Caryca z kawusią 2 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: Qwerty robiła wykresy Czy ty się czytasz przed wysłaniem? Nie drży ci palec przed tym jak się ośmieszasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, bad behaviour napisał: Ok, bo nie planuję nocy w gnojówce Dobranoc Śliwce Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1356 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: jakaś ta inba dziwna jest, brak ognia, ludzie pomeczeni sie rozchodzą.. Po tygodniu siedzenie na kafe mozna byc znaczonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 19 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Grub napisał: Piątek więc udaje że jest ze stypiarą, zara przylezie pewnie Myslałem, że odpuścił sobie bajeczkę ze Stypiarą od kiedy zakochał się w AI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: jakaś ta inba dziwna jest, brak ognia, ludzie pomeczeni sie rozchodzą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pogadajmy o hejtach Eve i jej separacji z mężem, który to ogłaszał. Ja wiem, że przyjaźń, ale rany boskie miejcie jakiś honor Bo jesteście śmieszni.. Mam też gdzieś screnna, jak ruda poznając tu Ciapka ogłaszała, że odchodzi z forum. To było przed pandemią i odświeżę pamięć A teraz was pożegnam i proszę zostawić temat do rana bez wyklikiwania Na początek pogadajmy dlaczego przeinaczasz ludziom słowa żeby ich opluwać, Potem możemy porozmawiać o "hejtach Eve". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po tygodniu siedzenie na kafe mozna byc znaczonym bo siedza na tym forum zamiast pracować, dzieci umorusane i glodne płaczą a te sie kłocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pogadajmy o hejtach Eve i jej separacji z mężem, który to ogłaszał. Ja wiem, że przyjaźń, ale rany boskie miejcie jakiś honor Bo jesteście śmieszni.. Mam też gdzieś screnna, jak ruda poznając tu Ciapka ogłaszała, że odchodzi z forum. To było przed pandemią i odświeżę pamięć A teraz was pożegnam i proszę zostawić temat do rana bez wyklikiwania To wstaw w końcu chociaż jedego screena, bo tylko o tym piszesz, żeby uwiarygodnić swój bełkot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Uwaga, wjechała siła spokoju według widmoka. Tym gienia wygra forum To akurat jest niezły diss na oponenta i czemu nie zwrócisz uwagi temu który ją obraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 50 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Albo masz juz demencję, bo wszystko mylisz. Albo celowo kłamiesz- zresztą na forum znana jestes jako mitomanka. Obsesyjnie wręcz kłamiesz. Niech Gina pożyczy ci ketrel na początek. Edytowano 1 godzinę temu przez Doktor z Zielonej Góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 1 godzinę temu Następca tronu imperium osmańskiego ostatecznie idzie spać. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Bo ścierwica widzi tylko to, co widzieć chce. Edytuj, bo czuwają A ten nick masz fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 33 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Edytuj, bo czuwają A ten nick masz fajny A łysa miała iść a jak zwykle nadal tu koczuje i zgłasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Edytuj, bo czuwają A ten nick masz fajny Merci. 🤍 hihi, spokojnie, ścierwica to taki gatunek muchy, chyba za biologiczną nazwę nic mi nie zrobią. 🪰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: bo siedza na tym forum zamiast pracować, dzieci umorusane i glodne płaczą a te sie kłocą. Ruda gardzi ludźmi, nazywając ich kołchoźnicami i żyje z oszczędności oraz z męża, który ludzi korzystających z bankomatu nazwał starymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 33 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Merci. 🤍 hihi, spokojnie, ścierwica to taki gatunek muchy, chyba za biologiczną nazwę nic mi nie zrobią. 🪰 zrobią, łysa już cie zgłosiła do moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1356 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Ovidio Lopez napisał: bo siedza na tym forum zamiast pracować, dzieci umorusane i glodne płaczą a te sie kłocą. Mężowie zajmują sie domem i dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Tak tylko musiałabym mieć kogoś do pomocy bo sama bałabym się że mnie załatwią Przyjdę ale białego biorę , bo ich jest dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Merci. 🤍 hihi, spokojnie, ścierwica to taki gatunek muchy, chyba za biologiczną nazwę nic mi nie zrobią. 🪰 Nie nazywaj jej tak. Miej klasę i puść głupszego przodem Daj do ignorowanych i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, gnomee napisał: zrobią, łysa już cie zgłosiła do moderacji Zdrowia życzę i pracy w przyszłym roku. Szkoda, że mając 35 lat nadal stoisz w miejscu, hejtujesz ludzi bo im zazdrościsz. Wstaw zęby, znajdź pracę, wylecz alkoholizm i może będą z ciebie ludzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mężowie zajmują sie domem i dziećmi. Zwłaszcza śliwkowy zbok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1356 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Przyjdę ale białego biorę , bo ich jest dużo. Tylko najpierw powiedz białemu że mnie ma nie atakować a jedynie polizać to czekam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Zero cukru napisał: Jak łysa tak pisze, to trzeba dodac 10 kg i +10 kg do deklarowanej wagi 65 kg przez salową Czyli 175 cm i 75 kg no niemało... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tylko najpierw powiedz białemu że mnie ma nie atakować a jedynie polizać to czekam Niedługo będzie ważył więcej ode mnie, ale mądry jest , bo szybko się uczy i jak mu dasz ze dwa kurczaki zdobędziesz zaufanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1356 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Niedługo będzie ważył więcej ode mnie, ale mądry jest , bo szybko się uczy i jak mu dasz ze dwa kurczaki zdobędziesz zaufanie. Na zdjęciu nie wyglądał na aż tak wielkiego. Czyli trzeba zabrać do torebki kurczaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Na zdjęciu nie wyglądał na aż tak wielkiego. Czyli trzeba zabrać do torebki kurczaki Bo z góry jak się fote robi, to wygląda na mniejszego i on jeszcze rośnie stąd taki apetyt na mięso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1356 Napisano 59 minut temu 10 minut temu, Get Out napisał: Bo z góry jak się fote robi, to wygląda na mniejszego i on jeszcze rośnie stąd taki apetyt na mięso. A jak mnie przerośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A jak mnie przerośnie Już dawno jest wyższy jak stanie na dwóch łapach i więcej waży od Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1356 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Już dawno jest wyższy jak stanie na dwóch łapach i więcej waży od Ciebie. To jakieś bydlę a ja myślałam że średni psiak słodziak do pogłaskania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 221 Napisano 38 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Nie prówonuj mgły do elki, bo to jest śmieszne. A ona więcej może bo taka porządna że tzytzki gole ma mniej wyzywające ? xD Edytowano 38 minut temu przez Kocopoł 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach