Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pokażcie mi swoją stopkę a powiem wam kim jesteście

Polecane posty

Gość qwertyu
qwertyu ...wiecej dystansu :o:P

Gość qwertyu
aman pisalam o tobie na poprzednich stronach. poszukaj ;)

qwertyu - zmienilam , bo przedtem mialam tylko kawalek tekstu piosenki ... \'Zanim Pojde\' HappySad ..... bo tak sie czulam ..... przeszlo mi :D :P

Gość qwertyu
skarby moje ;) ja tam lubię jak wy juz troche nosicie te swoje stopki a nie tworzycie nowe na poczekaniu. jak sie wyleży troche to ocenie ciupasku ;)

Gość qwertyu
niestety, pudlo :) 87% z was, ktorych ocenialam nie znam z ani jednego posta. powiedzialm, ze nie oceniam tego co piszecie, tylko wasze stopki. ciupaska na poczekaniu Ci powiem - podoba mi sie. na razie tyle moge :)

Gość narazowana_artystka
no to powiedz co myslisz o mnie

Gość qwertyu
goh >>>>>> nie wiem co to za nick, co oznacza, stopka chyba go tlumaczy? w sumie ciekawe, nawet mi sie podoba, lekko sie usmiecham, bo wyczuwam odrobine dobrego smaku, nie wiem czemu,. jestes taki jak stopka. niby weidza o tobie duzo a i tak jeszcze duzo pozostalo do zaskoczenia. nafazowana_artystka>>>>>>>> rymowanki - dupanki (za przeproszeniem) juz tak oklepane, ze jak czytam te cytaciki w stopkachj to wymiotuje. no ale co kto lubi. nick ciekawy. stopka no nie jest zla. mysle ze 20stka sie podoba. ;) jestes troche taka tajemnicza, ale milutka z ciebie dziewczyna. myślispokojne>>> nick i stopka podobaj mi sie. niby nic nowego, ale jakos tak wszystko ladnie mi pasuje. oryginal z ciebie w realu ;) może pomogę>>> nick powstal przy jakiejs pomaranczowej wypowiedzi>? bo tak sie kojarzy. wyglada na to, ze nie lubisz myslec nad nieistotnymi rzeczami jak nick czy stopka. szybko podejmujesz deycjze.

Gość qwertyu
Liberville>>>> nie klikam w linki. juz pisalam. leń z ciebie :P

Gość Cos o autorce
qwertyu , przeczytałam cały topik więc skoro Ty tak chętnie oceniasz innych , pozwól i mnie to zrobić :) To będzie rzecz jasna, moja subiektywna opinia ;) Po 1 ukrywasz swój czarny nick - dlaczego? Może boisz sie krytyki?A może jesteś zakompleksiona? Po 2 może pokazałabyś swoją oryginalną stopkę? Po 3 co to za absurd że wszystko co po angielsku jest nieoryginalne a wszelkie odnośniki są be? Przecież równie dobrze mogą coś powiedzieć o osobie która ich używa :) Po 4 Twój przypadkowy nick też świadczy o Twoim niedbalstwie i zbyt szybkim i pochopnym zachowaniu i ocenie innych - stąd pewnie te zarzuty i oburzenie innych których uraziłaś :)

Gość qwertyu
może pomogę >>> więcej wiary w siebie. podejmujesz szybko decyzję ale w sprawach zupelnie balanych - bo sa najlatwiejze. sprobuj tak podejsc do tych drugich ;) 🖐️ luj >>> ani nick ani stopka nie powala. doprawdy zaczynam sie o was martwic, wniosukje ze wasze posty tez oklepane, bez polotu i swiezosic? wspaniale>>> ...... brak inter. ;) zafajdane plamki >>> co mam ocenić?? Czarny Charakter>>>> co się krzywisz? :) podoba mi się stopka, chodź dziecinna, zabawna i czytajac ja usmiechanelam sie :) ale szkoda ze nie wlasnego autorstwa. lubisz sciagac od innych, masz jednak dobry gust i tylko to co najlepsze ;) Cos o autorce>>>> brak mi slow :D:D dzieki za opinie, brak komentarza ;) albo odpowiem, o to w sumie troszke pytania :) a wiec 1/ juz napisalam, kiedy pokaze swoj nick. :) moze boje sie krytyki? raczej podchodze do tego z dystanem :) 2/ stopke tez juz pisalam kiedy pokaze :) uzasadnione wyżej :) 3/ no wlasnie. jakis zachwyt i moda na angielszczyne opanowala forum. wszedzie angieslkie cytaty z piosenek,odnoszace sie do naszych uczuc, milosci. a powiedzice? myslicie po angielsku? :) w myslach odtwarzacie linki, czy po prostu myslicie :) 4/ moj nick swidaczy o tym, ze nie przykladam uwagi do wymyslania oryginalnej pomaranczki, bo jest to dla mnie niesttonte. nie przywiazuje sie do rzeczy niestalych (pomaranczowy nick taki jest) wiec po co wymyslac cos ciekawego? mam wiecej czsu zeby z wami opisac ;)

Gość diabełek od jasełek
posty jak posty. a czy każda wypowiedź musi być z polotem ? :O nie popadajmy w skrajności :O