Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

NIE WIERZE....

Polecane posty

Zerwalismy.... NIe wierze sama... Boze dlaczego :( I jeszcze ten dzien, kazdy w kolko o milosci, o kwiatach!!! Nie daje rady... :( :( :(

jak znam życie jeszcze troche to potrwa wiec jak zmoczysz ramie nie no nie to służe swoim :(

Wiecie co jest najgorsze?? Ze on mowi ze kocha!! Tylko nie potrafi uszanowac tego co ma!!!!! Tak mi jest z tym zle!!!!!!!

Szkoda ze nie mam tu przy sobie do wyplakania... :( Dziekuje za te wirtualne ramiona...

Gość Zawsze ma się Szanse drugą
haha to stała ich spiewka wiesz ty na mnie nie zasługujesz stac ceiebie na kogos bardziej wartosciowego ble ble ble ble Powiedz zeby sie bujał a Ty KOchana zapomnij o nim ;P 🌻

No wlasnie tak mowi!! mowi, ze ktos inny bardziej wartosciowy na mnie czeka, ze on mnie kocha i nigdy nie przestanie (jestem pierwsza kobieta, ktora pokochal a ma juz 28 lat), ze on jest beznadziejny itd... :( Ja tak wcale nie uwazam, chce byc z nim i tylko z nim, ale chyba juz za duzo ran... :(

Gość hehehehhehehe
stara spiewka. Ma inna na oku..

SEKSOWNA to jest wlasnie najgorsze!! ze sie kochamy!! Gdybym wiedziala, ze mnie nie kocha nie mialabym skupułow... A tak to jest strasznie ciezko.... :(

z czasem zrozumiesz, ze nie warto byc z kims niepewnym swoich uczuc... ja tez na to czekam

Gość RHIN BAC
Zdarza się. Jak nie ten to inny

HEHEHEHEH watpie ze ma inna na boku, to nie ten typ. Po prostu zawiodlam Go 4 miesiace temu, nie potrafi wybaczyc, nie potrafi zaufac....

Gość eghf
Moj byly np. powiedzial ze chce byc sam co w wolnym tlumaczniu kafeterii oznacza ze znalazl sobie inna, a wiem ze jest sam wiec... ? Schematy schematami, ale w moim przypadku sie nie sprawdzilo.

Gość hehehehhehehe
mam nadzieje ze sie myle... ..ale watpie ze tak jest

BLANQUA to jest tak, ze najpierw ja go skrzywdzilam a teraz przez te 4 miesiace on mnie krzywdzil... tak bardzo :( Ale wszystko znosilam, bo kocham :( Dzisiaj tak sie poklocilismy, tyle gorzkich slow mi powiedzial, ze powiedzialam koniec :( ze dopoki nie nabierze szacunku do mnie, niech da spokoj a on co?? OK. ZNIKAM Z TWOJEGO ZYCIA... ALE PAMIETAJ ZE CIE KOCHAM...

RHIN BAC zdarza sie... przykre slowa :( tak mozna powiedziec o jakiejs drobnej wpadce ale o rozejsciu sie dwoch osob?? :(

Gość hehehehhehehe
aaaaa...to zmienia postac rzeczy.... szanuj siebie dziewczyno, dobrze zrobilas...zawsze jest granica...najwidoczniej on ja przekroczyl...

EGHF moj tez powiedzial ze on nie nadaje sie, zeby byc z kobieta!! Ze bedzie sam... U Ciebie bylo inaczej u mnie tez, na tyle Go znam...

widzisz gdyby kochal to by wybaczyl a nie odgrywal sie jak gówniarz... tylko czekal az skonczysz, zeby pozostawic Cie z poczuciem winy za to co sie stalo.

HEHEHEHHE wiesz, duzo wycierpialam, ale wiem, ze przez swoja glupote. W koncu wiele osob mi wytlumaczylo, ze moja wina juz zostala \"odpokutowana\" nazwijmy to tak. Powiedzialam wiec mu, ze chce zaczac od poczatku, on stwierdzil, ze tego samego chce... Widocznie zmienil zdanie..

Gość hehehehhehehe
Dziewcinka bardzo Ci wspołczuje i bardzo mi przykro. Ale trzymaj sie dzielnie 🖐️

Gość RHIN BAC
Trudno pocieszałaś jedną a teraz spotkało cię też to Ale mam nadzieję że nie stracisz głowy

BLANQUA sama nie wiem co o tym myslec... :( poznalam innego mezczyzne... zakochalam i kochalam innego mezczyzne, on teraz nie przypoimna siebie!! Potrafil tyle mi rzeczy przykrych powiedziec :( Dlaczego dzisiaj :(