Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość madzios
czesc wszystkim :) ja zaczełam od wczoraj zazywac bio c.l.a z zielona herbata :) pewnie nigdy bym ich nie kupila, gdyby nie promocja w aptece :P stosuje je od wczoraj razem z 3 dniowa dieta, o ktorej wczesniej wspominalyscie :) moge smialo powiedziec,ze po 1 dni czuje sie lżejsza !!! nie moge powiedziec, ze juz schudlam itd... byc moze lezy to tez w podswiadomosci, ale jest ok :) dzisiaj 2 dzien diety... jest fajna, bo w polaczeniu z tabletkami naparwde nie chce sie jesc !!! :) pozdrawiam :D

Gość claudina
witam, ja biore bio cla z zielona herbata juz 8 dzien. mam 161 cm i 56 kg wiec bmi w normie ale za duzo faldek na brzuchu! biore 2 tabletki dziennie, jem 3 posilki, ostatni o 19. nie glodze sie, ale jem tylko zdrowe rzeczy, zero slodyczy, zadnej konkretnej diety. gimnastykuje sie codziennie przez 30 min (w tym aerobiczna 6 weidera), 3 razy w tygodniu biegam godzine. poki co rezultaty nastepujace: 1. na wadze nie schudlam ani kg, optycznie tez nie 2. skora rzeczywiscie sie poprawia, jest jedrna 3. w ogole nie chce mi sie jesc 4. mam mnostwo energii, czuje sie swietnie 5. bardziej sie poce podczas cwiczen generalnie nie widze zadnych efektow ubocznych. ale troche mnie martwi ze poki co nie chudne. bede pisac na biezaco, pozdrawiam

Gość nowa38
Kochane dziewczyny! Ja tabletki biorę od 04.01. Pierwsze efekty były takie jak pisałam we wcześniejszych postach. Mój organizm chyba się już przyzwyczaił do tych tabletek, bo cały czas myślę o jedzeniu. Pewnie, że jem mniej, ale nie wiem czy to nie kwestia podświadomości, skoro już wydałam kasę na tabletki, to nie będę jadła. Wcale już nie chudnę, więc podziwiam te, które zrzucają w miesiąć 5 kilo. Chociaż prawda jest taka, że ja nie chcę schudnąć tak dużo. Myślałam poprostu, że uda mi się zrzucić wiecznie wzdęty brzuch. Nawet sobie wszelkie badania porobiłam myśląc, że jest to skutek jakiegoś źle pracującego narządu, ale nie, wszystko w porządku. Teraz tak się zastanawiam, czy te tabletki to nie jakieś placebo, a my tylko podświadomie wmawiamy sobie, że działają. Ale może być też tak, że na każdy organizm działają inaczej. Pradwa jest jedna. Wyraźnie widać poprawę wyglądu skóry. Więc już jestem do przodu!. Postaram się mimo wszystko dalej zażywać te tabletki. Póki co kupuję je na allegro bo są najtańsze. Pozdrawiam i trzymajcie się!

Gość mika222
nie wiem, nie spotkałam sie z takimi problemami, sama tez nie mam takich objawów jakie opisujesz z sercem i zasypianiem, w zasadzie nie czuje zadnej róznicy w samopoczuciu oprócz tego że mniej chce mi sie jesc. moze to kwestia organizmu. mysle ze powinnas skonsultowac to z lekarzem zeby zbadac przyczyne, skoro to tak powazne objawy. to ze poprawia sie skóra i ogolnie ciało to prawda, ja tez przy tym chudne, głównie widze po spodniach ze sa luzniejsze a na wadze waha mi sie 2-3 kilo. jak dla mnie fekty sa ok.

Gość Marusianowa
hejka, no ja wam powiem ze jak narazie to jedyny efekt jaki widze to to ze jem mniej niz zwykle, tzn miedzy posilkami gloduje jak nie wim co ciagle burczy mi w brzuch ale trzymam sie mocno. Jednak jak wezme tabletki i jem to po paru kesach lu lyzkach zupy mam dosc. tylko trzeba wytrwac miedzy posilkami. cwicze wieczorkiem po pol godz ale jeszcze sie nie wazylam i poczekam do konca 7 dnia.

witam!ja brałam kiedys BIO CLA ale przestalam nie wiem czy po tym schudlam moze troszkę,ale jak dla mnie fasntastycznie dziala czerwona herbata kupowana w sklepie herbacianym na wage:)ma większe wlasciwosci odchudzajace niz ta w torebeczkach,tylko trzeba przy tym brac witaminy bo widomo ze takie herbatki wyplukuja z organizmu pewne mikroelementy ktore musimy jakos uzupelnic:)ale mnie pomaga i polecam!!!!

a kobietki dodam ze przy piciu tej herbatki hudne zawsze akiedys jak sie zawzielam i pilam ja 3-4 razy dziennie schudlam 7 kilo:):):)zasada jest tylko jedna ograniczyc slodycze do herbatnikow:)

ale takie herbatki z tego co wiem maja dzialanie przeczyszczajace wiec na dluzsza mete sie chyba nie nadaja

Gość co do czerwonej herbaty
czerwona herbastke pije codziennie i nei chudne wiec nie wierze w to ze ktos schudl 7 kilo na niej, do tego gdy organizm sie do neij przyzwyczai to wcale nei jest latwiej z trawieniem teraz jak ja odstawilam mam problemy i organizm nei umie sam dobtrze trawic, w za duzych ilosicah cnie polecam czerwonej herbaty

Gość MB81
Hej, ja na razie też specjalnych efektów nie widzę poza tym że w ogóle nie ciągnie mnie do słodyczy. Od środy gdy byli dziadkowie u moich dzieci leży talerzyk pełen ciastek i jakoś nie mam na nie ochoty a jeszcze tydzień zjadłabym je w ciągu jednej nocy bo wtedy najbardziej mnie nosiło. Nie wiem czy dobrze robię ale zjadam koło 8-9 musli + kawa+ bio na śniadanie potem jakieś jabłko, banan lub mandarynka i między 13-14 obiad + bio potem znowu jakiś owoc i jeśli zdążę przed 18 to jogurt na kolację. Po 18 nie jem nic, jedynie woda i soki. I muszę przyznać, że nie czuję głodu. Poza tym w ciągu dnia wypijam 2 litry wody i ćwiczę po 30 minut. Jak na razie nie mam żadnych dolegliwości. Może któraś z was mogłaby mi coś podpowiedzieć. Marusianowa mam do ciebie takie pytanie kiedy rodziłaś i czy karmisz dziecko piersią? Jak na razie na forum było już kilka razy zadane pytanie o stosowanie bio i karmienie ale jak na razie żadnej odpowiedzi. Pozdrawiam :)

Gość karmienie a bio
wedlug mnie nie powinno sie stosowac ich gdy sie karmi piersia, przeciez w pokarmie matki wszystko przechodzi do dziecka a na pewno te tabletki nbei sa dla malych ostotek, skonczysz karmic bedziesz je brac, a na razie cwicz i unikaj slodyczy

Gość do MB81
juz odpowiadałam na twoje pytanie, ale napiszę jeszcze raz, ogolnie nie robi się badan na kobitach w ciąży ani kobietach karmiących więc nie wiadomo jakie moga być skutki brania suplementów. bio cla jest łagodne jednak ja bym radzila poczekac do momentu kiedy odstawisz malenstwo od piersi. na razie cwicz sobie i ewentualnie zmien diete ale tez nie drastycznie zeby nie ucierpiało dziecko. pamietaj ze dziecko jest w tej sytuacji najwazniejsze a mysle ze kilka miesiecy jak poczekasz to tragedia sie nie stanie. powodzenia i pozdrawiam. mika222

Gość nowa38
Trzeci tydzień z bio i jakaś stagnacja. Waga stoi, ciągle myślę o jedzeniu, pewnie to jakiś kryzys. Ale póki co, nie rezygnuję, zobaczymy co będzie dalej.

Gość mika222
a cwiczysz? moze byc tez tak ze ci sie tkanka tluszczowa zamienia w miesnie i dlatego waga nie pokazuje zmian. a jaka diete stosujesz do tego? slyszalam ze mozna to laczyc z chromem zeby zmniejszac laknienie tylko musza byc 2h odstepu.

Gość Nowa79
Witajcie dziewczyny po zastanowieniu i przeczytaniu waszych wypowiedzi postanowiłam napisać,więc tak ja od zeszłego czwartku również zażywam Bio cla i powiem mam zapał do ćwiczeń-ostatni posiłek jej o 16 ale jak weźmie mnie potworny głód wtedy mandarynka. Ale o tym nie chciałam pisać.Moja sąsiadka w zeszłym roku zażywała ten środek i po miesiącu schudła 4kg.Gdzie nie ćwiczyła tabletkę zażywała jedna rano kolejną wieczorem i proszę schudła.Ja osobiście zażywam sześć na dzień jak pisze na opakowaniu dodatkowo co kilkanaście minut robię brzuszki aż zacznie mnie boleć brzuch wtedy zaczyna się spalanie. Dodatkowo czarny chlebek jem co super przeczyszcza taki z ziarnami- Powiem wam weszłam w spodnie w,które nie umiałam się dopiąć!!!!Więc zaczynam ostrzej ćwiczyć tylko jednego się boję JOJO-efekt!

Gość Nowa79
Do nowa 38!!!!! Z tego co wiem z tym odchudzaniem jest tak jak zaczynasz dietę stosować waga spada w dół potem czasem pokazuje więcej a potem stoi przez jakiś czas w miejscu! A wiesz dlaczego?....Gdyż twój organizm zaczyna cie oszukiwać jest to po to abyś zaczęła znowu wpychać w siebie jedzenie bo mówisz NIE DZIAŁA!!!!!Ja jestem za tym nie poddawaniem się-jest nas tu sporo to może pełna mobilizacja?....

wreszcie po 12 dniach schudlam kilogram, ciesze sie ze jest jakis efekt a juz sie balam ze to nie dziala. nadal tez w ogole nie czuje glodu i mam duzo energii wiec duzo cwicze.

Gość latawiec32
może to dziwne będzie że facet czyli ja tu się wypowiem :) otóż moja kochana żoneczka to bierze czyli Bio CLA i po tym jak wygląda to na 100% działa tylko mogła by już przestać hahaha przy wzroście 165 waga 48 kg to już chyba wystarczy.

Gość beti.....
witam, siedzę tu już pół godziny i czytam bo chciałam kupić te tabletki, ale boję się że i tak nie będę się potrafiła opanować w jedzeniu słodyczy czy innych tuczących rzeczy(właśnie zjadłam batona prince polo) chciałabym zrzucić kilka kg ale wiem ,że jak nie będzie silnej woli to i tabletki mi nie pomogą....mam 164 cm i 59 kg, te kilka zbędnych kg położonych jest wyłącznie w brzuszku i "boczkach",reszta mi się bardzo podoba i nie mam na co narzekać....ale jak wspomnę mężowi,że muszę trochę schudnąć to na drugi dzień na obiad postanawia zrobić placki.....i oczywiście jem, bo lubię..więc tak sobie myślę,że zamiast tabletek kupię sobie karnet na basen z saunąi połączę przyjemne z pożytecznym...pozdrawiam wszystkich wytrwałych w dietach

Beti ja tez uwielbiam slodycze ale w ogole mnie to nich nie ciagnie odkad biore bio cla. poza tym, mobilizuje mnie sam fakt ze wydalam na te tabletki prawie 50 zl wiec to bedzie wyrzucenie kasy w bloto jak zjem cos slodkiego

Gość mika222
mnie tez zmotywowalo branie bio cla do cwiczen i przestrzegania jako takiej diety, ja mialam na poczatku tak ze waga stala w miejscu a potem nagle 3 kilo w dól z dnia na dzien, wiec to chyba kwestia organizmu. ale czuje sie o wiele lepiej..i cellulit mniejszy.

Gość nowa38
No więc jest tak jak pisałam wcześniej. Ćwiczę trzy razy w tygodniu aerobic ale nie takie tam byle co, tylko dosyć osto. Z brzuszków zrezygnowałam, bo nie mam motywacji jak ćwiczę w domu. W grupie ciągnie się do reszty a w domu wiadomo.... Nie stosuję żadnej diety, jem mniej i staram się nie jeśc po 18. Tak jak pisałam wcześniej moim celem nie jest radykalne schudnięcie, typ wieszaka to nie ja. Przeszkadza mi trochę brzuszek i to on był a może jest mim celem. Ale nie poddaję się. W końcu łyknięcie dwóch tabletek to niewielki wysiłek. Stosuję bio dalej, zobaczymy co czas przyniesie. Dzięki dziewczyny za wsparcie!

Gość Lena28
Witam! Tydzień temu zaczęłam brać bio cla bo potrzebowałam czegoś co by mnie zmotywowało do regularnych ćwiczeń. Jestem młodą mamą, która ma tu i ówdzie za dużo. Nie wiem czy to kwestia tych tabletek czy radykalnej zmiany sposobu żywienia i ćwiczeń ale na wadze mam kilo mniej(65,5 a moja waga docelowa to 55). Mam nadzieję, że z każdym tygodniem będzie waga spadać. Od wczoraj jestem na trzydniowej diecie ewy. Mój plan jest taki 2x2 bio do śniadania i obiadu, ćwiczenia, co 10 dni 3-dniówka ewy, dużo wody i owoców, a także ostatni posiłek do 18. Może któraś z was coś jeszcze mi podpowie? Wszelkie sugestie mile widziane. Trzymajcie kciuki aby się udało. Pozdrawiam :)

Bio-C.L.A. z zieloną herbatą Pożegnanie z tkanką tłuszczową Bio-C.L.A. z zieloną herbatą 3 kroki do szczupłej sylwetki - Ekstrakt z zielonej herbaty i sprzężony kwas linolowy (C.L.A.) – idealne połączenie składników ułatwiających odchudzanie. Krok 1 - pomaga zredukować apetyt Krok 2 - wspomaga spalanie tłuszczu Krok 3 - pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo Jak działa C.L.A.? C.L.A. to kwas tłuszczowy, który pomaga zredukować tkankę tłuszczową, a jednocześnie nie osłabia mięśni. Badania naukowe udowodniły, że C.L.A. pozytywnie wpływa na proporcje tkanki tłuszczowej i mięśniowej w organizmie poprzez: - blokowanie wchłaniania tłuszczu do komórek tłuszczowych - redukcję magazynowania tłuszczu - uwalnianie tłuszczu ze zmagazynowanych w tkance tłuszczowej zapasów - przeciwdziałanie utracie mięśni - przekazywanie tluszczu do tkanki mięśniowej gdzie jest spalany w procesie produkcji energii Stosowanie C.L.A. przy kuracji odchudzającej zakładającej obniżoną zawartość kaloryczną posiłków i większą aktywność fizyczną zredukuje masę tłuszczową i utrzyma lub nawet zwiększy masę mięśniową. Im więcej się ćwiczy, tym więcej tkanki tłuszczowej ulega spaleniu. C.L.A. pomaga transportować tłuszcz z krwiobiegu z pożywienia do mięśni – naszym zadaniem jest dokończyć ten proces stymulując mięśnie ćwiczeniami, by pobierały energię ze spalania tłuszczu. Pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo Odchudzanie zazwyczaj pociaga za sobą utratę tkanki tłuszczowej ale TAKŻE mięśniowej. Jest to niekorzystne dla odchudzania, ponieważ potrzebujemy mięśni, by spalać kalorie. Kiedy po zakończeniu kuracji wracamy do poprzednich nawyków żywieniowych, organizm nadal ma spowolniony metabolizm i nie jest w stanie spalać wiekszej ilości kalorii, ponieważ ma mniej mięśni. W rezultacie znów zaczynamy tyć. Z C.L.A. można uniknąć przyrostu wagi, ponieważ pomaga on zredukować tłuszcz a nie mięśnie. Jak działa ekstrakt z zielonej herbaty? Ekstarkt jest uzyskiwany z liści zielonej herbaty (camemellia sinensis). Badania naukowe pokazują, że zawartość biologicznie aktywnych substancji, tzw. polifenoli i katechin, zapewnia doskonałe działanie antyoksydacyjne. Katechiny mają silny wpływ na metabolizm energetyczny organizmu poprzez: - redukcję apetytu - zwiększanie spalania tłuszczu - zwiększanie produkcji ciepła Podczas stosowania ekstraktu wydatkowanie energii zwiększa się o 4% co równa się utracie 100 kalorii dziennie bez ćwiczeń, ponieważ zielona herbata stymuluje utlenianie (spalanie) tłuszczu, nawet kiedy nie jesteśmy aktywni fizycznie (podczas spoczynku). Ta cenna właściwość pozwala na spalanie dodatkowych kalorii bez wysiłku. Ponieważ do tego nie potrzeba ćwiczeń, energia jest uwalniana jako ciepło. W efekcie wzrasta produkcja ciepła przez organizm. Udowodniona skuteczność! Bio-C.L.A. z zielona herbatą zostało poddane testom/badaniom w Norwegii. Sześć kobiet z nadwagą stosowało preparat przez 8 miesięcy. Średnia utrata wagi wynosiła 9,2 kg a masy tłuszczowej o 20%. Sposób użycia: Zalecana dawka Bio-C.L.A. z zielona herbatą to 3 do 6 kapsułek dziennie. Podczas diety ograniczającej ilość kalorii oraz ćwiczeniami (co najmniej 30 minut średniointensywnego marszu lub jazdy na rowerze) zaleca się 6 kapsułek. Kapsułki powinny być spożywane podczas posiłku i popijane dużą ilością wody. W badaniu naukowym, przeprowadzonym w Skandynawii, w którym wzięło udział 180 osób, jednej grupie podawano C.L.A. a drugiej identyczne kapsułki zawierające nieaktywną substancję (placebo). Udowodniono, że w czasie 12 miesięcy suplementacji u badanych masa tłuszczowa uległa redukcji o 10%, a masa mięśniowa wzmocniła się o około 2%. Ważne jest to że uczestnicy badania nie zmieniali dotychczasowego trybu życia – nie uprawiali żadnego sportu. U grupy stosującej placebo nie odnotowano takich zmian. (American Journal of Clinical Nutrition, November 2004;79:1118-25) Dlaczego musimy ćwiczyć? Jeśli chcemy szybko zauważyć efekty, powinniśmy zwiększyć aktywność fizyczną. Ćwiczenia zmuszają komórki do spalania większej ilości składników odżywczych, w tym tłuszczów. Im więcej się ruszymy, tym komórki mięśniowe są bardziej stymulowane do pracy. Spalając tłuszcz sama tkanka mięśniowa wzmacnia się, a ciało staje jędrne. Mocne mięśnie są podstawą ładnej sylwetki – np. wyrobione mięśnie brzucha utrzymują organy wewnętrzne zwarte i przeciwdziałają wypukłemu „brzuszkowi”.

Bio-C.L.A. z zieloną herbatą Pożegnanie z tkanką tłuszczową Bio-C.L.A. z zieloną herbatą 3 kroki do szczupłej sylwetki - Ekstrakt z zielonej herbaty i sprzężony kwas linolowy (C.L.A.) – idealne połączenie składników ułatwiających odchudzanie. Krok 1 - pomaga zredukować apetyt Krok 2 - wspomaga spalanie tłuszczu Krok 3 - pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo Jak działa C.L.A.? C.L.A. to kwas tłuszczowy, który pomaga zredukować tkankę tłuszczową, a jednocześnie nie osłabia mięśni. Badania naukowe udowodniły, że C.L.A. pozytywnie wpływa na proporcje tkanki tłuszczowej i mięśniowej w organizmie poprzez: - blokowanie wchłaniania tłuszczu do komórek tłuszczowych - redukcję magazynowania tłuszczu - uwalnianie tłuszczu ze zmagazynowanych w tkance tłuszczowej zapasów - przeciwdziałanie utracie mięśni - przekazywanie tluszczu do tkanki mięśniowej gdzie jest spalany w procesie produkcji energii Stosowanie C.L.A. przy kuracji odchudzającej zakładającej obniżoną zawartość kaloryczną posiłków i większą aktywność fizyczną zredukuje masę tłuszczową i utrzyma lub nawet zwiększy masę mięśniową. Im więcej się ćwiczy, tym więcej tkanki tłuszczowej ulega spaleniu. C.L.A. pomaga transportować tłuszcz z krwiobiegu z pożywienia do mięśni – naszym zadaniem jest dokończyć ten proces stymulując mięśnie ćwiczeniami, by pobierały energię ze spalania tłuszczu. Pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo Odchudzanie zazwyczaj pociaga za sobą utratę tkanki tłuszczowej ale TAKŻE mięśniowej. Jest to niekorzystne dla odchudzania, ponieważ potrzebujemy mięśni, by spalać kalorie. Kiedy po zakończeniu kuracji wracamy do poprzednich nawyków żywieniowych, organizm nadal ma spowolniony metabolizm i nie jest w stanie spalać wiekszej ilości kalorii, ponieważ ma mniej mięśni. W rezultacie znów zaczynamy tyć. Z C.L.A. można uniknąć przyrostu wagi, ponieważ pomaga on zredukować tłuszcz a nie mięśnie. Jak działa ekstrakt z zielonej herbaty? Ekstarkt jest uzyskiwany z liści zielonej herbaty (camemellia sinensis). Badania naukowe pokazują, że zawartość biologicznie aktywnych substancji, tzw. polifenoli i katechin, zapewnia doskonałe działanie antyoksydacyjne. Katechiny mają silny wpływ na metabolizm energetyczny organizmu poprzez: - redukcję apetytu - zwiększanie spalania tłuszczu - zwiększanie produkcji ciepła Podczas stosowania ekstraktu wydatkowanie energii zwiększa się o 4% co równa się utracie 100 kalorii dziennie bez ćwiczeń, ponieważ zielona herbata stymuluje utlenianie (spalanie) tłuszczu, nawet kiedy nie jesteśmy aktywni fizycznie (podczas spoczynku). Ta cenna właściwość pozwala na spalanie dodatkowych kalorii bez wysiłku. Ponieważ do tego nie potrzeba ćwiczeń, energia jest uwalniana jako ciepło. W efekcie wzrasta produkcja ciepła przez organizm. Udowodniona skuteczność! Bio-C.L.A. z zielona herbatą zostało poddane testom/badaniom w Norwegii. Sześć kobiet z nadwagą stosowało preparat przez 8 miesięcy. Średnia utrata wagi wynosiła 9,2 kg a masy tłuszczowej o 20%. Sposób użycia: Zalecana dawka Bio-C.L.A. z zielona herbatą to 3 do 6 kapsułek dziennie. Podczas diety ograniczającej ilość kalorii oraz ćwiczeniami (co najmniej 30 minut średniointensywnego marszu lub jazdy na rowerze) zaleca się 6 kapsułek. Kapsułki powinny być spożywane podczas posiłku i popijane dużą ilością wody. W badaniu naukowym, przeprowadzonym w Skandynawii, w którym wzięło udział 180 osób, jednej grupie podawano C.L.A. a drugiej identyczne kapsułki zawierające nieaktywną substancję (placebo). Udowodniono, że w czasie 12 miesięcy suplementacji u badanych masa tłuszczowa uległa redukcji o 10%, a masa mięśniowa wzmocniła się o około 2%. Ważne jest to że uczestnicy badania nie zmieniali dotychczasowego trybu życia – nie uprawiali żadnego sportu. U grupy stosującej placebo nie odnotowano takich zmian. (American Journal of Clinical Nutrition, November 2004;79:1118-25) Dlaczego musimy ćwiczyć? Jeśli chcemy szybko zauważyć efekty, powinniśmy zwiększyć aktywność fizyczną. Ćwiczenia zmuszają komórki do spalania większej ilości składników odżywczych, w tym tłuszczów. Im więcej się ruszymy, tym komórki mięśniowe są bardziej stymulowane do pracy. Spalając tłuszcz sama tkanka mięśniowa wzmacnia się, a ciało staje jędrne. Mocne mięśnie są podstawą ładnej sylwetki – np. wyrobione mięśnie brzucha utrzymują organy wewnętrzne zwarte i przeciwdziałają wypukłemu „brzuszkowi”.

Któraś z dziewczyn napisała że na kolejce je płatki kukurydziane .... boże po co wy kupujecie tabletki jak nie macie pojęcia o podstawowych zasadach odżywiania Uświadomię was: - śniadanie prosto po przebudzeniu jak najbardziej kaloryczne i zdrowe po 3 godzinach zdrowa przekąska - po 2 godzinach obiad ( najlepiej mięso na parze , brązowy ryz lub kasza taka biała, i pól talerza powinna zajmować sałaka -po 3 godzinach kolacja z warzyw - i jak jesteśmy wieczorem głodne to jemy białkowa kolacje ( kefir, ser biały , serek wiejski, jogurt naturalny

Gość Nowa79
Faktycznie te tabletki wspomagają ale sama świadomość ich brania zacheca nas do ćwiczeń-może tak to ma działać ale sama widzę po sobie teraz waga i mnie oszukuje-ale ja się nie dam czuje po odzieży więc mobilizacja jest a jedzenie słodyczy to nie w mojej naturze choć kawa owszem pierwsza ma cukier kolejna nie-ale jak czytałam u poprzedniczki zajada Prince Polo i po co/....Zapomnij o słodyczach choć czasem owszem trzeba zjeść ale nie zmobilizuje cie to do jakiejkolwiek diety;( Sama tu robię byka nie jem śniadania bo nigdy nie jadłam....

Gość Lena28
hej, mam pytanie, czy używacie jakiś kremów lub balsamów wyszczuplających, na cellulit lub ujędrniających skórę?