Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

NIE WIERZE....

Polecane posty

to mi troche daje do myślenia ...Mi też mówi że kocha a ja zrobie z tym co zechce... Powtarza codziennie po 100 razy , ale brak Mu czasu żeby go dla mnie poświęcić i przyjechać chociaż na chwile :( Nie martw się Dziewczynko ...będzie bolało - nie chce Cie okłamywać że nie - szczególnie że Go kochasz...ale jeszcze na pewno będziesz szczęśliwa - uwierz mi :) wypłacz się - pamiętam , że mi to kiedyś pomogło ...przepłakałam dwa dni u przyjacółki- spuchły mi oczy , byłam nieprzytomna nie mogłąm jeść ale potem powoli zaczęłam zdawać sobie sprawę że przecież zycie przede mna i jescze dużo w nim do zrobienia :) wiec trzymaj sie tam dzielnie :) jak coś zapraszam jutro na pączki :) nad morzem zima sie kończy - wpadaj jak chcesz :)

Gość RHIN BAC
Postaraj się żeby do jutra przeszło. Inaczej wpadniesz w otchłań obłędu

PANIKARAAAA jak dalas rade jak on mowil Ci ze Cie kocha?? Przeciez o wiele latwiej by bylo, gdyby powiedzial wyraznie daj mi spokoj dziewczyno, nie chce Cie znac (takie slowa slyszalam ale duzo wczesniej z 3 miesiace temu). A tak to czlowiek sie zastanawia, przeciez on mysli, przeciez on kocha!! I jest zupelnie gorzej :(

Gość RHIN BAC....
Czy to moderator kradnie mi nicki ? Wyznaj

Gość RHIN BAC........
Wpadniesz w taki sam obłęd jak znana nam Agatka

REHIN BAC kochana ja juz to przechodze tyle czasu :( i codziennie albo co drugi dzien mialam hustawki emocjonalne... Raz mowil ze kocha i chce byc ze mna pomimo wszystko a za dwa dni potrafil zadzwonic i powiedziec KOCHAM CIE ALE NIE DAM CI SZCZESCIA!! MAM ZA DUZO PROBLEMOW I BEDZIE CI LEPIEJ JAK ZNIKNE!!!!

Gość RHIN BAC......................

Gość Ktoś mi zabiera nazwy
To musisz jednak się opamiętać i poszukać innego albo życ samotnie

bo mówić to jedno .... więc przestań się łamać Dziewczynko !! nie myśl i nie analizuj co On mówi - pomyśl co robil żeby pokazać jak Cie kocha...Bo wiesz- ważne jest o uczuciach mówić ale czasem piękniejsza jest miłóść jak milczysz a robisz coś żeby druga osoba była szczęśliwa . CO to za miłość jak Ty Dziewczyno teraz ryczysz ?? Wracaj do świata :) Nie łam się - mimo tego że jak to mówisz zawiodłaś- to sie nie liczy jesli komus zalezy... Glowa do góry !! Nie daj sie !!

Agatka doznala szoku, ja ten rozdzial mam za soba, robilam jak ona, to sie nazywa panika, brak kontroli. Teraz wiem, ze nie moge i nawet nie chce wyczekiwac na telefon, na jego znak, bo watpie czy zadzwoni :( Wiem, ze to juz koniec :( Agatka miala nadzieje... Zreszta mi dzisiaj powiedzial ze juz go nie zobacze...

Gość Mann
Pewnie żałujesz że tak się stało ale dobrze że nie masz złudnych nadziei. Nie daj się zwariować jak Agatka która nie umie już racjonalnie spojrzeć

Gość Mann

PANIKARAAAA wlasnie on duzo mowil :( jak kocha jak chce zeby bylo... malo robil... Jakies 3 miesiace temu dzwonilabym, prosila, blagala, plakala do sluchawki... Teraz jest inaczej. Po naszym spotkaniu zadzownil i przeprosil... Takim milutkim glosem. Powiedzil ze wszystko mu sie wali itd... I spytal sie czy bedzie mogl zadzwonic. Poweidzialam ze jak chce. Lezalam i myslalam. W koncu zadzwonilam i powiedzialam mu ze przesadzil, ze tyle gorzkich slow mi DZISIAJ powiedzial, ze nawet nie powiedzial kocham jak sie widzielismy, ze tylko klotnia... Powiedzialam ze nie chce zeby juz dzownil, ze prosilam go o to, zeby wszystko od poczatku ukladac, zeby nic nie spieprzyl... Zrobil co chcial... :( Po tym jak mu to powiedzialam stwierdzil ze znajde sobie kogos lepszego.. Splynelo to po nim, nie slyszalam nawet zadnego uczucia w glosie, a mi lzy plynely po policzkach....

Mann pewnie ze zaluje :( ze cierpie... ale patrze na to juz z innej strony :( nie wiem jak beda mi teraz plynely kolejne dni :( przeciez Go kocham i on mowi ze tez... :( nigdy nie powiedzial ze mnie nie kocha... To boli....

Przepraszam Was jak nieskladnie troche pisze, ale po prostu nie mam glowy teraz do tego :( Tyle mysli...

Kochana , bardzo dobrze zrobiłaś !!! Wszystko się ułoży ale teraz potrzebujesz troche czasu .. tylko trzymaj sie swojego zdania. Skoro nawet On uważa że znajdziesz kogoś lepszego to pewnie tak jest ;) Swoja drogą to takie pieprzenie:( przepraszam nie lubie używać brzydkich słów ale wkurzją mnie faceci którzy tak postępują z dziewczynami...Nie przejmuj sie gadaniem ze kocha - nie mi osądzać czy nie bo może i tak - ale to bez sensu miłość co ma dostardczać Tobie tylu cierpień:( trzymaj sie dzielnie!! jak coś polecam się do pogadania zawsze ;)

PANIKARAAA dziekuje!!! A co bedzie jak bedzie dzownil, wiem ze odbiore ale juz tak latwo sie nie dam... Tylko tym zburzy moj spokoj... :( Tak robil czesto,....

Gość Mann
Z innym będzie CI lepiej

Taki mu napisalam wiersz z tej strony, z kafeterii \"Dla Ciebie\" \"te wszystki slowa ktore wypowiadasz w mym sercu znajdua przystan. te mysli blakajace sie po glowie ktore nie daja spac. ty ktory jestes czastka mnie obraz twoj przed moimi oczyma jak zywe lustro. plonace zarem milosci! w tobie chce sie zapomniec z toba przemierzac zycia drogi oddac ci serce i dusze cala! polaczyc sie i stac sie jednoscia....

MANN moze i masz racje ale takie argumenty do mnie nie docieraja jak darze go uczuciem :( Uzewnetrznilam tak swoje uczucia a na koniec spotkania sie pozegnalismy... wiecie jak ja sie czulam?? :(

Gość Mann
To zostaje samotność. Jak kto woli

Gość Mann
Nie wiem co chcesz. Piszesz że nie chcesz innego jak pisze o samotności to też źle

MANN no bo teraz chce go :( ale to jest nie mozliwe... nie dociera to do mnie jeszcze, ze sie rozstalismy, tak szybko, w ciagu godzinnej rozmowy i pozniej w parominutowej rozmowie telefonicznej... nie wierze...

Gość Mann
Za nisko się cenisz. Znajdziesz kogoś dla siebie.

Gość power of now
jak dlugo byliscie razem?

POWER OF NOW znalismy sie z 3 lata, bylismy razem rok i 4 miesiace.. To nie jest dla mnie duzo, zwalszcza jak wczesniej bylam w zwiazku 6 letim. Tylko z nim mieszkalam juz... Codzienne sniadanka, ranki, wieczory, noce.... :( minelo

Gość power of now
ja wlasnie wyslalam maila, zeby spalic ostatni most i jest mi tak zle, cos mnie tak strasznie gniecie w klatke :( a dla Ciebie i nas wszystkich innych niezupelnie szczesliwych tak jak powinnismy byc, juz szczegolnie w taki dzien big 😘

Gość power of now
nie pociesze Cie, bo ja wyrzucam z mojego zycia kogos kto tez kocha, albo kochal, juz wole nie wiedziec od osttanich kilku miesiecy, tak krok po kroku i wcale nie jest latwiej :o