Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pokażcie mi swoją stopkę a powiem wam kim jesteście

Polecane posty

Gość qwertyu
wypłosz ----------> szukało się po śmiesznych stronach? ;) już pisałam, wymyślajćie coś wlasnego, lub mniej znanego przepisujcie. te stopki sa NUDNE po porstu. a jak stopka nudna to i jej wlasciciel nie jest intrygujacy ;)

dla mnie szalenie głeboka...wyraża dokładnie to co dla mnie w życiu najważniejsze...można np. z niej wydedukować że jestem egoistką i nie robie nic co mi nie pasuje :P

może pokażesz nam swoje, jakże twórcze, oryginalne i intrygujące stopki ? :classic_cool:

Teraz Polska Witam! WitaM! Dziś nie Pale ( i w przyszłośći też ! ) Wizyta u lekarza! NIe pytaj! :)

Gość qwertyu
i śrubokręt nie pomoże----------> do niektórych topików stopka w sam raz. ciekawy pomysl, chyba lubisz w realu troche poklamac, w necie idzie ci to wysmienice ;) DES szepne Ci...----------------> ciekawy nick i stopka. interpetacja - brak. odnosi sie do ciebie, i Ty wiesz o czym myslalas wklejajcac ja. to chyba cos bardzo sobistego, ale czytajac twa stopke przez innych - kazdy moze odnalezc cos o sobie. fajna. mysle, ze jestes spokojna osoba, ktora czasem lubi zaskoczyc. TERAZ POLSKA-------------> angielszczyna w polsce? smierdzi to. zapomnaino ojczystego jezyka? szpanowanie wyszlo z mody 🖐️ Wicky Ticki ----------> nie klikam w linki. po cholere tyle muzyki, myslisz, ze inni nie potrafia znalexc niczego? lenistow :P troche takie dziecinne wklejanie po 10 linkow s topie. chyba lubisz jeszcze czasem pbawic sie jak dziecko ;)

Gość qwertyu
dwa razy trzy kropki ------------> niestety, w zyciu bym nie zgadla z tej stopki ze jestes egositka, ze nie lubisz sluchac inych. bardziej mi sie skojarzylo z pijacka remiza, kufle do gory i krzyzcymy chorkiem "wolnosc rzadi" ale to taka moja interpet. ;) Biedak -----------? twoja stopke juz dawno wylowilam. podoba mi sie. i nik i stopka swietnie wspolgraja ze soba. mysle, ze jestes zabawnym czlowiekiem w zyciu. masz dystans do siebie i ludzie darza cie symoatia.

chciałam tylko zauważyć, że na stopkę biedaka natknęłam się już niejednokrotnie na portalach z humorem :O:P więc powinien dostać identyczną analizę jak ja :(:P

Gość qwertyu
Lena Kolarska Szurkoska------------> tolerancja teraz nadeszla. nie bawia mnie takie stopki. chyba, ze to nie mialo byc wysmiewajace, ale tak to mozna zrozumiec. lubisz z inych smiac by zagluszyc swoje kompleksy?

Gość qwertyu
wypłosz -------------> owszem. ale tak jak pisalam i nick i stopka swietnie wspolgraja ze soba. to mi sie podoba. sam nie wiem czemu ;)

Gość gdgf
gowniany z Ciebie analityk skoro tak bardzo kierujesz się swoimi wlasnymi wrażeniami i skojarzeniami :(:(:( i nie jestes sprawiedliwa :(

Gość qwertyu
zdrowa pochwa ----------> pisalam o naszej budowie to juz niemodne. z ta prezerwatywa to zabawne mialo byc? raczej tandetna stopka, co swiadczy ze chyba nie wszysycy zsmiewaja sie z twojego poczucia humoru. moze nawet ty jestes ich obiektem zartow? :)

Gość qwertyu
nie pisalam, ze bede ta obiketywne analizy. 🖐️

Gość hahahahahahaha
domorosly psychoanalityk sie znalazl :D smiechu warte :P

Gość qwertyu
angolek -----------> wzruszajace. ale na forumy o desperatach i pesymistach. tutaj traci sie ta stopka. trzeba szturmem zdobywac, ty taka spokojna gubisz sie w tej bieganinie. chyba za dobra jesres na kafeterie 🖐️

ej, Autorze no...:o...zagęść ruchy i proszę o recenzję... :o halllo...jest tu kto?