Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jo_anna65

moja 15-letnia córka współżyje...CO ROBIĆ?

Polecane posty

_ff_ nic ciekawego te dupczeki:)muhahaha brzydkie:Ołetam :P

Gość ehh24
Cięzka sprawa skoro córka rozpoczęła wspołżycie, to nie oczekuj od niej ze nagle przestanie to robić. Może warto zwrócic jej uwagę, ze seks to wyrażanie uczuć, miłości.. No i warto pomyśleć o antykoncepcji, bo za niecały rok możesz mieć podwójny problem. Jeśli córka czuje się dorosła, to niech np. idzie do pracy. Ma 15 lat wiec moze dorabiać na swoje przyjemności.

_ff_ , to co jest w tym pakiecie skomentuję krótko - nihil novi sub sole. Uderzmy się we własne piersi, sami nie byliśmy lepsi. No coż, jak mawiała moja Prababcia (urodzona jeszcze w 19. wieku) : \"Kochani młodzi, nie wyście panny bez wianka i nieśłubne dzieci wymyślili. Rzecz była znana nawet w czasach gdy ja miała tyle lat co wy. Bawcie się mądrze\". Bagatelizacja problemów związanych z inicjacją seksualną będzie prowadzić do wynaturzeń, zaś mądre kierowanie smarkaterią w tej sprawie da dobre efekty. Dogryzłem conieco nie tak dawno mojej świętej sąsiadce, której córka (szesnastolatka) zaszła w przypadkową ciążę i sama nie pamięta z kim - \"No i jak szanowna sąsiadko? Było wyśmiewać córkę Kowalskiej z sąsiedniego budynku za nieśłubne dziecko? Przecież cały czas gadała pani, że pani córunia tak święta i niewinna, że niechybnie żywcem do nieba pójdzie\"...

Gość dajcie jeszcze jakies
linki do taich nagran :)

Gość monia15a
corce przyda sie twarda reka...kara bendzie najlepsza... przyznam racje ze w Niemczech jest strasznie zepsuta mlodziez...powinna Pani czesciej rozmawiac z cora na rozzne tematy...ja z moimi rodzicami rozmawiam o wszystkim....zwierzam sie jak cos mnie gryzie....sa moimi przyjaciolmi... musi Pani byc stanowcza i nie pozwalac na zadne wybryki...jak jakas zabawa to z ograniczeniem i odebraniem jej o danej godzinie...kontrola... zeby jej sie wszystkiego odechcialo ....u nas w szkole jak rodzic mial problem z dzieckiem to umawiali sie na telefon jak nauczyciel zaobserwowal ze cos sie dzieje z dzieckiem to go informowal bez wiedzy dziecka.... efekty byly murowane....powodzenia mam nadzieje ze Wam sie ulozy

Gość mala zdziraa

Gość gość
I jak się cała historia skończyła? Autorki jesteś gdzieś tutaj?