Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbcccddd

W końcu Diana35 dobra czy zła?/

Polecane posty

Gość aaabbbcccddd

Od wczoraj czytałam stare topiki na temat Diany35 i jestem w szoku!Już sama nie wiem co mam zrobić!Zamierzałam iść do ginekologa własnie po ten lek głównie ze względu na trądzik...Bardzo Was proszę o rade(najlepiej osoby,które brały te tabletki)

Ja ci powiem tak: trądzik wyleczyłam, cera się poprawiła ogólnie, włosy przestały się tak mocno przetłuszczać, ale w ciągu 3-ech miesięcy przytyłam z rozmiaru 34-36 na rozmiar 42-44, więc nie polecam. Wcześniej nie miałam problemów z utrzymaniem figury i wagi, a po Diane-35 musiałam dłuuugo sie odchudzać i do tej pory zostały mi wstrętne grube biodra.

Gość aaabbbcccddd
a jak jest po odstawieniu tabletek?Nie ma problemów z zajściem w ciąże?

A tego to nie wiem, ja chciałam sobie tylko zlikwidować trądzik, bo miałam go wszędzie. Ciąży nie planuję.

Gość nie da się zgubić
a ja biorąc diane pozbyłam się pryszczy, ale jak przestałam brać- problem wrócił. Nie nasiolony, ale jednak. A biorąc diane schudłam 3 kg :) na kazdego tabsy działają inaczej.

Gość aaabbbcccddd
a nadal stosujesz te tabletki ?Trądzik nie powrócił?

No coś ty??!! Jak tylko zorientowałam się, że tyję przez te cholerne tabletki, natychmiast odstawiłam i wyrzuciłam resztę opakowań. Trądzik nie wrócił, co nie oznacza, że gdzieś mi tam jakiś syf nie wyskoczy.

Gość aaabbbcccddd
a po jakim czasie trądzik zniknął?To dla mnie ważne...

Gość aaabbbcccddd
noto na prawdę nie źle!A jako antykoncepcja jak sie sprawdziła?

Gość aaabbbcccddd
czyli jakbyś mi teraz doradziła?Mam poprosić ginekologa o te tabletki?Noi na jaki czas je brać bo ponoc nie można na dłużej jak pół roku...

Gość boze drogi ty
sie nie pytaj na forum, tylko lekarza... to nie sa cukierki, zeby cio ktos z forum doradził :O glupia jestes czy co? jedna opisze, ze ok, inna ze do niczego, ze na kazdego dzialaja inaczej :O qwez sie w pusta glowke stuknij!

Gość aaabbbcccddd
ciebie nikt o zdanie nie pytał.Nie musisz być taka''miła''

Gość boze drogi ty
a ty nie musisz byc taka głupia, tu o twoje zdrowie chodzi idiotko

Słuchaj, ja ich nikomu nie polecam ze względu właśnie na to przytycie. Trądzik można wyleczyć antybiotykami, po których się nie przytyje. Nie wiem, to jest moja opinia, poczytaj może inne wypowiedzi na którymś topiku.

NIby Diane można brać tyllko półroku.. a ja już szósty rok biorę :/ Nie narzekam - po Dianę czuję się świetnie (cera doskonała, figura dużo lepsza)

Gość aaabbbcccddd
ile ludzi tyle różnych wypowiedzi:/

Ja polecam brać Dianę najkrócej jak to tylko możliwe. Za piewszym razem brałam Diane 3 m-ce i przez pół roku nie miałam nawrotu, potem brałam 2 m-ce i nawrotu nie mam do dzisiaj. Ciągle coś mi wyskakuje, ale potem znika. W sumie trochę przytyłam, bo jadłam jak opętana, ale potem zaczęłam zagłuszać głód warzywami i owocami, zaczęłam się więcej ruszać i już nie tyłam.

Jestem zdania, że w walce z trądzikiem, trzeba zastosować wszystkie możliwe metody, bo na każdego działa co innego. A antybiotyki mogłaby sobie łykać do dzisiaj, a i tak by mi nie pomogły.

Gość aaabbbcccddd
też tak sądze i mysle,że w końcu sie zdecyduje na te tabletki

Dobra, to ja powtórzę po raz setny :D:D Po Diane tak mnie wypryszczyło, że głowa mała. Głównie brodę, okolice nosa i ust. Policzki i czoło są gładkie jak dupka niemowlaka, ale z syfami na ww. partiach twarzy, nie mogę sobie dać rady. Teraz jest tyle tabletek nowszej generacji, że ginekolog powinien przepisać Ci coś innego. Podobno na Zachodzie Diany już dawno się nie przepisuje.