Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolalolalalala

moja skroa z dnia na dzien zrobila sie przesuszona !!! POMOCY!

Polecane posty

Gość olaolalolalalala

niewiem co sie stalo, niemialam raczej problemow z suchoscia skory, craczej sie balsamowalam, kremowalam, ale nawet jak zapomnialam to nic nie bylo, ale od paru dni niewiem co sie dzieje. moja skora na twarzy jest przesuszona nawet jak ja pokremuja duzo iloscia kremu czuc taka chropowatosc, tez na rece zauwazylam jakies przesuszenia , jak nie pobalsamuje to jest to chropowate, jak pokremuje wyglada troszke jakbym miala gesia skorke, co to moze byc?! w domu mowia ze jestem przewrazliwiona, ale chcialabym wiedziec co to moze byc...;]

Gość Jakastakasobie
;-) jesli ciagle dbasz tak samo o skore i nic ostatnio nie zmienialas, a takze nie zmienialas diety ---- to moze byc jakies uczulenie (niestety czasem uczulenia sie tak objawiaja), albo moze w koncu skora zareagowala na przeszuszone podgrzewane powietrze.... rada: pij wiecej wody lykaj tran zrob peeling dobry natluszczajacy i nawilzajacy krem (ja ze swej strony polecam babydream - krem na brodawki dla obiet karmiacych- szybko dziala, ale na twarz tylko na noc, bo mocno tlusci)

Gość olaolalolalalala
nie zmienilam dietyy, myslalm zemoze faktycznie rpzesuszenie bo bylam 3 dni w innym mieszkaniu i tam bylo ogromnie cieplo, poa tym woda tam byla taka ze jak umylam twarz to wygladalam jak pomarszczona babcia, po za tym czesto chodze na basen? moze miec to wplyw na to?

Gość olaolalolalalala
up

Gość Jakastakasobie
niestety basen wplywa i to bardzo (ja z tego powodu wogole nie chodze), a mysle ze te 3 dni w innym mieszkaniu (inna woda) tez nie byly bez znaczeniea ale duza dawka tranu min. 3 kapsulki dziennie (mozna nawet do 6 i ten krem ktory polecilam (kosztuje tylko 8zl) i powinnnas szybko pozbyc sie problemu