Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaa23

Mój chłopak mnie dziś wyśmiał

Polecane posty

Gość Do Jacka1982
dla mnie nie ma nic bardziej żałosnego jak facet-o ile ciebie wogóle można tak nazwać -siedzący na kafeterii-babskim portalu.Dla mnie jesteś zniewieściałą ciotką, z przewagą hormonów kobiecych. Dobrze ktoś ci napisał-na pewno nie masz ani wyglądu ani kasy ani samochodu.Po prostu NIC. Aha i nie pisze się "lubiał" tylko lubił-ćwoku ze wsi.Nie dość że nieudacznik ze ciebie fizyczny i umysłowy to jeszcze burak ze wsi:-D

Gość biedny Jacek82...
wiem :O :(

Gość _kobra
jesli, cieciu, znaczy Jacku, dla mężczyzny wspólne zamieszkanie to smycz, to znaczy, ze twój głos nie ma zadnego znaczenia... dobrze, ze tak sie stało, przynajmniej dziewczyna moze go sobie rzucić kiedy zechce, głównie za głupkowate podejście do niej...chamstwo, po prostu.. gdyby powiedział to inaczej, np, ze nie jest jeszcze gotowy i nie wiadomo czy bedzie, to nie poczułaby sie z tym tak źle....ale wyśmiał...? zrozpaczona uciekaj od niego nie dlatego, ze nie chce z toba dzielić mieszkania, a dlatego, ze prostej rzeczy nie umie załatwić tak, by nie ranić...

Gość odpowiadam na temat
1. Chlopak nie jest zbyt inteligentny albo nie traktuje cię poważnie jeśli tak ci odpowiedział. Bo nawet jeśli nie chce narazie to powinien to wytłumaczyć i rozważyć. 2. Może nie każdy chce mieszkać przed ślubem już razem. (Ja do takich osób np należałam i tyle)

Gość uuupaaaaaas
:Dciekawy temat