dwa razy) , że jak wspomniałam wali wu z buźki, ze rwie sie do mnie jak nastolatek, że podaje mi szklanke mówiac :" zrób mi herbaty( tak jekby sobie nie mógł sam zrobic- to powtarza sie non stop) ,że jak zje posiłek , to nawet talerza nie odniesie do kuchni no i siorpie ! - Matko Boska jak facet na takim eksponowanym stołku moze tak siorpać?. Ja wiem , ze to jest wartościowy facet , ale ja nie jestem ani nianią ani słuzbą!Nie wiem , czy to wytrzymam. Wkurza mnie, ale przynajmniej cudownie zaplanował Walentynki. Z drugiej strony jak sie ma kase , to wcale nie jest trudno zorganizować czas. Nie wiem na jakiej pustyni sie chował, bo momentami zapimina np otworzyc drzwi i nawet wyglada to smiesznie kiedy ja je otwieram , a on sie przede mnie pakuje w te drzwi. Z drugiej strony , ten podły nr 1 , który pewnie zdradzał mnie koszmarnie kiedy jeszcze z nim byłam. Prostackie zachowania nr 2 wywołuja we mnie chęc zawojowania nr 1 . W końcu zdaje się , że obecnie to ja panuje nad nim , a nie on nade mna , ale diabli to wiedzą. Maciek poznań , dzieki za zainteresowanie , ale tak jak widzisz bije sie nadal. A co np myslisz , o tym , zeby jednak uwieśc nr 1? Czy facet , który został przyłapany , na tym , ze kręci na dwa fronty i wcale nie potraktowany źle( bo przeciez powinnam mu te szczotke na głowie rozbić) może nagle zachciec byc z taka kobietą? No i dlaczego on tak ciagle do mnie wraca? przynajmniej tak to wyglada . Jestes facetem , podziel sie wiedzą , jak to wyglada z męskiego punktu widzenia?

Gość ufka
wiesz "Ja" wysil sie przeczytaj strone wczesniej , złozyłam publicznie wyznanie, doznałam catarsis a w dodatku było mi głupio. Tak dokładnie mówiąc cała sytuacja z moimi adoratorami zaczyna mnie raz nudzic raz bawić . Wiem ,ze to nie jest ok, bo w sumie wiele dziewczyn pewnie marzy o tym , żeby miec takiego gościa( mówie o 2) i mi on w sumie pasuje, tzn nadaje sie na męża, poprawkach. Tyle , ze on jest taki zwykły , nieuwodzicielski , przewidywalny... no a ten drugi odwrotnie szalony , szarmancki, żywiołowy. Oj... wiem , że te rozmyslania sa bez sensu, ale sa . Mysle , ze takim prawdziwym problemem jest to , że nr 2 pojawił sie zbyt szybko, po poprzednim związku. Denerwuje mnie w nim to, ze nie zamyka drzwi do toalety , kiedy z niej wyjdzie( robie to za nim srednio raz na dwa razy) , że jak wspomniałam wali wu z buźki, ze rwie sie do mnie jak nastolatek, że podaje mi szklanke mówiac :" zrób mi herbaty( tak jekby sobie nie mógł sam zrobic- to powtarza sie non stop) ,że jak zje posiłek , to nawet talerza nie odniesie do kuchni no i siorpie ! - Matko Boska jak facet na takim eksponowanym stołku moze tak siorpać?. Ja wiem , ze to jest wartościowy facet , ale ja nie jestem ani nianią ani słuzbą!Nie wiem , czy to wytrzymam. Wkurza mnie, ale przynajmniej cudownie zaplanował Walentynki. Z drugiej strony jak sie ma kase , to wcale nie jest trudno zorganizować czas. Nie wiem na jakiej pustyni sie chował, bo momentami zapimina np otworzyc drzwi i nawet wyglada to smiesznie kiedy ja je otwieram , a on sie przede mnie pakuje w te drzwi. Z drugiej strony , ten podły nr 1 , który pewnie zdradzał mnie koszmarnie kiedy jeszcze z nim byłam. Prostackie zachowania nr 2 wywołuja we mnie chęc zawojowania nr 1 . W końcu zdaje się , że obecnie to ja panuje nad nim , a nie on nade mna , ale diabli to wiedzą. Maciek poznań , dzieki za zainteresowanie , ale tak jak widzisz bije sie nadal. A co np myslisz , o tym , zeby jednak uwieśc nr 1? Czy facet , który został przyłapany , na tym , ze kręci na dwa fronty i wcale nie potraktowany źle( bo przeciez powinnam mu te szczotke na głowie rozbić) może nagle zachciec byc z taka kobietą? No i dlaczego on tak ciagle do mnie wraca? przynajmniej tak to wyglada . Jestes facetem , podziel sie wiedzą , jak to wyglada z męskiego punktu widzenia?

Gość ufka

Gość ufka
dobrze , et ten san tekst 10 X nie przeszedł ;}

Gość maciek_poznan
uwaga reklama ! ufka, skoro ten Twoj nowy ciapowaty troche facet jest na eksponowanym stanowisku i ma siano to może zechciałby mi zasponsorować sezon scigania się ? Dość tani i rozsądny pakiet startowy to tylko 7300 zł. Za benzynę, motocykl, garażowanie, mechanika, zawodnika i strój zapłacę sobie sam. W zamian oferuję troche szaleństwa ( co by się Tobie spodobało) i darmowe pogadanki ze mną - a to się często nie zdarza. koniec reklamy Myślę, że nie powinnaś sobie zadawać pytania czy warto by go uwieść, lepsze pytanie to: "czy aby na pewno chcę znowu zmarnować X czasu dla tamtego". Wiesz, jakkolwiek staram się z ludzi nie śmiać się to z kumplami zawsze się nabijam z lasek, które myślą, że nagle coś się komuś [przestawi w główce i zachce z nią być pomimo tego że traktował ją jak zabawkę. Nr 1 nie ma ochoty na nic więcej niż seks i czasami wyjścia gdzieś razem. Jemu jest tak po prostu dobrze, a skoro jest mu tak dobrze to po co to zmieniać ? Doskonale wie, że kilka telefonów do Ciebie i znowu będzie mógł się z Tobą przespać. Sama powiedziałaś, że jesteś fajna laska więc czemu miałby rezygnować z przyjemności ? Mój wujek mówi mi tak: "jebać i się nie bać" i jak widać nie jestem jedynym, który to powiedzenie zna :-) Jeśli chodzi o faceta nr2 to hmmm.. naucz się z nim rozmawiać i mówić o swoich oczekiwaniach, bez tego prędzej czy później wszystko się rozpadnie. Szczerość i otwartość jest w cenie (może nie w polityce). Warto ustalić zasady, na których będzie się opierać wasz związek, bo jak widze on albo nie wie albo nie chce wiedzieć ze oczekujesz bardziej partnerskiego zwiazku. Jak to kiedyś powiedział Ryszard Ochódzki: "szczerość w naszym klubie to norma" ;-) Dobrze by było żeby prawdziwa szczerość była w waszym dwuosobowym klubie :-) Podsumowując: pomyśl o pakiecie za 7300 zł, olej faceta nr 1 (chyba, że chcesz być zabawką), pracuj nad facetem nr 2.

Gość ufka
ok. Dzieki za recenzje. Tylko , ze obecnie role sie odwróciły . Po moim absolutnie teatralnym wyjściu, nr 1 szaleje, pisze itd....buahaha. Zabawa trwa. Ej no co ? bawi mnie to , ze ta łajza , która przeciez kochałam (kiedyś) to taka łatwizna pospolita. A niech ma za swoje.padalec!Teraz niech on sie męczy , ja mam do kogo iśc, przytulac sie itd. Oczywiście , jest w tym cos próznego, ale pochlebia mi to i mam satysfakcje . Nie chcę go wcale. Cieszy mnie , ze się zbłaźnia. Jutro Walentynki. Ide na kolacyjke do Mariottu, a nr 1 ? W dupie go mam . Niech sam siedzi , albo zrobi jakis wypad z ta co włosy zostawia.Tak z wrazliwej kobiety mozna uczynic zmijke . Co do sponsoringu , czegostam Maćku, to zastanowimy sie..buziaczek

Gość maciek_poznan_
(jakiś cham mi nicka ukradł grrr) hmm czy role sie odwróciły to nie wiem, może tak tylko gra żeby wyglądało że się odwróciły role Faktycznie taka sytuacja troche zalatuje komizmem... no ale cóż, miał pecha, a odobina próżności przydaje się każdemu :-) sponsoring to mi się z prostytucją kojarzy, ale takie sponsorowanie to już czemu nie ;-) zobacz jaka fajna zabawa: http://www.gsxr-cup.eu/ :-) www.skocz.pl/ufka