Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pokażcie mi swoją stopkę a powiem wam kim jesteście

Polecane posty

Gość qwertyu
Szkotka>>>>>> zapraszam na forum dla nastolatek ;) stopka byłaby tam idealna. ;) nie w pelni akceptujesz swoja osobe, jestes niesmiala i liczysz sie z opinia innych osob. słoik po musztardzie>>>>>>> nawiązanie do osoby z forum? jeżeli tak - to ciekawy nick, stopa tez. jezeli to tylko stworzenie na okreslona potrzebe - zwlaczania wypowiedzi Musztardy. lubisz prowokowac, ale w realu to ty czesciej jestes na miejscu ofiary. gula>>>>>>> kolejny anons? ;) zycze w takim razie szczescia 🖐️ przyda ci sie bardzo, bo jeszcze brak cio odwagi na walke w realu. Alicja 02>>>> nie podoba mi sie. skromnosc przez ciebie przemwaia, czasem zaszalej i nie mys o tym co pomysla najblizsi. masz prawo 🖐️

Gość qwertyu
lauren >>>>>>> podoba mi sie. jest zabawna, malo oryginalna, ale to jest akurat wybaczane ;) lubisz sie smiac, z siebie samej tez. choc tego jednak nie pokazujesz - martwi cie opinia innych na twoj temat

Gość qwertyu
musztarda >>>>>>>> ;) moze czasem tak to widac po prostu?> 🖐️

Gość qwertyu
*******illa >>>>>>> chyba juz wiesz, co napisze. linkowanie, angielszczynza, nic fajnego. naprawde tak brakuje ci wymyslenie czegos lepszego? twoje posty na forum tez przyjmowane przez niektorych z przymruzeniem oka ;) nie szanuja twojego zdania

to moderator, który nas zna...czyta nasze wypowiedzi i teraz mądrale udaje;)

Gość czytajac...
heh...alez jestescie prozni :o

próżni? - to czysta przyjemność czytać na najciekawszy temat świata - czyli o sobie :)

Gość qwertyu
pijawka>>>>>>>> przy 1000 poscie (co chyba jednka nie nastapi ;)) uwjawnie swoja stope - obiecalam, a tozsamosc - niech bedzie przy 2000 ;) znudzona1 >>>> z kogo sie smiejeesz? z samej siebie? brawo! to lubia u ciebie inni, masz duzo znajomych jestes lubiana, szanuja cie. gratuluje Piękna Syrena>>>>>>>> chyba narcyz? cos czuje, ze zagubiona jestes ;) tutaj piekna - w realu myszka ukryta za miotla. warto sie pokazac, bo mozesz zawojowac ;) szkotka >>>>>>>> chyba mylnie stawiasz stwierdzenia. nie mysl za duzo o innych, pomysl o sobie 🖐️

Czytając>>>>>>> istnieje ryzyko, że ktoś zostanie zjechany :O czy nie??

qwertyu - A to ciekawe :D Nie jest to zwykła angielszczyzna tylko cytat z piosenki szczególnie mi bliskiej :) Co do wymyślania to mam kilka nicków i wierz mi, mam inwencje twórczą ;) Moje posty p[rzyjmowane z przymrużeniem oka? A czy nie pomyślałaś/eś że ja też najczęściej pisze w tonie żartobliwym, z przymrużeniem oka? :) Ok, ale dzięki za opinię :)

i teraz mi głupio, że tak się wszyscy łatwo nabierają..... mogłam nie chcieć wiedzieć :p

Nick Piękna Syrena to też mój ;) hahahaha i myszka za miotłą nie jestem ;) co do posądzenia o narcyzm to spodziewałam sie tego :) Ale ten akurat nick był stworzony na potrzeby topiku o budowaniu miasta marzeń ...Widzisz, kontekst też dużo daje :)

Gość czytajac...
pijawka, karnityna...dajcie sie pomasturbowac literkami innym

dzięki. szczęście sie przyda bo walcze. w realu :)

Cóż, troszke sie zawiodłam, bo dosyć płytkie i przewidywalne te Twoje interpretacje... :)

Gość a nam których pochwalono
interpertacje się podobaja :D

Gość qwertyu
*******illa>>>>>>>> ale dlaczego tak się pienisz w takim razie? płytkie i przewidywalne są wasze stopki w takim razie. jak pisalam - to moja subiektywan opinia, nie musisz sie z nia zgadzacx. twoje obawy jednak pokazuja ze mialam troche racji :)

No nie dziwie sie ;) A posądzenie o to, że moje wypowiedzi nie są szanowane na forum uważam za totalnie wysrane z palca ;)

Gość a nam których pochwalono
oj, trochę więcej dystansu do siebie i będzie Ci lżej

Gość qwertyu
ktoś jeszcze|? bo zaraz uciekam ;)

qwertyu - obawy, pieniactwo? No sorry ale dosyć mocnych słów użyłaś więc nie będę siedziała jak ta, według Twojego zdania, \"mysz pod miotłą\" tylko będę bronić swojego zdania :) Poza tym na forum udzielam się w zasadzie rzadko stąd zdziwienie moje że tak niby dużo wiesz o mnie i piszesz że ktoś tam nie szanuje mej wypowiedzi czy patrzy na mnie z przymrużeniem oka :) Zdziwiałam sie i to mocno a nie lubie gdy ktoś wyjeżdża z armatą nie majac pojęcia na kogo :) Ale juz znikam bo nie chce rozwalać topiku, który z założenia jest zabawny :) Papa

Gość qwertyu
illa>>>>>>> i to też świadczy o Twoim braku dystansu do ciebie. chcesz byc lubiana, szanowana, a jezeli ktos ma odmienne zdanie zaczynasz sie denrwowac. nie oceniam waszych postow tylo stopki :) oj, chyba ugodzilo w ambicje ;) pa 🖐️

a niech tam:P a co o mojej nowej powiesz?

To akurat prawda, bardzo przejmuję sie opinią innych o mnie i zalezy mi na zdaniu innych, często analizuje wypowiedzi na mój temat, nie chodzi tu o net...Nie chodzi mi o to byś pisała że mam superstopkę, weszłam tu dla rozrywki, ale naprawdę troszke ostrożności by sie przydało też Tobie bo takim quasipsychologowaniem też można kogoś urazić, zwłaszcza gdy się pisze, że ktoś jest traktowany neipoważnie i jest nieszanowany przez innych. Uważam, że przesadziłąś i to jest moej zdanie ale więcej nie bedę pisac bo i tak wyjdzie na to, ze nie mam dystansu do siebie :) Tak, idę sorry że zepsułąm zabawę ale chyba każdy by sie wkurzył za coś takiego :P Idę pod miotłę, jestem zakompleksiona więc idę w kącik pąłkac i pobiegac by wyćwiczyć dystans do siebie :P