Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem normalna

Mam 23 lata wczoraj miałam swój pierwszy raz !!!

Polecane posty

Gość wizawerka to Ty
:classic_cool: ?

Gość czy jestem normalna
nie, Wiz jest nadal dziewicą i to nie ja ;spr und pot and mocne, wczoraj widziałaj ją na f121, nic się nie zmieniło u niej. U mnie tak :classic_cool:

Gość czy jestem normalna
a ja jestem prawdziwa kobieta [cool hłe hłe - mogę już tak mówić :D:D ], żaden jpg

Gość wizawerka to Ty
na bank dziwko :classic_cool:

Gość czy jestem normalna
nie jestem wizawerką zj.ebie jeden . Od wczoraj kobietą :classic_cool: A wiz pisała o sobie wczoraj jeszcze niewydymka :D:D 🖐️ narq stooleye, idę się przygotować na przyjęcie dzisiejszego orgazmu :D:D

Gość czy jestem normalna
proszę nie :(. Może ktoś jeszcze coś poważnego napiszę, bo jestem w kropce i mimo wszystko ciekawa czy ktoś jeszcze tak miał. Może pani, jeśli jest pani panią moderator, coś napiszę na ten temat ?

Gość czy jestem normalna
no i co z tego :O orgazmy i tak moje 🖐️ :D

Gość czy jestem normalna
tutaj modki nie to co na o2, czytaja nim coś skasują :classic_cool: wierzę w modki ❤️

Gość wizawerka to Ty
jak nic :classic_cool:.

Gość czy jestem normalna
uczepiłeś się tej wizawerki (teraz się zwie bylelajla jakbyś nie wiedział prostaku :classic_cool: ). A ci kij w oko, bo mnie niesłusznie z nią mylisz. Na o2 piszę tylko in orange.

Gość kapuśniaczkaaa
:) mój pierwszy raz też był dużo przyjemniejszy niż wszyscy opowiadali. Też mnie nic nie bolało, wykazywałam inicjatywę a raczej ciekawość, miałam orgazm, co prawda tylko łechtaczkowy, ale dobre i to :D ;). p.s. miałam 22 lata

Gość nie nie jestes normalna
przezywasz orgazm jak suka cieczke hehe nie moge uwierzyc ze majac 23 lata ( stara baba jestes) chwalisz sie orgazmem na forum! wiec odpowiadam na twoje pytanie - nie jestes normalna

Gość czy jestem normalna
aaa to to wiem. Ekstrawertyczka ze mnie :classic_cool: ze hoho, myslisz, że gdzies jeszcze powinnam się nim pochwalić :D p.s. zauważ, że ja pytałam, a nie się chwaliłam kolejna mająca chrapkę na orgazm :classic_cool:

Gość hehehehehe rany
to jeszcze takie debilki jak autorka topiku istnieja!!! mozejeszcze napisz do tv ze miałas orgazm! normalnie brechtam cie kobieto tylko sie nie posikaj z wrazenia! moze dla ciebie orgazm to fenomem, ale dla normalne kobiety nie wypisuja o tym na forum. idz do seksuologa i sobie pogaada bo widac masz problemy ze sobA

Gość nie nie jestes normalna
chrapke na orgazm? hehe wiesz dla mnie to normalne, na forum o tym wypisywac nie musze . a ty napisz jeszcze do bravo, do kasi hehe żałosne

Gość spokój ludzie tak to jest
jak taka stara panna w końcu poznaje smak orgazmu, niech sie nacieszy, ze w koncu jakis ja podupczył. angik i turek sie nie sprawdzili to sie laska cieszy hehehehe

Gość czy jestem normalna
nie będę stara panną :classic_cool: Byłam dziewicą, więc na pewno się ze mną ożeni :D:D. Sorki, ale jesteś poniżej krytyki, więc adios muczaczos :D

Gość brechtam z ciebie
bueheheheheheheeh prowokacja, nie moge uwierzyc ze takie cioty moga istniec? moze to dziewictwo rzuciło ci sie juz na mózg i miałas wizje orgazmu ? hehehehehe

Gość ponizej krytyki jestes
ty autorko topiku. nie dlatego ze miałas 23 lata jak ktos ci sie wreszcie dobrał do dupy ( o ile to prawda), ale przeżywasz jakbys sie wczoraj urodziła. ludzie cie brechtaja i maja powód...bo ty śmieszna jestes ale w negatywnym słowa tego znaczeniu. a myslenie ze ozeni sie z toba bo byłas dziewica...hehe no cóz głupich nie sieją- sami sie rodzą :)

Gość czy jestem normalna
ludzie się ze mnie brechtają :O. Straszne, chyba skoczę. wróc do pierwszego postu, i go przeczytaj. Przeżywam, tak masz rację, każda przeżywa mniej lub bardziej. Mnie zaciekawił fakt, że było mi tak dobrze, i to mnie skłoniło do zadania pytania na forum - by ewe. dowiedziec się czy ktoś miał podobnie. Jeśli na forum można się podszywać, obrażać, jeść kupę, to dlaczego do ch.uja nie można zadać pyt. A konwencja topicu i mojej prześmiewcze i ironiczne odp, nakręciły się same. Odp poważnie, bo pewnie nie wiesz czym jest sarkazm. Nie jeste za ślubem ' A teraz von ćwiczyć masturbację, może i Ci się zdarzy mieć tak szybko orgazm pochwowoy, bo wiedz, że ja dużo ćwiczyłam :D :classic_cool:

Gość Łukasz Dziemidok
dalej to ciągniecie, nudziary?

Gość prawiczek 24
fajnie...