Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezmyslna kobieta

DORADZCiE DzIEWCZYNY...GLUPIA PIPA ZE MNIE

Polecane posty

od lat biore pigulki. Od 2 miesiecy stosuje Yasmin. Mam problem bo podczas jednego opakowania zapomnialam 2 proszkow..Jednego w srodku jednego pod koniec (4 dni przed koncem paczki). Glupia jestem bo nie zerknelam w ulotke i nie przeczytalam ze w takeij sytuacji muze od razu rozpaoczac nowe opakowanie.. Ja poczekalam na krwawienie i wyznacoznego dnia zaczelam brac normalnie proszki..6 dnia ich brania uprawialam sex bez zadnego innego zabezpiecznia...Czy wogole cos podzialaly te proszki? wiem ze napewno ich skutecznosc byla zmniejszona Na tabletke 72 po tez za pozno, bo i za pozno sie ocknelam..Powoli zaczyna panikowac

Gość agentka077
czytałas ulotke? Ja co prawda biore cilest i na ulotce pisało ze do 7 tabletki powinno sie kochac z dodatkowym zabezpieczeniem. a z reszta ci nie pomoge bo nie wiem. Radziłabym isc po prostu do lekarza to najpewniejsze zródło informacji :) Pozdrawiam!

Gość farmaceutka na stazu
zadnego zabezpieczenia... ja kiedys zapomnialam 7tabletke nowego oopakowania ( ale tak w ogole to bylo juz z 25opakowanie :D ) i minelo 20h... i lekarz powiedzila ze to bardzo niedobrze i kazal mi sie zabezpieczac i wlasnie nie robic 7. dniowej przerwy.. takze lepiej idz do lekarza a nie czekasz a zktos tu Ci pomoze. A tak w ogole , zanim wezniesz obojetnie jaki lek, warto ZAWSZE WCZESNIEJ przcezytac ulotke....