Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

fruit sensation

normalne odchudzanie

Polecane posty

witam. zapraszam do wsp贸lnego odchudzania wszystkie dziewczyny, kt贸re maja do zrzucenia wi臋cej ni偶 10 kg. ja pr贸bowa艂am ju偶 wielu diet, wiele razy uda艂o mi si臋 schudnac ale spoczywa艂am na laurach. zak艂adam ten topik poniewaz chc臋 si臋 z Wami podzieli膰 moimi trudno艣ciami i sukcesami i chc臋 widzie膰 Wasze, aby wsp贸lnie pozby膰 si臋 nadwagi. jedno o co prosze to o szczero艣膰, o nie owijanie w bawe艂n臋. m贸wmy wprost-jeste艣my grube i chcemy to zmieni膰!!! a wi臋c ja - 23 lata, 168 , 87 kg (waga z pi膮tku). chc臋 schudn膮c du偶o. ile si臋 da. wiem 偶e moge to zrobi膰. uda mi si臋 je艣li to ja b臋de g贸ra a nie m贸j ty艂ek i brzuch. a wi臋c dziewczyny-zaczynamy? ja na pewno

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiedys i ja schudlam 20 kg
Polecam callanetics-w dwa tygodnie poprawia sylwetke :)

Udost臋pnij ten post

Hej! ja mam podobny problem jak Ty :( 172 cm i 69 kg. chocia偶 pr贸buj臋 i si臋 staram to mi nie wychodzi...dlatego nied艂ugo jad臋 na ob贸z :D chc臋 schudn膮膰 5 kg... i jak mi si臋 uda do jeszcze 15 do wakacji :P wykupi艂am nawet karnet na basen :P

Udost臋pnij ten post

witam. ja zacze艂am swoj膮 walk臋 na nowo od zesz艂ego tygodnia. mam motywacj臋, narazie dobrze idzie. zapar艂am si臋. tym razem musi sie udac, bo jak nie to juz chyba nigdy. stosuj臋 diete niskoweglowodowanow膮, a w zasadzie jedyny cukier jaki spo偶ywam to 1艂y偶eczka cukru do kawy rano. jem ma艂o - g艂贸wnie mi臋so, mleko,ma艣lank臋, jogurty itp. nie jem chleba, cukierkow, ciast. jem warzywa, pije wod臋. 膰wicze-troch臋, ale du偶o chodze-mam daleko do pracy. dziewczyny-damy rad臋!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1967
cze艣膰 dziewczyny! Ch臋tnie si臋 do Was przy艂膮cz臋. Mam 40 lat, 176cm i 85 kg na grzbiecie. Od jutra chc臋 zacza膰 sie odchudza膰 i wierz臋 ze mi sie uda, a z Wami na pewno b臋dzie mi 艂atwiej. Jak to m贸wi膮" w kupie ra偶niej"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1967
kurcze, u mnie najgorszym problemem s膮 s艂odycze, nie umiem z nich zrezygnowa膰. Musz臋 si臋 do jutra pozytywnie nastawi膰 do tego odchudzanie hihih

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napewno jojo
przy takiej diecie jojo murwane!! os艂abisz 偶o艂膮dek i przemian臋 materii... no i pozbawisz si臋 mikroelement贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sallamander
dziewczynki razem razniej, zrobmy taki super konkurs, zalezy nam na odchudzaniu, wiec kazda bedzie chciala wygrac, tylko bez oszustw, ok???

Udost臋pnij ten post

1967 znam to, ale ja zdecydowanie tyje od w臋glowodan贸w i powiedzia艂am sobie w koncu do艣c. wierze w ciebie-dasz rad臋. ja zawsze kiedy mam ochote na s艂odkie to albo ide my膰 z臋by-jak mam taka mo偶liwo艣c, albo zadaj臋 sobie pytanie-czy od tego batonika, cukierka naprawde bede szcz臋艣liwsza?-narazie dzia艂a:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meg 13
Witam wszystkie odchudzaczki.Czy mo偶na wpa艣膰 do was na pogaduchy .

Udost臋pnij ten post

na pewno jojo---> my艣le 偶e podstawa to my艣le膰 przy odchudzaniu, dlatego ten topik nazywa si臋 \"normalne odchudzanie\" czyli z g艂ow膮 salllamander--->rewelacyjny pomys艂:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sallamander
ok, to kto sie pisze na konkurs????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1967
dzi臋ki za wiar臋 we mnie. teraz zrobi臋 wszystko zeby Ci臋 nie zawie艣膰. Dziewczyny a s艂ysza艂y艣cie o takim preparacie Herbaton ? To podobno s膮 krople, kt贸re hamuja apetyt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do na pewno jojo
a co s膮dzisz o 1200 kcal?

Udost臋pnij ten post

ja s艂ysza艂am, ponoc tanie i skuteczne, ale szczeg贸艂贸w nie znam nie zawiedziesz-twarda z Ciebie babka - powiedz sobie - kto rz膮dzi - ja czy moja d....?:)))

Udost臋pnij ten post

ja sie tez przy艂膮cze jesli mo偶na oczywi艣cie :) Mam do zgubienia 9 kg , dodam, ze juz wczesniej udalo mi sie zgubic ok 17 ... ale 9 wroci艂o po 1,5 roku niestety, sama jestem sobie winna. Moje b艂臋dy to brak ruchu i nie zwracam du偶ej uwagi na to co jem . To smutne , bo naprawde by艂am taka zadowolona z siebie, pierwszy raz w zyciu ladnie wygl膮da艂am i to zniszczy艂am.. ;( Jutro b臋dzie dzie艅 pr贸by, poniewa偶 b臋d臋 robi膰 ciacho dla mojego ch艂opaczka na walentynki , a w same walentynki idziemy wieczorem na kolacje do restauracji i nie chce przesadzi膰. Potrzebuje waszego wsparcia, mam nadzieje, ze bedziemy sie trzyma膰 razem :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meg 13
Walcze ju偶 od 10 dni , wspieram si臋 z kole偶ank膮 na innym topiku ,ale ostatnio ci膮gle si臋 mijamy a ja jestem zwierze stadne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sallamander
to kazda niech napisze swoja wage, a za miesiac sie zwazymy i zobaczymy ktora schudla najwiecej, ok?? i oglosimy ja MISS szczuplej talii, ok???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1967
ja si臋 kiedys odchudza艂am w Sabie pod okiem specjalist贸w. Schud艂am 8 kg w 2 miesi膮ce i przez kolejne p贸艂 roku nadrobi艂am . Dlatego uwa偶am 偶e nie mo偶na ogranicza膰 ilo艣ci kalorii tak bardzo bardzo bo potem szybko kilogramy wracaj膮

Udost臋pnij ten post

ok, sallamander.:)) ja wszystko napsize jutro, teraz musze wyj艣膰 z psami. piuszemy jutro i nie dajemy si臋:)))) tylko mi nie pod偶era膰 przed spaniem:))))) buziaki:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meg 13
69 i p贸艂 ,(waga z 7.02)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meg 13
Czy jeszcze kto艣 tu jest, czy idzemy lulu???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1967
ja swoja wage poda艂am ju偶 wcze艣niej ale mog臋 ja przypomnie膰-85 kg Do jutra dziewczyny bo musze teraz powiedzie膰 dobranoc c贸reczkom a potem i艣膰 na zmar偶ni臋ty spacerek z moim mopsikiem .

Udost臋pnij ten post

hej laski :) Ja te偶 chce zgubi膰.. 10 kg.. ...a ten konkurs mo偶e dobrze zmotywowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meg 13
Wzrost 168 a waga 69 i p贸艂, marzenie 60 kg.

Udost臋pnij ten post