Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Kakasiulka21
Byłam dzisiaj na zakupach i tak z ciekawości zmierzyłam bardzo obcisłą sukienkę w rozmiarze mniejszym niż zazwyczaj nosiłam i okazało się,że weszłam w nią bez problemu:)Sukienka była bardzo obcisła i zobaczyłam w niej,że znowu mam wcięcie w tali:)super uczucie:)ale całości przeszkadzał tylko fakt,że moja fałdki skóry których nie mogę się pozbyć troszkę było widać przy schylaniu:(ale jestem dobrej myśli,że się ich pozbędę:)jutro zaczynam brać 2 opakowanie:) pozdrawiam i życzę wytrwałości w odchudzaniu:*

Gość Martuh
Witam, jestem tu nowa i ciesze się strasznie, że znalazłam ten wątek:) Dziś wzięłam dwie pierwsze tabletki Bio CLA (mam zapas na 2 miesiące, przy braniu 4tabl dziennie) i jestem strasznie zdeterminowana i napalona na efekty :D Ćwiczę w miarę regularnie od paru tygodni, diety jako takiej nie stosuję, tylko zaczęłam odżywiać się racjonalnie, tzn. jadam głównie warzywa, owoce, tylko chude mięsko, ryby oraz różne kasze (np. gryczana) i ryż. Nie tykam pizzy, kebabów, różnych śmieciowych hamburgerów,...itd:) Schudłam już 2kg (JUPI!!!), a od CLA oczekuję, że pomoże mi w walce z cellulitem, który jest moją największą zmorą !!! Czy któraś z was wyleczyła się z tego wspomagając się tym suplementem? Pozdrawiam :*

Gość Martuh
Aha, jeśli nie macie nic przeciwko, chętnie będę się dzieliła z Wami swoimi spostrzeżeniami na temat CLA :)

Witaj Martuh Ja zauważyłam że zmniejszył mi się celullit jak zaczęłam brać bio cla z zieloną herbatą. Co do spadku wagi to schudłam 3 kg. Od połowy listopada do końca lutego to niewiele ale zawsze coś. Staram się codziennie jeździć na rowerku i ćwiczyć. Teraz mam przerwę z bio cla ale nie widzę żebym cos przytyła. Mój cel to 58 kg zostało mi jeszcze 6 może się uda do wakacji. Pozdrawiam

Gość MartaMartaMarta
Hejka! Ja zaczęłam brac drugie opakowanie bio cla , jezdze na rowerze i odzywiam sie bardziej 'z glowa' nie jem tez po 18. Jak narazie zmniejszyl mi sie celulit i skóra zrobiła sie gładsza, co do spadku wagi to zauwazyłam ze wklesł mi brzuszek;) Wagi chwilowo nie mam ale w tym tyg napewno bedzie ważenie;) Jak zaczęłam waga mi pokazała 85kg mam nadzieje ze teraz po miesiacu bede mile zaskoczona;)

Gość Kimonka
Witajcie, zaczelam stosowac Bio Cla z zielona herbata tydzien temu,codziennie biore cztery tabletki. Po tygodniu mam 1kg mniej. Do zrzucenia mam 17 kg, pozostalosci po ciazy. Czy jest szansa, zeby zrzucic az tyle? od kwietnia zaczynam cwiczenia na orbitreku i 8 minut, poki co trwa jeszcze polog i nie moge cwiczyc

Gość kasiukaD
tabletki ujędrnią skórę:) wiec warto je brać:) a na fałdki tylko i wyłącznie ćwiczenia:/ niestety... :/

Gość Lena28
monia-monia i jak tam? zaczęłaś wczoraj?

Gość martyna_cze_wa
super jezeli te tabletki naprawde naprawde dzałąja ja dzisiaj zaczełam , ma problem ze słodyczami i dlatego biore... wczesniej brałm meride sa silne i na recepte efekty super ale nie kazdy moze je brac... wiele osób musiało zrezygnowac 1,5 miesiaca i 5 kilo mnie wsumie to rzadnych wyrzeczen ..... tylkopije sie duzo ale to dobrze... ma nadziej z bio tez dadza rade z czekoladkami:) przynajmniej one sa bardziej zdrowe bez max chemi..:P

Gość Klaudia74
Reklama!!!!

Gość monia-monia
do Leny 28. przez sprawy kobiece zaczynam od poniedziałku.Mój apetyt sięgał zenitu i jestem na siebie wściekła choć nie jadłam konkretów ale nadrabiałam słodkościami.waga od ostatniej dietki 1.5 kg więcej. (ale jestem zła na siebie).A jak Ci idzie i napisz ile Ci ubyło. Pozdrawiam.

Gość dzikakura
Ja uzywałam Bio CLA z zieloną herbatą, i troche rzeczywiscie pomoglo,ale trzeba pamietac, ze bio pomaga wtedy kiedy sie ruszasz. Brzuszki, siłownia, fitness, kazda forma jest dobra. Ja uwielbiam tanczyc, wiec przed wyjsciem na tance bralam trzy tabletki. W ciagu miesiaca schudlam 4 kg. Tluszczyk moze nie znikl, ale sie zmniejszyl i odkrylam, ze mam..miesnie. Teraz nie biorę BIO, bo mam problemy z kasą, ale piję dosc duze ilosci czerwonej herbaty, oczywiscie nie slodzonej i efekty sa podobne. Poczytajcie sobie w necie na temat tej herbaty. Jest naprawde dobra i.. zdrowa, nie zawiera teiny, co wazne. Aby byl efekt trzeba wypic 5-7 filizanek dziennie,to wiele, ale mozna sie przyzwyczaic, ja zaparzam sobie taki wielki pol litrowy kubas i popijam caly dzien. Jak bedziecie kupowac te herbate to pamietajcie, aby nie kupowac w saszetkach jednorazowych tylko np w kostkach, bo widac wtedy, ze pijesz herbate zaparzona z listkow, a nie ze zmiotkow z podlogi w wytowrni herbaty. Czerwona hebrata PU_ERH.

Gość Martuh
W poniedziałek minie tydzień jak biorę Cla i narazie efekt jest taki, że mam mniejszy troszkę apetyt, słodyczy nie tykam ( ale to było moje postanowienie zanim zaczęłam brać tabletki). Jednak dziwne jest to, że po zjedzeniu posiłku (gł. śniadania) robi mi się niedobrze... mdli i robi się strasznie gorąco...:/ Hmm, może powinnam jeść jeszcze mniej, hehe:)

Gość wena33
czesc, chcialabym zaczac brac Bio CLA, prosze o szczera odpowiedz, jakich efektow moge sie spodziwac po miesiacu? dodam, ze kilka dni temu zaczelam cwiczyc, ograniczam jedzenie i staram sie (niestety jak narazie z mizernym skutkiem:( wyeliminowac slodycze aaaa tak na marginesie mam do zrzucenia jakies 7 kg... obiektywnie, czy moge to zrobic w ciagu 2 m-cy? pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi:)

Gość wena33
mych_a wspominasz o slim coffe... looknelam wlasnie na google zeby znalezc cos na ten temat i w sumie zapowiada sie niezle, ale nigdzie nie znalazlam na ile wystarcza opakowanie, jezeli pamietasz to prosze napisz:)

czesc dziewczyny sledze wasze wypowiedzi od pewnego czasu i postanowilam kupic bio cla zobaczymy czy mi tez sie uda powiedzcie mi cze spacerujac dosc szybko 1 h dziennie zejda mi jakies kg bo tez cwicze ale mam male dziecko wiec robie to kilka min co dzien czekam na odp dzieki

czesc dziewczyny sledze wasze wypowiedzi od pewnego czasu i postanowilam kupic bio cla zobaczymy czy mi tez sie uda powiedzcie mi cze spacerujac dosc szybko 1 h dziennie zejda mi jakies kg bo tez cwicze ale mam male dziecko wiec robie to kilka min co dzien czekam na odp dzieki

Gość MartaMartaMarta
ja tez zauwazylam ze po przyjeciu tabletki robi mi sie goraco...tak nie rzyjemnie goraco...plus taki ze wogole nie mam ochoty na slodycze ( a moge sie uznac za czekoladowego potwora) Wagi nadal nie mam a we wtorek minie miesiac. Jezeli jutro uda mi sie zwazyc odezwe sie. Acha ja mam do zrzucenia 20kg;( Chyba tu taka jedyna;)

Gość paulina88
Witam, MartaMartaMarta nie tylko Ty musisz tak dużo schudnąc, na 20 stronie przeczytaj sobie co napisałam. Biorę 3 tabl dziennie bio cla z zieloną herbatą od 5 tygodni i schudłam 5 kg jak na razie, a zostało mi jeszcze 15 do zrzucenia, bo moja wymarzona waga to 58 kg. staram się codziennie cwiczyc przez godzinę i się zdrowo odżywiam, ale ostatnio coś mi wraca niestety ochota na słodycze:( a do świąt chciałabym schudnąc jeszcze ze 3 kg. Nie wiem czy się uda, zobaczymy. Aaa i jeszcze w jednej kwestii chciałam się wypowiedziec-czy zażywacie te małe kapsułki czy te zwykłe? Ja pierwsze dwa opakowania zwykłych a teraz kupiłam małe kapsułki bo prawie w każdej aptece te właśnie proponują, ale jak porównałam skład tych dużych i tych małych to się okazało, że w tych małych jest mniej tego wyciągu z zielonej herbaty i kwasu linolowego i teraz mam mentlik w głowie czy kupowac te małe tabletki czy szukac po aptekach tych dużych. Pozdrowionka.

Gość Kakasiulka21
Ja mam dzisiaj doła i z tego wszystkiego zjadłam cały talerz frytek i to po 18:((( teraz mam straszne wyrzuty sumienia i nie mogę sie na siebie patrzeć bo wydaje mi się,że zrobiłam się dwa razy grubsza i wyglądam okropnie:((wypiłam już 2 czerwone herbaty i pije teraz zieloną:(wzięłam jeszcze 2 tabletki i zaraz idę katować się brzuszkami:(

Gość kiniaczka
czesc Dziewczynki czytałam wasze wypowiedzi już nie pierwszy raz ale nic z tym nie robie czuje sie koszmarnie jestem gruba jak bańka ;-( co do tych tabletek to ja tez musze je kupić może jutro . Ale słyszałam że boli po nich brzuch???

Gość do kiniacza
mnie osobiście brzuch 3 dni może nie tak bolał jak miałam twardy dziwnie... ale to przeszło :)

Gość kiniaczka
po ile tabletek biezecie?? ja myslałam zaczac od 4 dziennie? tylko czy to wystarczy?

Gość Martuh
Ja też biorę 4 dziennie i myślę ,że to wystarczy:) Wczoraj i dziś już nie bolał mnie brzuch po połknięciu tabletek. W ogóle wczoraj dostrzegłam zarysowane mięśnie ma brzuchu :D

Gość Kakasiulka21
Witam:) Co do ilości zażywanych tabletek to na początku tak przez pierwszy tydzień wskazane są 2 dziennie:jedna na śniadanie i jedna na obiad tak aby sprawdzić jak organizm zareaguje na tabletki i aby mógł się do nich przyzwyczaić.Tabletki najlepiej spożywać w trakcie posiłku nie przed bo może spowodować to powstanie wrzodów żołądka. Rada dla początkujących:NIE ŁUDŹCIE SIĘ ŻE SCHUDNIECIE BEZ ĆWICZEŃ I DIETY ZAŻYWAJĄC WYŁĄCZNIE TE TABLETKI!!!!!ja kończę już 4 listek i widzę różnice,ale wiem że spowodowane to jest przede wszystkim moim wysiłkiem i poświeceniem- dieta i przede wszystkim ćwiczenia min.30min dziennie, a te tabletki to jest przecież TYLKO SUPLEMENT!!!!KTÓRY WSPOMAGA ODCHUDZANIE A NIE ZASTĘPUJE DIETĘ I ĆWICZENIA!!!

Gość Kakasiulka21
Dziewczyny mam pytanie. Czy mozna równocześnie stosować Bio Cla i pić czerwoną herbatę???Bo ja od kilku dni tak robię i nie wiem czy tak można:0

Gość wena33
czesc:) chcialabym zaczac brac Bio CLA, prosze o szczera odpowiedz, jakich efektow moge sie spodziwac po miesiacu? dodam, ze kilka dni temu zaczelam cwiczyc, ograniczam jedzenie i staram sie (niestety jak narazie z mizernym skutkiem wyeliminowac slodycze aaaa tak na marginesie mam do zrzucenia jakies 7 kg... obiektywnie, czy moge to zrobic w ciagu 2 m-cy? pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi

Gość Martuh
A ja jeszcze w pracy :/ To sobie dziś ani nie poćwiczyłam, ani nie pojadłam, hehe:)

Gość asikk
Hej dziewczyny :) ja tez planuje zakup bio cla :)..od pewnego czasu ćwicze wyrzekłam sie słodyczy i zdrowo się odrzywiam..nie mam dużej nadwagi ale mam straszny celuit na udach:(narazie od wczoraj zarzywam viva cla polecili mi to w aptece sklad ten sam co bio cla (no moze troche mniej zielonej herbaty) ale cena przystępniejsza..(30szt 9.99zł:):) jak mi się skończą przerzucam się na bio.. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny...POWODZENIA:):)

Gość Iwona-
Również zaczęłam brać bio,stosuję go 2 miesiące i muszę przyznać,ze rezultaty są.Oczywiście z ćwiczeniami chudnie się szybciej.W moim przypadku zero ochoty na słodycze,porcję obiadowe są mniejsze.Staram się jeść zdrowo,nie jem ziemniaków,a na kolację jogurt. Schudłam 7 kilo,bioderka zrobiły się mniejsze,a co najważniejsze cellulit zniknął.Nadal biorę bio. Więc drogie panie nie poddawajcie się,bo wiosna tuż tuż...