Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 aga8888

APASZKI, CHUSTY, SZALIKI - gdzie kupujecie??

Polecane posty

Go艣膰 aga8888

No w艂a艣nie :-) Gdzie mo偶na upolowa膰 fajne apaszki, szaliki?? A mo偶e kto艣 ogl膮da \"Jak si臋 nie ubiera膰?\"? Bardzo podoba mi si臋 styl Trinny, zreszt膮 mam podobn膮 figur臋. no i te jej szaliczki, tylko gdzie mo偶na takie kupi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fffffia
Dobre pytanie, bo akurat dzisiaj wybra艂am si臋 do miasta w tym celu. Teraz s膮 ogromne przeceny w sklepach indyjskich, ale powiem szczerze, 偶e tam trudno znale藕膰 co艣 naprawd臋 艂adnego. Generalnie nie kupi艂am nic i w艂a艣nie si臋 zastanawian, gdzie dalej uderzy膰.

Udost臋pnij ten post

Hey! Ja kupowa艂am w Anglii :D i si臋 troch臋 naci臋艂am bo w Polsce te same znalaz艂am po 10 z艂 a nie jak tam po 30 :D A og贸lnie apaszki s膮 wsz臋dzie. Nawet w zwyk艂ym tesco znajdziesz czasami co艣 艣licznego ale trzeba szuka膰 :D A jaki艣 czas temu porobili takie ma艂e butiki z przer贸偶nymi pierdo艂ami jak torebeczki, r臋kawiczki, szaliczki, drobna bi偶uteria, kapelusze czy czapki i m.in. apaszki :D tam spr贸buj :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibulkaaa
ja znalalzma w lumpie za 2 z艂 b o s ki:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffia
Nie dzi臋kuje, po lumpach nie chodz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga8888
hehe ja chodz臋:-) tylko cholera ja mam takie szcz臋艣cie, 偶e nic nie znajduj臋..:/

Udost臋pnij ten post

Ja kiedy艣 odwiedza艂am takie sklepy ale stwierdzi艂am, 偶e mi si臋 to nie op艂aca :P Ale fakt, 偶e rzeczy tam s膮 niepowtarzalne :D i czasmi od kreator贸w mody :D

Udost臋pnij ten post

No wiecie, nikt Was do chodzenia po lumpach nie zmusza... Tylko nie dziwcie si臋 potem, 偶e kto艣 ma tak膮 fajn膮 apaszke czy szal, a Wy nigdzie nie mo偶ecie nic 艂adnego dosta膰... Osobi艣cie kupuj臋 apaszki i szale w艂a艣nie w lumpach, albo w ma艂ych butikach... Tam mog臋 dosta膰 apaszk臋 nawet za 2 z艂 i szal tak samo :) A apaszek i szali to mam ju偶 chyba z 60, tak je uwielbiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawerka
super szale, apaszki i szaliki sa w colloseum :) kupilam ostatnio apaszke w panterke i paszmine ( czy jak to sie nazywa:P) w kolorze czarnym wlasnie tam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppp
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serot
Lumpy s膮 obrzydliwe. Kto ma ochot臋, niech chodzi. Ale ja rozumiem, 偶e dla niekt贸rych s膮 nie do przej艣cia. Ten smr贸d na wej艣ciu. W sklepach indyjskich trafiaj膮 si臋 艣liczno艣ci, jak dobrze poszukasz. Poza tym czasami co艣 maj膮 fajnego w H&M. Ja mam kolekcj臋 szalik贸w, prawie do ka偶dego stroju inny.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja kupuj臋 na meeshi.pl, co prawda z netu, obawia艂am si臋 co przysl膮, ale przesy艂ka od razu, chusty, apaszki fajne, 艂adne, jako艣ciowo dobre, ja polecam Olcia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 co艣 z nowosci moze polecic?:)

Udost臋pnij ten post

Ostatnio kupi艂am sobie du偶膮, jedwabn膮 apaszk臋 z Milan贸wka. Troch臋 kosztowa艂a, ale jest r臋cznie malowana, wygl膮da cudnie i nie mog艂am sobie odpu艣ci膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chodzi o szale takie na zim臋 to mo偶na fajne zestawy upolowac na promocji w sklepie kamea https://kamea.pl Ja sobie w tym roku kupi艂am u nich szalik i czapk臋 futrzanym pomponem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilla3
Hej, 艣liczn膮 apaszk臋 uda艂o mi si臋 ostatnio kupi膰 tutaj http://www.yourstyle.pl/ . Kole偶anki mi zazdroszcz膮 i pytaj膮 gdzie mo偶na tak膮 kupi膰, tak偶e zakup uwa偶am za udany :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Moden Chusty, Szale i kominy znajdziecie w ofercie firmy www.pawonex.pl Od nich zakupicie te偶 艣wietnie si臋 prezentuj膮ce czapki zimowe w ca艂kiem niez艂ych cenach. Polecam wam zajrze膰 na ich stron臋 i zapozna膰 si臋 z ich ofert膮.

Udost臋pnij ten post

Osobi艣cie uwielbiam wszelkiego typu dodatki jak chusty szale szaliczki apaszki.... wyb贸r jest ogromny w sklepach i w internecie ale ja znalaz艂am swoje 藕r贸d艂o wyj膮tkowych i unikatowych dodatk贸w takich kt贸rych nie ma nigdzie indziej - naprawd臋 ! ... i w dodatku w艂oskie a nie chi艅skie itp. I dla kochaj膮cych mod臋 tak jak ja聽馃榿 polecam sklep www.akcesoriamody.pl

Udost臋pnij ten post

Ja jestem #teambazar i #teampobabci 馃槈聽Mam w domu tyle r贸偶nych apaszek, chust i szalik贸w, 偶e nie musz臋 kupowa膰.

Udost臋pnij ten post

Apaszka pod szyj膮 mi si臋 nie widzi, ja stosuje do zwi膮zania w艂os贸ww kucyk albo jako opaska. Jest mniej formalnie. Czasami przewi膮zuje przy uchu torebki

Od siebie wol臋 innego typu dekoracje i dodatki聽https://westwatches.pl/pl/zegarki-damskie聽Jak 艂adny nowy zegarek.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋