Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pokażcie mi swoją stopkę a powiem wam kim jesteście

Polecane posty

Gość no i co z tymi stopkami

Gość qwertyu
nie zawsze mogę być na forum 24 h na dobę ;) dobra: - miś koala >>>>>>> stopka naweeet OK. nie jest ani ciekawa, ani taka tandetna. raczej rozmywa się, wśród tylu innych fajniejszyn na pewno stopek. może warto zmienić? zreszą nick o czymś innym, stopa też. chyba nie do końca wiesz, kim chcesz być na tym forum. w życiu też? - Wyluzowana >>>>>>>> proponuję bardziej dwuznaczną stopkę ;) będzie ciekawiej, a tak nick coś obiecuję, a topka trach! sprowadza na ziemię, zostaw trochę domysłów. ;) - mia wallace>>>>>>>>> podoba mi się :) ale chyba nie jesteś pewna co do mojej analizy. trzeba otworzyć się na nowości. w realu niestety stopka się nie sprawdza. wszystko o Tobie wiedzą, czytają Cię jak otwartą księgę - Angel_81>>>>>>> aniołki, wierszyki o miłości..jednym słowem - TANDETA! jesteś taka słodka, że ludzie czasem za przysłowiową bloidnynę Cię biorą. masz wyższe mniemanie o sobie niż to, co o Tobie sądzą Translate>>>>>>> znowu miłość. wiecie, o tym się nie pisze, to się czuje. te wszystkie przysłowia o uczuciu wyszły z mody. czyżbyś tak bardzo krzyczała o chwilę uwagi kogoś? Black_Magic_Woman>>>>>>> za skromna ;) ale jest OK. konkretna z Ciebie babka i nie boisz się wyzwań

Gość stopa procentowa
To treść mojej stopki Z wiekiem szansa na miłość dozgonną wzrasta.

Gość qwertyu
będę tylko czarnuchy analizować 🖐️

ciekawie analizujesz, ale chyba dokonujesz nadinterpretacji ;-) A Ty jaką byś miała stopkę?

Gość stopa procentowa
bo nie umiesz mojej zinterpretować :p (poza tym wcześniej interpetowałeś/łaś pomarańczowe... to niesprawiedliwe. buuuuuu)

Gość qwertyu
slecna1333>>>>>>>> nie dokonuje nadinterpretacji. przedstawiam tylko subiektywną opinię o was, z ktora nie musicie się zgadzać. ale warto czasem się zastanowić. jak nabijemy do 1000 postu przedstawię wam moją stopkę ;) pijawka>>>>>> czekałam na Ciebie! podoba mi się! zawsze mi się podobała! wiesz, co tworzy np kabaret mumio? wyrazy p[rzekształcają, i ja mniej więcej u Ciebie też to zauważyłam :Dna forum jesteś szalona, nie dajesz sobie dmuchać w kasze, zabawna, ale w realu to chyba jeszcze trochę taka zagubiona, ale tutaj OK ;) Alicja02>>>>>>> żyjesz jeszcze w krainie czarów ;) warto trochę odstąpić od zasad i poszukać przygody ;) jesteś spokojna i skromna. uważaj bo w tyj wyścigu możesz sotać zdeptana

Gość qwertyu
stopa procentowa >>>>>>> ale już skończyłam z analizą pomarańczek, bo skąd wiem, czy faktycznie macie takie sytopy? ;) Artysty polskie >>>>>>> nic ciekawego. nie wpada w oko ;) i tak jak w realu - gubisz się w tłumie. za dużo spędzasz czasu w 4 ścianach. Amant Wszech Czasów >>>>>> wielkość stopki odwrotnie proporcjonalna do śmialosci w realu. tutaj chcesz za wszelka cene zaitsniec, spodobac sie, chcesz byc zauwazony. w realu to ci sie nie udaje. jestes zamkniety, zakompleksiony, warto przeniesc ta "uwage" na real, a nie siedziec tutaj i powiekszac stopki 🖐️

Gość stopa procentowa
czuję się zlekceważona :p Na czarno potraktowana bym była jak dama.:D;) Tak samo jak z ciuchami. :) Kiedy jestem w trampkach, panie w sklepach węszą za mna jak za potencjalną złodziejką. kiedy jestme w szpilkach - skaczą jak tresowane małpki....

Ciekawe co wywróżysz o mojej osobie ??

Gość qwertyu
stopa procentowa>>>>>>> nie o to chodzi :) ale dlaczego nie chcesz w czarnuchu sie pokazac?

Gość stopa procentowa
moge się pokazać, ale pytanie było postawione precyzyjnie: pokażcie mi swoją stopkę pokazałam :)

Gość qwertyu
stic>>>>>>> swoją stopkę traktujesz jak tablicę ogłoszeniową. nie za dużo na jej małe barki? ;) nick mi się podoba, stopka nie. linkowanie to lenistwo. anonse w stopce - może i ciekawy pomysl. masz zasady, nie jestes dusza towarzystwa, lubisz pobyc sam ze soba, ludzie nie darza cie zbyt wielka symopatia, ale ty sie tym nie przejmujesz. masz swoje zamkniete grono

Gość qwertyu
stopa procentowa >>>>>>>> przepraszam, ale jeżeli i pomaranczki zaczne analizowac, nic z tego czasu spedzonego na necie mi nie zostanie. a nick ze stopka czesto swietnie wspolgraja ;) co do twojej stopki >>>>>> bla bla bla ;) jedno i to samo. skoncz z cytowaniem, wymysl cos wlasnego 🖐️

to ja też chociaż wiem co znaczy i dlaczego tu jest kim jestem tez wiem :)

Gość qwertyu
Mistrz cientej riposty>>>>>>>> tandeta taka, że aż może się podobać :D nick plus stopa i mamy fajna ciekawa osobowosc na forum. jestes pewny siebie, ludzie cie szanuja. nie wiem jak tu na forum, ale chyba tez mozesz miec duze powazanie w swoich wypowiedzaich.

Dzieks - ciekawe - w sumie prawda :)