Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

Gość no tak ale zeby sie seksic
xyzed - długo myślałeś nad wyciągnięciem takiego wniosku - wow jestem pełna podziwu :O a poza tym- pomarzyć ludzka rzecz, co nie? sc - no i co w związku z tym, ze znasz lepsze miejsca, skoro noce spędzasz samotnie we własnym łóżku , albo przed kompem ?

a skąd wiesz że samotnie ??? tu byś zdziwiła...troszeczke, jakbys znała prawdę ,ale świat jest mały i nie podam jak zwykle szczegółów ...ale masz wyobraznie więc resztę sobie domaluj... a poza tym czy seks uprawia sie tylko nocą ,pod kołdrą,w ciemności -jak ty tak masz to smutno że masz tak mało satysfakcjinującege zycie erotyczne w związku

wow - wniosek wprostr genialny - godny całego 152 IQ :classic_cool:

do pomarańczowych wpisów głównie tego dzisiejszego-zapraszam na dział erotyczny w celu dokształcenia sie w tej sferze uczuc

jak was czytam to mi spada... coraz głupsza się robie...straszne

ale grzecznie jest dostosowac poziom dyskusji do tego słabszego więc w sumie jestem kulturalna

więc po jakiego chuuja polemizujesz tu z przygłupami _-chcesz się pochwalić tym, ze nie jesteś aż tak wielkim pasztetem, bo jakiś żonaty cię przeleciał :O, czy masz większe ambicje i chcesz nastrzelać jak najwięcej wpisów - to w zasadzie byłoby bardziej zrozumiałe w zaistniałej sytuacji :O

z nudów z wami gadam,cierpię na chroniczną bezsennośc a taka głupia gadka z takimi jak ty rozbraja mnie całkowicie i potem wreszcie zasypiam.W dzień rozmawiam z normalnymi ludzmi więc każda odmiana w poziomie dyskusji czegos mnie uczy-polemika z wami anielskiej cierpliwości np.

może po prostu seksu ci brakuje - bo ten wyimaginowany nie nalepiej działa :P

nie brakuje ....dbam o swoje życie erotyczne ,a ty juz odwiedziłaś ten dział erotyczny ....

to skoro tak sie cieszysz swoim zyciem erotycznym to idź już w końcu i zrób sobie dobrze wibratorem och przepraszam KOCHANKIEM :P

nieuwaznie czytasz.... ja juz jestem po seksiku ,ale ty chyba ciągle nie ,wibratorek ci sie zepsuł?

czytam uważnie , ale skoro jesteś jak piszesz po i nadal cierpisz na bezsenność to są jedynie dwa wyjścia - albo ten twój kochaś jest beznadziejny, albo ten twój dzisiejszy seks jest przez ciebie wymyslony :)

ani jedno ani drugie-pospałam godzinke i pisałam że cierpię na bezsennośc ,prochów brać nie moge ,więc siedzę na kompie i tyle

no tak poseksiłam się kwadrans pospałam godzinkę a teraz przesiedzę pół nocy przed kompem - cóż za wspaniale ułożony rozkład dnia :O

ty tylko pietnaście minut ???no tak wibratorek jest na baterie.. mi to zajęło znacznie dłużej.... a ty po co tu siedzisz-tez cierpisz na bezsenność ,czy na brak faceta??

i mamy noc a nie dzień -a plan dnia na jutro moge ci podać 8.00 -10.00 zabawy z dzieckiem 11.00-15.00 praca 15.30 -20.00 zajęcia domowe ,ale właściwie wszystko przygotowane i posprzątane i wyprane ,więc głównie zabawa z małym 20.00kolacja oczywiscie z kochankiem i potem juz jest noc...

dobranoc pomarańczowy wpisie idę przutulic sie do mojego K...

Gość wiesz co sc
pies jak sie nudzi to se jaja lize a ty ponoc piszesz tu z nudow:classic_cool:

sc- współczuję ci tej nagonki pomarańczków, bo przecież nie o to chodzi, żeby sie obrażać. Każdy ma swój punkt widzenia, każdy swoje sumienie i można nawet przedstawić co się nie podoba, ale w kulturalny sposób, a to jak Cie tutaj linczują, to aż przykro czytać :P Ja jestem po drugiej stronie niż Ty i wcale nie popieram roli kochanek, bo bardzo duzo złego zaznałam od ex kochanki mojego męża- ale to nie znaczy zeby wszystkich z góry tak brutalnie oceniać, a do jeszcze tego wulgarnie. Ble :P Kobiety te pomarańczowe- opanujcie się !!!

Miriamko ❤️ - masz rację . sc - z tym planem dnia to oczywiście żart?

Nie wiem ;) Gdzie się znowu szwędzasz??? :D Sprzątać miałaś :D :D :D sc- tez myslę, ze ten plan dnia, to jakas podpucha

Miriamko :p zaczynam sie czuć jak zdradzający mąż - pełna kontrola, gdzie się nie ruszę czuję twój oddech na karku :D:D:D

Nie wiem :) A bo ja pracuję :D :D :D Karrrrrrambaaaaa!! :D :D Zanim klikniesz- to ja już wiem, gdzie jesteś :D :D :D

cześc Miriamka i nie wiem haha z tym planem dnia to nie był jednak żart.. co tam u was słychać ???

jakoś leci ;) a z planem dnia - cóż, pozostaje pozazdrościć jeżeli to prawda, nie będe sobie łamać głowy czy jest możliwe być dyrektorem 3 firm na pół etatu, może i można, ale nie o tym ten topik ;)

cześc nie wiem-ale to są moje firmy...pracuje u siebie,więc np. dzisiaj mimo ze dzień wolny to mam paierkowa robote w domciu mówisz pozazdrościc ,a ja bym chciała miec wolna sobote i cały dzien dla dziecka a tak d...... no ale coś za cos

wolna sobota nie zrekompensowałaby ci czasu 8-10 i 15.30-20 w tygodniu :o zresztą cały dzień możesz poświęcić dziecku a za papierki zabrac sie wieczorem co mnie np dzisiaj czeka

to też papierki robie w nocy lub jak mały spi bo w pracy na to niestety czasu brak dzieki Bogu jak je zrobie to mam spokój na jakies 2 tygodnie i moge normalnie i bez stresu zająć sie tym co robie zawodowo ,bo papierki to tylko dodatek a ten plan dnia o którym napisałam to był plan na sobote ,w tygodniu niestety nie ma tak dobrze a dzisiaj tez miałam dyzur 4 godzinki a jest niedziela.... ale pewnie wy też tak macie ,ale cóż pomarudzic sobie moge ,nikomu to w końcu nie szkodzi