Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

happy-daisy

Żel antycellulitowy NIVEA zupełnie za darmo? - TAK! Przeczytaj to!

Polecane posty

Gość alalalalallalalal
moj e mail alig5@wp.pl czekam :):):)

Nivea organizuje ta akce juz drugi raz od poczatku roku - to tak po pierwsze! I w kazdej tej akcji mozna otrzymac darmoyw kosmetyk! A o tym darmoywm zelu jest napisane w zasadach o ile dobrze pamietam.

Gość co do powielania tematow
jak wyslac komus zaproszenie???

Gość nie sluchaj go
to prawda ze dla pierwszych 3000?? gdzie to jest napisane?

Po zalogowaniu po prawej stronie jest takie coś \"zaproś na strone\" :) Dalej sobie poradzisz :)

Gość nie sluchaj go
Nagrodę opisaną w § 6 otrzyma pierwszych 3 000 Uczestników, którzy spełnią następujący warunek: co najmniej 10 osób poinformowanych przez Uczestnika dokona rejestracji na Stronie internetowejw sposób określony na Stronie internetowej zaznaczając, że informację o możliwości zarejestrowania otrzymały od Uczestnika. a jednak ale kit :)

Gość co do powielania tematow
alw tam przeciez trzeba podac imie i nazwikos!

ZASADY: Oto, co należy zrobić, aby zostać Ambasadorką NIVEA i dostać produkt do wypróbowania. 1. Zarejestruj się w portalu. 2. Wyślij zaproszenie na stronę do swoich koleżanek i czekaj aż zarejestrują się na stronie. Pamiętaj, Twoje koleżanki muszą wejść na stronę poprzez link zamieszczony w otrzymanym od Ciebie mailu. Jeśli na jednym komputerze rejestruje się kilka osób, aby rejestracja udała się, poprzednia osoba musi koniecznie wylogować się ze strony goodbyecellulite.pl. 3. Po zarejestrowaniu się 10 Twoich koleżanek w portalu przyznamy Ci tytuł Ambasadorka NIVEA. 4. Jednocześnie prześlemy do Ciebie żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA body 200 ml (ilość żeli ograniczona). Ekspertki! Dziękujemy za Wasze zaangażowanie. To dzięki Waszemu udziałowi w programie odniósł on tak wielki sukces już na starcie. Cały czas obserwujemy Wasze działania na stronie. Niebawem odsłona trzeciego etapu programu, a wraz z nią nowe nagrody. Wtedy też będziemy premiować Waszą aktywność w portalu od początku jego istnienia. Nie czekajcie bezczynnie. Zacznijcie działać już dziś!

Gość upkaupka
oplaca to sie?

Moim zdanie mtak, bo moja przyjaciółka czeka włąsnie na drugi taki żel :) Miała jak widaćwięcej szczęscia niż ja i nikt nie wysyłał zaproszeń podszywając się pod nią...

Czy to już definitywny brak zainteresowania? Ja w odróznieniu od innych użytkowniczek forum, które umieściły taki temat jesstem już długo klubowiczką ,więc odpowiadam równieżna pytania.

Gość hej dziewuszki
no sorry to nie znaczy ze jestes lepsza :P kazdy chce skorzystac!

Gość hej dziewuszki
o rany ona mysli tylko o sobie teraz jak sie juz zarejestrowalysmy z jej maila to podbiera nam osoby! co za chamstwo

To nie ja jak już :) Ale ponoć jest takie prawdziwe w wymowie przysłowie: \"gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta\" :) Dlatego pozdrawiam tego trzeciego :)

Gość agaa_o2
ja tez poprosze!! :) aga_to_@poczta.onet.pl. z gory dziekuje!

Gość Maritaaaaaa
prosze wyslijcie mi zaproszenie , moj email to: marteczka_r@wp.pl

Gość KasiaUmed
Podaję mój mail :) cool.kate@wp.pl