Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

sc zaskoczyłem Cię? Czym Cię tak zaskoczyłem? :)

xyzed 👄 tą kawka i papieroskiem w realu ...

Gość Tamitt
:)

dzień dobry wpadnę wieczorem

Sc Milego wieczoru zycze Tobie i Maluszkowi🌻 Psyt;) ❤️smacznego!!!!;) Tamitt ;) Xyzed jak mija sobota? Uciekam mam spotkanie:)do wieczorka

sc 👄 tym Cię zaskoczyłem? Żartujesz:) A co tym takiego zaskakującego,że chętnie bym Cię poznał? Jeśli dziewczyny już się umawiały to my nie możemy?:) Kokosanko sobota mija jak zwyle pracowicie :)

no hej xyzed 👄 miło cię widziec , goni mnie dół jak stąd do Warszawy ,a mój w pracy i nie mam komu popłakac w ramie

sc skarbie co spowodowało u Ciebie takiego doła? Martwię się o Ciebie! A nie ubawiło Cię stwierdzenie ,że jesteś mną?:D

pewnie że mnie ubawiło... nie wiem skąd ten dól? a właściwie to wiem,mój K ma problemy i nie chce mnie nimi obarczać ,ja czuję sie zle że on nie chce o tym porozmawiac ,on nie chce o tym rozmawiać żeby mnie nie obarczać i takie to wszystko porabane .On ma niestety tendencje do duszenia swoich problemów i musi potrwac zanim sie otworzy ale zanim to nastapi to zawsze panikuje i strasznie sie o niego martwie ,boje i wszystki dziwne emocje targaja moja dusza

sc to normalne :) ja też mam problemy i moja K to wyczuwa i jest na mnie zła ,że nie chcę jej o tym opowiadać.Wiesz może Twój K podobnie jak ja, jest nauczony,że z wszystikm musi sobie radzić sam?

xyzed nie znikaj ,musze iśc do małego bo sie obudził

Maleństwo zasnęło? Ale biedny "rozdarty" się tłumaczył ale wiesz doskonale go rozumię bo generalnie miota się i jest mu cholernie cięzko.Niestety to są uroki podwójnego życia i dopóki nie obierze się jednego kierunku doputy tak to będzie wyglądać.

no ,myslał ,że go atakuje a ja tylko pytałam... staram sie was zrozumiec z całych sił.ale ...zawsze jest to ale... mimo że jestem szczęsliwa to to ale...ciągle jednak jest

sc bo jeśli ktoś nie ma wątpliwości to jest potencjalną ofiarą wszystkich i wszystkiego.Niestety tak jest ,że nidgy nie wiemy i nie potrafimy przewidzieć co się wydarzy i między innymi stąd bierze się nasz strach.

a porabane to wszystko własnie przed chwila zadzwonił że nie może beze mnie zyc i kocha i tęskni i mam tego doła wyrzucic przez okno

no to super...szkoda tylko, że tęskni a nie jset...Nie, ja was jednak nie zrozumiem :( Waszych wyborów też nie. Ja chyba kuźwa życia w ogóle nie rozumiem. Nieprzystosowana jestem 😭

do nie wiem nie ma go bo jest w pracy...

do nie wiem no co ty jestes przystosowana ja tez zapieram sie zarzekałam,nigdy nie spotkam sie z zonatym i co ???i dupa ,jak sie pojawił cały swiat oszalał i jestem z nim na dobre i złe...i kocham,chyba tak naprawde pierwszy raz w zyciu

nie jestem :( 😭 :( :o ;) nie, nie jest ze mną tak xle, wychodze na prostą , ale czasami jak pomyślę tooooo 😭

puk puk jest tu jescze ktoś ?? komu mam powiedziec dobrej nocy

Gość bardzo fajne babeczki
a gdzie sc,xyzed,nie wiem itp. z problemem kochankowania

no własnie a gdzie lete ???

Witam wszystkich witaczką w ten słoneczny poniedziałek :) I kto powiedział,że nie lubi poniedziałku? :) Ja lubię :) sc 👄 🌻

panowie rozdarty i inni -napiszcie cos bo topik zde....nie

No jestem tchórzem bo się boję żeby mamut mnie nie rozdeptał :)