madzia7 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 nie moge znalesc tego pokoju antykoncepcja. przeslijcie link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Maj 29, 2007 nikogo nie ma, temat przepadl :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Maj 29, 2007 odnośnie octu-kiedyś usłyszałam od takiej starej babci ze kiedyś to kobiety jako antykoncepcje stosowały płukanke z wody i octu tuż po stosunku i nie zachodziły w ciaze,poszłam wiecdo ginekologa i spytałam jakos tak przypadkiem-powiedział-owszem,jedna z najstarszych metod zapobiegajacych zapłodnieniu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Maj 29, 2007 w kwasnym srodowisku plemniki nie przezyja, wiec rozumiem, ale zeby teraz cos takiego stosowac?? mozna sie pokaleczyc i wielka krzywde zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Maj 29, 2007 Wiecie niektóre osoby wogóle nie cvzytają ulotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 29, 2007 Jesli chodzi o ocet to metoda bywa zawodna. Jeśi kobieta współżyje tuz po owulacji to zanim zdąży cokolwiek wypłukać - plemniki moga być już w drodze do jajeczka - w szyjce, macicy czy nawet w jajowodzie.Zakwaszanie środowiska to jednak często stosowana metoda (woda z cytryną, kefir) - są naturalne i nie szkodzą ale skuteczność różna, jak już wspomniała. Wiele zależy od \"szczęścia\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach