Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pokażcie mi swoją stopkę a powiem wam kim jesteście

Polecane posty

Gość ja to wiem i ty to wiesz
zaraz uslyszysz ze jestes banalna :O

Gość qwertyu
ale nie widzicie tej banlaności> te wierszyczki o szczesciu, milosci sa dobijajajce. :)

Wtrącę swoje trzy grosze: Co złego jest w banalności? Życie jest banalne, składa się z banalnych czynności, tandetnych myśli, nudnych czynności, powtarzalnych gestów. sam banał :D

Gość qwertyu
a ja chetnie poczytam. :D dawaj pijawka :D

Gość qwertyu
dupala misiala>>>>> Twoja stopka to właśnie ten wymiar, tragedii wymiar. ale dla każdego coś dobrego. masz i dupę, i misia, i tragedię, i wymiary. kogiel mogiel i liczmy że z tego coś wyjdzie 🖐️ postępująca oftalmoplegia>>> masz obsesje na tym punkcie? :d STOPKA SCHIZOWA. interpretuj jak wolisz. dla mnie poztytywnie schizowa :D Hiszpańska dziewczyna>>>> stopka dla konkretnej osoby? niby coś o sobie a jednak nie przykuwa uwagi. moooże być. jak na hiszpańską dziewczynę. nie dorwiesz tego co chces ;)

Gość qwertyu
Maluetka >>>>> echhh, neutralna. nic nowego, ale nie tandeta. gdyby to jeszcze było zabawne.... lauren >>>> podoba mi się :D

Gość qwertyui
Ciebie ciupasku to już inaczej nie mogę zdiagnozować, bo moja opinia będzie mocno subiektywna :( oceniam już Ciebie tylko z perspektywy twoich postów. :) nick i stoopka mi się podobają bo są inne. zabawna jestes :)

Gość qwertyu
już pisałam o Twojej stopce, zaraz po tym jak się wpisalas :)

do qwertyu dziekuje za ocene ale odrazu widać że czytasz tylko harlequiny to nie wierzsyk ale cytat Erica-Emmanuela Schmitta:)oj kiepsko z twoją lekturą:(;(kiepściutko:classic_cool:

Gość qwertyu
a co za różnica czy to cytat z ksiazki czy wierszyk? dla mnie to jedna tandeta. a to, ze on pochodzi od E.s. to nie ma dla mnie roznicy. bo pisze banalna prawde, ktra chyba kazdy z nas wie :)

Gość qwertyu
ona tak umyslnie niedokonczona ta stopa? :O

Gość qwertyu
wicky o wiele, ale te emotki w stopkach sa denerwujace.