Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet taki tam

Jakie mam szanse na rozwód ? Czy jest tu prawnik ?

Polecane posty

Gość Facet taki tam
lilly rose "a może w takiej sytuacji zapytac ksiedza o ewentualne uniewaznienie malzenstwa? co z nia było przed slubem?" Iilly. Ja jestem 17 lat po ślubie - to trochę chyba śmieszne zastanawiać się co było wtedy - a kto to udowodni czy tak było czy nie. Fakty są takie że przed ślubem starała się być miła dla mnie i dlatego się zakochałem. Ale bywały wybuchy złości i melancholii która przeradzała się w euforię. Zmiany w emocjach powodowały że bałem się wchodząć po pracy do domu, w jakim będzie nastroju. Czasami była w normalnym, a czasami była przygnębiona i płakała w poduszkę - nie można było sie dowiedzieć dlaczego Teraz wiem że to były początki tej choroby. Wszystko rozwijało się wolno z biegiem lat. Dopiero jak miała poważne urojenia przesladowcze, trafiła pierwszy raz do szpitala.

Gość a dzieci
ale nie tylko w tym sęk ale w tym czy osoba tak chora moze samodzielnie sprawowac opieke nad dziecmi

Gość Facet taki tam
Może Ona ma III grupe i tam jest napisane że może Chociaż lekarz proponował jej zmianę na II grupę to ona jednak chce mieć III Choroba nie jest taka straszna. To co opisałem (awantury) zdarzają się raz, dwa razy w tygodniu Urojenia silne miała od czerwca do końca lipca Ale przez większość czasu zachowuje się normalnie Prowadzi samochód, załatwia różne sprawy. Jednak czasem potrafi zaatakować kogoś słownie I wtedy mi jest wstyd i czasem muszę się tłumaczyć Ale są sytuacje które na wskutek zachowania mojej żony przekreślają pewne sprawy raz na zawsze. Dam tu fikcyjny przykład: Wyobraź sobie że żona wchodzi do szkoły i opieprza o coś dyrektora i co wtedy ? Właśnie przed wczoraj miałem bardzo przykrą sytuację i pewne osoby zerwą kontakty ze mną gdyż żona zrobiła złośliwe uwagi im. Trudno mi to wszystko opisywać i trudno to zrozumieć komuś kto nie jest z tym na codzień

Gość Facet taki tam
Dziękuję wszystkim za konstruktywne uwagi i poważne potraktowanie tematu Co mi doradzicie? Bo jestem już zdeterminowany Jutro chyba pójdę szukać adwokata

Gość a dzieci
wyobrazam sobie co musisz czuc w takich sytuacjach tak czy inaczej i tak będzie pewnie bedzie ja badał lekarz sadowy i chyba rzeczewiście najlepiej byłoby gdybys sie wyprowadził.......ustanie więzi emocjonalnych i materialnych......to jest raczej najwazniejszy argument przemawiajacy za rozwodem.......dobranoc

Gość Facet taki tam
dobranoc :-)