Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniśkaaa

jakie reklamy w tv was najbardziej wkurzają?

Polecane posty

Patrzcie jak te ochydne reklamy są skuteczne-pamiętacie większość produktów :) niemiłe poczucie po reklamie zniknie, ale nazwa w głowie zostanie :P i wszystko jest ok :D Co do reklam w porze obiadowej, to ktoś ma pecha, jak je obiad z telewizorem :] no ale to polska mentalność, że telewizor to członek rodziny :D Ja nie lubię reklam niestarannie przygotowanych (np. Vanisha) i tych bez koncepcji, bez pomysłu-najczęsciej są to nieznane marki:] Mogę napisać, że lubię reklamy TESCO z tym rysunkowym grubaskiem:] Hayah z kapturkiem to klasyka, tak jak no to FRUGO :D tańczącym groszkiem:D Nie lubię reklam kostek rosołowych (chcociaż nie wiem, jak inaczej zareklamować:P), reklam saturna (no, ale to bardziej plakaty z pokratkowaną babką z gołym, obwisłym biustem:P) i tej reklamy z heyah chyba, z gryzącą kołdrą:P no i oczywiście reklam żarełka, pieluszek, gdzie widać dziecięcy tyłek i uśmiechniętą, brudną gębę niemowlaka :P

Gość a oto streszczenia
łojeeestyś...Mobilking...:O szkoda słów

Gość slawek 123
kiedys była reklama Milky Way, gdzie po zjedzeniu batonika mały ludzik wylatywał przez okno, i jakieś małe dziecko wyskoczyło z któregoś piętra, bo myślało, że ono też poleci,Ta reklama została wycofana pozniej Uważam, że media pokazują zbyt dużo treści, które dzieci mogą odebrać zbyt dosłownie.

Gość u nas to normalne
jedno mnie jeszcze wkurza - bobardowanie reklamami zabawek - szczególnie przed świętami. to powinno być jakoś prawnie uregulowane, obawiam sie, że dzieciaczkom robi się intensywne pranie mózgu

Gość kaskakrakow
Dla mnie reklama pralki bodajże "Beko". Ten facet którego żona wali w brzuch, a wszyscy są przekonani ,że dostanie po pysku.

Gość kaskakrakow
ta cała seria proszków Rex z tragicznym dubbingiem. Jak widzę tego liska z muchą to robi mi się słabo

Gość kaskakrakow
a pamietacie ta reklame stara ""Nazywam sie Henryk Zając, od 20 lat naprawiam pralki... " po prostu masakra!!!

Gość kaskakrakow
no i oczywisci PROSTAMOL-jAK PROSTO BYĆ MEZCZYZNĄ...MASZ PROBLEMY Z ODDAWANIEM MOCZU....BRRRRRRRRR chociaz przyznam ze srodek na odblowkowanie drog moczowych( czy jakoś tak) moze rywalizować z gozdzikową o 1 miejsce...

Gość kaskakrakow
O nie cała łazienka zalana. nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły. Nie używała pani Calgonu. Zabieram pralke do naprawy. Ale ja mam pranie."

Gość kaskakrakow
Tylko presil, zawsze presil" weźcie...wkurzające to jest jak nic. Jakby nie mogli czegoś innego wymyślić...

Gość elizka 123
najgłupsza reklama ? Oczywiście "dłuższe życie każdej pralki to calgon"

Gość slawka11
Najgorsze jest to że podczas przerwy filmy muszę odglądać 10-20 minut reklamy. Z deka już przesadzają, za długie one są. Jak jest fajny film a wlączą reklamę to wtedy mam czas- ide wziąść prysznic, pościelić sobie łóżko i zrobić kanapkę- siadam spowrotem na fotel a reklama się jeszcze nie skończyła...

Gość barbara1345
Najgorsze to było Cocolino - ten płyn do płukania tkanin. Dzieciom za cholere nie dało się przetłumaczyć, ze to z tym misiem nie ma nic wspólnego i że to tylko płyn... chciały Cocolino i już.

Gość barbara1345
Najgorsze to było Cocolino - ten płyn do płukania tkanin. Dzieciom za cholere nie dało się przetłumaczyć, ze to z tym misiem nie ma nic wspólnego i że to tylko płyn... chciały Cocolino i już.

Gość adam 123
Plusa te pierwszye reklamy rewelacja,ale teraz już się strasznie znudziły i mnie osobiście irytują, bo co za dużo to niezdrowo.

Gość adam 123
a pamietacie tą reklame pomaranczy i klementynek. Głupota

Gość adam 123
A generalnie to najlepsze są reklamy Pepsi

Gość sprubujcie inne
nie, kobiety usmiechają się radośnie, bo mają wymyte naczynia :D

Gość yyuua
reklama AłA AłA AłA AłA AłAA AłA-jakis srodek przeciw bólowy (nie pamietam nazwy)

Gość adam 123
pamietam jeszcze babeba,ktora siedzi na kanapie i mowi o tym, ze miala depresje ale teraz bierze prochy. Hmm.... wspanialy sposob na depreche - prochy

Gość adam 123
albo to :bądż piękna Skrzypowita ,skrzypowita... hhee al emie to rozwala

Gość adam 123
-Poproszę miętę! -Zgaga? -Nie, ja lubię miętę... tak, zgaga. - Niemożliwe! -Rennie: już w porządku mój żołądku.

Gość marysia gdansk
jak kobieta rozmawia przez telefon i sie pyta, a teraz leci jak do serwisantki dzwoni telefon i na końcu sie pyta jej czy ma męża.. no nie lubie tych reklam

Gość wiwa21
A ja lubię tą z biedronki, co ananas uciekł z puszki :)))

Gość michal29
a jaaa lubię tą z 7 Days :D Kto tam? Głodzilllllaaa :D:D:D albo A złota rybka? Do piwnicy

Gość smyk1233
Jezuuuu.. ! Reklama aktiwi.. ! "wszyscy sie pytają co sie stało, co się stało" ja w głowie odpowiadam: - g*wno!