Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deska przegralam zyce

JAKI moga byc powody braku miesiaczki? ciaza nie wchodzi w gre.jakas choroba?

Polecane posty

dlaczego założyłaś drugi topik???już ci mówiłam idź do gina i nie gadaj że się wstydzisz!!! dorosła kobieta jesteś a zachowujesz się jak rozwydrzona małolata!!! do jasnej...nie obchodzi cię twoje własne zdrowie???? a co do innych lekarzy też nie chodzisz??? a przed dentystą buzi nie wstydzisz się otworzyć??? przecież to też część towjego ciała, tylko inna dziurka!!! przepraszam może za ostro mówię, ale naprawdę denerwuje mnie takie podejście do sprawy! jesteś dorosła, seksu się nie wstydzisz to idz do lekarza! on codziennie ogląda dziesiątki cipek i wiele rzeczy widział. twoja nie zrobi na nim większego wrażenia. mówię ci pora przełamać strach, wstyd i iść!!! popytaj znajome o jakiś dobrych, sprawdzonych lekarzy i zapisz się!!!

Gość upupup x10000
upupupupupup

Gość OnA mŁoDa
Powody dla których możesz nie mieć miesiączki to m.in zmiana miejsca,np.tak jak ja jeżdże do PL to później mam nawet dwa razy w miesiący miesiączke albo nie mam jej przez dwa miesiące. Ale głównym powodem dla którego możesz nie mieć miesiączki to...nadmierne odchudzanie!Wiem coś o tym.Lekarz mówił mi o tym nie raz!Bardzo często dziewczyny chore na anoreksje(jak pewnie już wiele razy słyszłaś)nie mają miesiączek albo mają je bardzo żadko. Najlepiej idź do lekarza.

Gość kivi
stres, zmiana środowiska- klimatu, podróż, choroba- ot, nawet zwykłe przeziębienie, przyjmowanie lekow oze tez rozregulowac cykl , a lbo po prostu- okres spoznia sie 'sam z siebie' ;)