Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pokażcie mi swoją stopkę a powiem wam kim jesteście

Polecane posty

Gość qwertyu

:D

Gość kształtna rozmiar 37

Gość qwertyu
o stopkę w nicku :O:P

Gość swinka mala
Nie mam stopki ale mysle sobie o takiej JESTESMY TAK CHIRZY JAK NASZE SEKRETY.

Gość kształtna rozmiar 37
pomarańczowi stóp nie mają

Gość to moja stara stopka
niestety dzis go nie znalazlam Chodź, chodź ze mną do łóżka Zrobię to byś bać się przestał Będę całowała twoje palce Będę dotykała twoje nagie ciało Więc chodź, chodź ze mną do łóżka Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie Chodź ze mną do łóżka Poczujemy się wzajemnie Chodź, chodź ze mną do łóżka Nie potrzebujemy się cieszyć po ciemku Chodź, chodź ze mną do łóżka Bez ambicji, grzechów, wstydu i lęku Chodź chodź ze mną do łóżka Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie Najważniejsze jest to, że jesteś Gdy możemy poczuć się wzajemnie -strachy na lachy- co o mnie powiesz hee

ta pierwsza linijka sie nie licz , pochodzi ze starego tematu :D ale stopka byla :D fajna , stare czasy

Gość qwertyu
lubisz strachy na lachy :D lubisz pochwalić się ciekawą stopką (stąd wyraz łózko w stopce) i stopka nie ma nic wspólnego z twoim charakterkiem. TY nie chodzisz z nikim do lozka :D next :P

Gość swinka mala
chce sie zaczernic i szukam stopki. pododpba mi sie "jestesmy tak chorzy jak nasze sekrety' Powiedz mi czy to mnie dobrze okresla. No nie badz swinka.

Gość qwertyu
swinka mala ----------? chcesz miec rownie cos oryginalnego, ale tak naprawdę sciaganie cytatow z ksiazek, filmow, piosenke przestalo byc modne 🖐️ wymysl cos lepszego i wlasnego. co do linkow w stopce - to juz lenistwo :P

no musze powiedziec ze trafiles w 70 % co do lozka to to jest te 30% teraz z nikim nie chodze bo nie mam z kim, no ale nie dramatyzuje

Gość wstydzę się

Gość qwertyu
dagusiu nie klikam skarbie w linki:P powiedzialm w ciemno. no kto jeszcze?

Gość swinka mala
To co mam napisac. Ostrzegam .Jestem przed okresem. PMS

Gość qwertyu
swinko a moze tak cos od siebie? juz wymyslilas haselko wlasnie :P

Gość qwertyu
wiadomo kto----------> podoba mi sie. malo srodkow, duzy efekt. i cos niepozronego a jednak zabawnego ;) gratuluje ;) chcoiaz tworczego prostego myslenia w necie ci nie brakuje. w realu wiecej musisz sie napocic, by cos stworzyc ;)

Gość qwertyu
prezes alojzy lucyfer -----------> mało oryginalne. ani nie zabawne, chciales zaistniec na forum nickiem specyficznym - nie udalo sie ;) blu berry ----------? nadmiar emotikonek swiadczy o niedojrzalosci i "głupawym" podejsciu do zycia;) 🖐️

Gość qwertyu
dwa razy trzy kropki -----------> nie chciało się myśleć co? ;) jeb----------> no właśnie. i...? to wszystko? takie posty jaka stopka :)

Gość informer
qwerty przyznaj się - jesteś agentem WSI

Gość qwertyu
jeb-----------> no piszę przecież. takie posty jak twa stopa ;) lusesito ----------> w linki nie klikam, ale Ty chyba juz przesadzilas z tym lnkowaniem. to nudne i wygodne. kiedys mialas bardziej tworcze stopki, czyzby emerytura kafeteriuszki? ;) czopek w odbytnicy---------->mniemam, że zajleo Ci baaardzo duzo czasu wymyslanie tej stopy ;) niestety - wypadaja z mody czesci ciala jak i budowy naszego organizmu. to bylo kiedys modne - teraz tylko powielane - przez malo pomyslowych forumowiczow :) dwa razy trzy kropki -----> ale co Tu interpetowac? doprawdy, szalenie gleboka mysl ;)