Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samoooosia

triumph - czy to dobra marka ?

Polecane posty

Gość zosia_samoooosia

chcialam zainwestowac w jakis lepszy stanik, bo te co kupuje po 3 praniach nadaja sie na smietnik :( (sa to staniki glownie z bazaru po max 12 zł ;P czy bielizna z tej firmy jest dobrej jakosci? czy oplaca sie tam kupowac ?

Gość Oplaca
mam nawet 4letnie staniki, i jeszcze nawet nawet sie nadaja;) hehe nawet nie sa bardzo zdefasonowane:) polecam triumph zdecydowanie:)

Gość kajja
no chyba niekoniecznie, ale może coś sie zmieniło??????

Gość zosia_samoooosia
Oplaca - naprawde 4 lata :D potrzebuje jakis 65/70A oczywiscie push-up :P te tanie szybko traca kształt...

Gość zosia_samoooosia
aaa jezeli uwazacie,ze nie to podajcie jakas inna marke ktora wg Was jest świetna :) dziekuje i pozdrawiam!!! 🌼

Gość co to za rozmiar 60A
????????????????? to chyba same sutki..... :o i ten push-up, zyjesz w nibylandii...........

Gość co to za rozmiar 65A

Gość zosia_samoooosia
nie , nie zyje w nibylandii odpowiedni stanik potrafi zdzialac cuda... poza tym co cie tak dziwi rozmiar przeciez 65 to rozmiar pod biustem... jestem szczupla ot co...

Gość zosia_samoooosia
up 🌼

Gość sranie po ścianie
jestes wklęsła?

Gość malenka45
triumph-pracowalam w tym sklepie i teraz to juz nie ta sama jakos jak sprzed kilkudziesieciu lat...staniki uszczywniane deformuja sie i miseczka ma wglebienia ok nie jest to po 3 praniach ale takie stanik jest ok przez rok przy delikatnym recznym praniu , biale staniki zolkna widzialm to jak stanik wisial i nikt go nie kupiowal przez pewnien czas to zmienial kolor, maetki farbuja na czerwono osobiscie mi sie to zdazylo ale klientki tez na to narzekaly ...za wysoka cena jak na ta jakosc...nie polecam kup stanik nie na jakims bazarze za 12 zl ale w sklepie za cene okolo40-60 firmy np. milena, almi, lupo, itd

Gość malenka45
doczytalam ze masz 65a-70a a to z triumpha polecem za okolo 130zl z silikonem w srodku powieksza dobrze biust ale ten stanik jest ciezki ale obawiam sie ze trudno go dostac bo to starszy model i nie pamietam nazwy on sie niedeformowal ale rownie dobrze poszukaj z tych firm powyzej co napisalam bo one maja rozmiary65-70 i sa push-up

Gość kolorowanka mix
Dobrym rozwiązaniem może też być dla Ciebie zakup biustonoszy na Allegro, czasami można kupić firmówki w okazyjnych cenach, z tym, że często są to staniki, które były na przykład przymierzane itp. historie, no ale to w końcu nie majtki............ podaje kilka ciekawych linków: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=168563146 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=167172116 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=167268321

Gość kolorowanka mix
o przepraszam ostatni link nie działa, w każdym razie Zosiu - Samoooosiu polecam wpisanie w allegrowską wyszukiwarkę interesującego rozmiaru, a na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Gość novika1
Moim zadaniem lepeij iść do sklepu i przymierzyć czy dobrze leży..... ale to tylko moje zdanie

Gość hiigffooo
ja polecam Kriss, princess. zwykle kupuje staniki w sklepach Czar Par i zawsze jestem z nich zadowolona, tylkonie wiem czy te sklepy są gdzieś poza Szczecinem.

Gość zosia_samoooosia
eh widze,ze opinie sa podzielone... jedni wychwalaja inni wrecz przeciwnie... trzeba sie bedzie przekonac na wlasnej skorze :)