Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAnka

Choroba a ciąża. Wejdź proszę!!

Polecane posty

Gość AAAAAAAnka

Od kilku dni staramy sie o dziecko. Teraz zachorowałam boje sie, że dyby sie udało na teście jeszcze nie wyjdzie a boję sie brać lekarstw. Co robić w takim wpadku??

Gość tylko lekarz Ci powie
co mozesz brać bo podejżewasz ciaże

Gość AAAAAAAnka
o ja może spróbuje starych babcinych sposobów ;)

Ale pamiętaj żeby nie doprowadzić do przegrzania organizmu. Jeśli masz temperaturę to polecam zimne okłady letni prysznic i lekkie ubranie

oczywiście, że czosnek, cytryna, miód, syrop z cebuli to najlpesze metody, do tego herbatka malinowa, jak boli gardło tabletkę do ssania i wsio:D

Ja odkąd zachodziła możliwość, że mogę być w ciąży nigdy nie brałam leków, które ewentualnie mogą zaszkodzić. Ten chłodny okład to nie na całe ciało tylko na łydki jakby co;)

tabletki do ssania nie wszystkie!!! lepiej puki co plukac gardło solanką, na gorączkę ewentualnie pól paracetamolu- 250 mg- byle nie ibuprom czy aspiryna

Babcine sposoby są najlepsze. Polecam też osscillococinum jest bardzo dobry. Można go nawet brać jak się karmi piersią.

Gość AAAAAAAnka
Niestety rozłożyło mnie totalnie :( gorączka 39, katar - musialam pojść do lekarza bo przez weekend bym ducha wyzioneła :( Dostałam antybiotyk i jakieś saszetki do rozpuszczania. Mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku i nie jestem w ciaży!