Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruit sensation

normalne odchudzanie

Polecane posty

witam sprawdzam obecność na naszym topiku ja po śniadanku tradycyjnie jedna kanapka zakupy zrobione chałupka ogarnięta jeszcze coś na obiadek muszę wymyślić pozdrowionka dla wszystkich miłej soboty

witam ponownie miłe panie .na dzisiaj chyba zawiesze diete, rano kawa i nie chciało mi sie jeść .Potem robiłam ciasteczka owsiane,które chyba nie wyszły.to miały być te bez pieczenia ,ale ciągle są mokre i bardzo sie ciągną. W smaku sa wyborne ciagle chodzimy i podjadamy Niestety formy ciasteczek to one nie maja ,tylko z 1000 kalorii , awieczorem impreza.Franciszka-->zdrowiej szypciutko, Fruit--> trzymaj się .

no to miłej imprezy meg tak to jest z tym naszym dietowaniem pokusy czekają wszędzie i tak ciężko przed nimi się obronić

Wszyscy mężczyźni są bez wyobraźni. Mój dzisiaj postanowił postawić nowe szafki w kuchni co wiąze sięz totalna demolką i przerobką wody. akurat dzisiaj jak wychodzimy. zakreci wode i rob co chcesz!!!Ale nic nie powiem bo sie rozmyśli i wcale nie będe miała nowej kuchni. musiałam sie wygadać .pa pa.

hej. wróciłam. to był pogrzeb syna znajomych - miał 13 lat. brak mi słów. zmarzłam strasznie. z dietowania to dzis kawa biała razy dwa.pół szkl. jogurtu nat. gotowana piers z kurczaka, czarny ryz surowka i herbatki ziolowe.

hej jest tu ktoś czyżby koniec diety ja nadal się trzymam i będę tu zaglądać miłej niedzieli

witam wszystke panie. U mnie w domu sądnt dzień . Kuchnia to teren wojny., mam nadzieje że do wieczora się uporamy .Zaglądne wieczorkiem .

Wczoraj mówiłam że mężczyzni są bez wyobrazni. i miałam racje .Mój mąz rozbabrał cąła kuchnie i zaniemógł.(Po wczorajszym śledziku) Bardzo sie starał trzymać fason ale ciało zwyciezyło nad duchem. Efekt jest taki że cały dom zastawiony jest rzeczami z kuchni.Ja ide jutro do pracy na cały dzień ,wiec bedzie tak stało do wtorku jeśli jutro po pracy poskłada nowe szafki izamontuje blaty. dobrze że mam czajnik elektryczny to moge zrobić herbatke.Jeśli chodzi o diete to wczoraj poszalałam i dzisiaj tylko kawałeczek gotowanej piersi+sałata.Strasznie mi sie podoba że moge sobie tu ponarzekać , a mój mąz nie słyszy. bardzo dobry wynalazek ten internet.

masz rację meg można się tu wyżalić ponarzekać a nikt bliski tego nie słyszy a tej kuchni to ci nie zazdroszczę ja jutro idę na noc do pracy ty na dzień to pewnie się rozminiemy miłego dnia dziś nie jjem kolacji a na obiadek było pół kubka rosołku i w nagrodę malutki kawałek ciasta coś za coś

hej, hej. ja wczoraj i dziś po małym drinku. generalnie dietke trzymam, zobaczymy jak to pojdzie. meg--> z tą kuchnią to wiesz... nigdy nie jest tak zeby remont nawet maly zakonczyl sie w planowanym terminie:)))) pozdrawiam i trzymajcie sie:)))

Dzięki dziewczyny.Przynajmiej tu można liczyć na wsparcie w każdej sprawie, małej i dużej.Czy jeszcze ktoś tu dzisiaj bedzie?

Chyba już nikt dzisiaj tu nie zaglądnie. ale to nic troszke poczytam co pisz na innych stronkach, może ktoś zajzy.

Zycze dobrej nocy wszystkim odchudzaczką oraz miłego dzionka.Jutro cały dzień w pracy ,wieczorem poczytam co napisałyście.

wpadłam na chwilkę dziś pomimo niedzieli nie zgrzeszyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nawet nie zjadłam kolacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakoś nie jestem głodna no to do jutra dobranoc

hej. wazylam sie i dzis i znow nic!!! normalnie ani dekagram, a ja juz nie moge mniej jesc-dziewczyny-nie wiem co sie dzieje:( mam nadzieje ze u was ok. ja sniadaniowo zjadlam jogurt z kiwi i platkami a teraz biala kawe pije. pozdrawiam

fruit nie poddawaj się jeszcze wytrzymaj w końcu ta cholerna waga musi drgnąć u mnie ok już po śniadanku i zaliczyłam pozałatwianie spraw teraz czeka mnie duże prasowanko trzymajcie się

alexandria---> wiesz to nawet nie chodzi o poddawanie sie, tylko skrzydla mi opadaja, jak widze ze zmnienilam sposob jedzenia, ze jem mniej inaczej zdrowiej, a nie ma to zadnego widocznego efektu. w sumie to jestem na kilka dni przed @-może potem cos sie ruszy, ale ile mozna czekac.....

czekaj fruit dużo cierpliwości a będzie dobrze ja jak nie zjem kolacji to czuję różnicę może tak spróbuj

no to już nie wiem co ci doradzić skarbie ale nie załamuj się tyle już udało ci się osiągnąć szkodato zaprzepaścić trzymaj się i ciągnij tę dietę dalej bo jojo czeka gdzieś za rogiem

cześc dziewczyny z koscierzyny. Troche mam problem z dojściem do kmpa.Ferie trwaja i dzieci maja wiecej luzu i nie chce im tego odbierac. Może jeszcze tutaj wpadne dzisiaj. papa

u mnie w porząsiu oby tak dalej wpadłam na chwilkę bo na noc idę do pracy trzymajcie się uda się

No to wpadlam sobie troche poklikac.Chlopaki zrobili sobie przerwe w graniu. Tak jak wspominalam wczesniej bylismy w sobote na sledziku.Kupilam sobie przed impreza spodnie i bardzo sie zdziwilam,że musialam kupic mniejszy rozmiar.Idobrze zrobilam,bo w pasie juz sa za luzne. A tak w ogole to fajnie sie bawilismy.Bylo tak bardzo rodzinnie,bo w piatek przyjechal zbelgii moj starszy brat i wyciagnelismy jego z zona tez na imprezke,za w sobote dopisala sie jeszcze moja siostra.Takrze byl mój jeszcze jeden brat.Czyli cale moje rodzeństwo. No wlaściwie nie cale,bo jednego braciszka juz brakuje nam od ponad 2 lat:(. Ale ciagle trzymamy sie razem.Nie ma to jak rodzina.