Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Agatka87
ja bio biore od 5 dni i już widać efekty lekka dieta i juz kg mniej a do zrzucenia mam sporo mam 165 cm wzrostu i waga 71 kg chciałabym tak do 58 zjechać ale nie wiem czy to możliwe od poniedziałku zapisuję sie na siłownie i bedę tez biegać ,jedyną moja zmorą są rozstępy jako nastolatka wazyłam ponad 80 kg udało mi sie zjechać do 68 w pewnym momencie ale niestety w tamtych czasach nie miałam pojęciea o kremach ,może ktos może polecić jakiś krem żeby były chodz trochę mniej widoczne

Gość kasiuka
a nie wiem czy zayważyłyście ale po BIO zmniejsza sie tez obwód biustu ;(

Gość Martuh
Po 10 dniach stosowania cla widzę efekty:) dzięki ćwiczeniom (zaczęłam wcześniej) i zdrowej diecie ciało staje się bardziej sprężyste, na brzuchu zarysowały się mięśnie, mam wrażenie, że nogi się wysmuklają:) Jeszcze długa droga przede mną, żeby wyglądać tak jak chcę (cellulit), ale daję radę, nie poddaję się, na dodatek taki styl życia bardzo mi odpowiada:)))

Gość kiniaczka
czesc dziewczynki a ja niemoge narazie cwiczyc strasznie mnie kregosłup boli ;-( narazie biore 4 tabletki i pije duzo wody ktos sie pytał czy mozna pic herbate czerwona ,ja pije czerwona i zielona

Gość menka211
Witam wszystkich troszke poczytalam waszych wypowiedzi i wkoncu sie skusilam i od dzis tez biore BIO CLA. boje sie troche bo wypowiedzi sa bardzooo rozne. Trzyma mnie jednak nadzieja:)Pozdrawiam wszystkie wytrwale kobietki

Cześć dziweczyny od poniedziałku ponawiam 3 dniowa dietę. Mam nadzieje że teraz więcej uda mi się zrzucić niż 1 kg. Troszkę się ostatnio opuściłam z ćwiczeniami no i skończyły mi się tabletki ( ale piję dużo wody i herbatę zieloną) - waga stoi w miejscu nic nie przytyłam więc nie mam powodów do zmartwień. Obiecuję sobie poprawę od dziś bo wiosna tuż tuż a mi zostało jeszcze 6 kg do zrzucenia Powodzenia dam znac w środę po skończonej diecie

Gość Anjabaa
basik32 jesli mozesz to napisz co konkretnie jesz w tej 3 dniowej diecie, no i powodzenia i wytrwalosci...Pozdrawiam

To jest dieta od Leny28, da się wytrzymać. DZIEN 1 SNIADANIE 2 szklanki wody, grejpfrut lub jabłko, 1 grzanka, 1 szklanka czarnej kawy OBIAD 2 szklanki wody, 2 łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, 1 grzanka, 1 szklanka czarnej kawy KOLACJA 2 szklanki wody, plaster chudego mięsa (jedna pierś z kurczaka) i filiżanka ugotowanych warzyw na parze buraczki, marchew, seler DZIEN 2 SNIADANIE 2 szklanki wody, jajko na twardo, 1 grzanka, pół banana, 1 szklanka czarnej kawy OBIAD 2 szklanki wody, pół filiżanki twarożku chudego z 5 krakersami, 1 szklanka czarnej kawy KOLACJA 2 szklanki wody, 2 marchewki uduszone na parze, 2 parówki DZIEN 3 SNIADANIE 2 szklanki wody, cienki plaster żółtego sera, 5 krakersów, małe jabłko, 1 szklanka czarnej kawy OBIAD 2 szklanki wody, jajko na twardo, 1 grzanka, 1 szklanka czarnej kawy KOLACJA 2 szklanki wody, 2 łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, pół filiżanki gotowanych buraczków, 1 filiżanka gotowanego kalafiora. Przed każdym posiłkiem należy wypić 2 szklanki wody TO KONIECZNE!!! Koniecznie jest również ścisłe przestrzeganie diety, absolutnie żadnych zmian; działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna, ale do wykonania. To tylko 3 -dni! Po diecie należy zrobić 10-dniową przerwę i można ja powtórzyć, zrzucając następne kilogramy. Daj znać czy po zastosowaniu były efekty Pozdrawiam!!!

Gość Anjabaa
basik32 a jak robisz te grzanki, moze zaczne razem w toba w poniedzialek bedzie razniej, a Lena 28 to juz specjalistka w odchudzaniu...Pozdrawiam

Gość Lena28
Jaka specjalistka?

Gość Lena28
Już kiedyś pisałam o moich modyfikacjach tej diety aby była prostsza w przygotowaniu. Moje zmiany: - zamiast grzanki jem sucharek bez cukru, - pół małej puszki tuńczyka w sosie własnym, - warzywa gotuję w wodzie a nie na parze, - w miejsce twarożku stosuję serek wiejski bo jest chudy i mało kaloryczny. Poza tym zauważyłam, że lepiej działa kawa mielona zamiast rozpuszczalnej (przynajmniej na mnie) :) Jeśli macie jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości to chętnie pomogę Życzę wytrwałości stosującym i czekam na Wasze efekty

Gość onaaaaaafafa
mam 16 lat, chcialabym zaczac to brac,ale wiem, ze bio cla jest przeznaczony dla doroslych. moga byc jakiej skutki uboczne stosowania tego w moim wieku?

Gość Anjabaa
Lena 28 dzieki za info juz wiem co i jak, tylko ta kawe raczej nie dam rady tej mielonej, dla mnie duzym wyrzeczeniem bedzie picie kawy bez mleka, ale coz dam rade od poniedzialku (moze z basik32) zaczynam, dam znac jak mi idzie, pozdrawiam

Gość AnulA K
Witam.. Biorę Bio CLA od miesiąca i widzę efekty. Oczywiście obowiązkowa jest dieta niskoenergetyczna - ja mam taką 1200-1500 kalorii, i ćwiczenia. Chodzę na siłownie 3-4 razy w tyg. po 2 h, biegam ok 30-40 min w te dni kiedy nie mam treningu, i obowiązkowo brzuszki przed zasnięciem (ok. 250-300). Ostanio zaczynam mieć coraz większą ochote na słodycze, co mnie mocno irytuje..Myslicie, że można brac Bio z Chromem, który podobno zmnijsza łaknienie na słodkości. P.S. Skora po BIO jest rewelacyjna:)

Gość Anjabaa
Czesc Dziewczyny, bralam do tej pory Bio CLA z zielona herbata a teraz mi sie skonczyly i mam zwylke Bio CLA, czy ktoras je bierze i jak maja podobne dzilanie do tamtych, czekam na info...Pozdrawiam

Gość Martuh
Hej! Ja też biorę zwykłe BioCLA, a zieloną herbatę piję codziennie- 1kubek, dodatkowo duży pół litrowy kubas czerwonej. Nie mam porównania z tymi z zieloną herbatą, ale te też db działają, przynajmniej na mnie:)

Gość Kakasiulka21
Cześć dziewczyny tak jak obiecałam dzielę się z Wami postępami w kuracji:) Wzięłam już 90 tabletek Bio cla z zielona herbatą, do tego piję zielona herbatę i czerwoną, codziennie ćwicze przez min. 30min i staram się trzymac dietę (choć z tym jest trudno:)) Ale efekty są: cellulit powoli znika, odzyskałam wciecie w tali, sylwetka zrobiła się smuklejsza i lżejsza:)skóra jest po prostu rewelacyjna,a wczoraj odkryłam,że skora na moim brzuchu przestała być obwisła i zamienia sie w mięśnie:)superrrrr:) Pozdrawiam i życzę powodzenie w odchudzaniu:)

Gość Anjabaa
Martuh dzieki za info a jak je dawkujesz????????

Do Anjabaa Ja dokładnie tak jak Lena28 mam zmodyfikowana dietę. Co do diety to nie ma sprawy możemy zacząc razem od dziś Trzymam kciuki i powodzenia

Hej dziweczyny też kiedyś brałam zwykłe bio cla ale nie działały tak jak te z zielona herbatą. Ale to są moje spostrzeżenia, napewno na każdego działają inaczej. Pozdrawiam

Gość Martuh
Biorę 2 x po 2 kapsułki dziennie, jedną dawkę do śniadania, a druga do obiadu. Jak wyjem cały mój zapas, to najprawdopodobniej kupię te z zieloną herbatką, ale tych mam jeszcze na prawie 1,5 miesiąca.

Gość AnulA K
W swojej zaufanej aptece dowiedziałam się, że Bio- C.L.A bez zielonej herbaty zawiera więcej CLA(kwas linolowy), który zwiększa działanie tego suplementu.

cześć dziewczyny. moja przyjaciółka jest farmaceutką i powiedziała że BIo CLA z zieloną herbatą jest bardziej skuteczniejsze. Ja jem od tygodnia, apetyt się zmniejszył a skóra robi się rewelacyjna :) od jutra zaczynam oczyszczanie organizmu po zimie a potem jakaś skuteczną dietę. Zacznę też biegać jak tylko przestanie padać deszcz... jestem masażystką także jestem całe 8h w ruchu. Rowerek stacjonarny 30 minut dziennie no i obowiązkowo brzuszki.. bo na brzuchu mi najbardziej zależy. Powodzenia :) i trzymajcie kciuki!

Gość JolkaFasolka
Cześć dziewczyny! Ja biorę Bio CLA z zieloną herbatą od 3 tygodni. Ubyło mnie 6kg. Hura. Ale łykam je 3xpo2tabletki. Apetyt bardzo mi zmalał. Słodycze mnie już nie interesują. Jem naprawdę malutko i nisko kalorycznie. Do tego bardzo dużo ruchu (chodzenie po górach z kijkami). SUPER. Pot się leje, a ja widzę efekty. Nareszcie. Zaznaczam, że próbowałam wielu sposobów i łykałam wiele leków ale bez rezultatów, a mam już wiek dojrzały. Polecam wszystkim. Zadnych ubocznych efektów nie widzę.

Hej dziewczynki, co do Bio CLA nie brałam, biorę za to clarinol CLA 1000 od 2 tygodni i 3 kg mniej na wadze...to chyba nie jest źle:)

Gość MartaMartaMarta
Basik32 a w tej dziecie ta chuda ryba to moze byc łosoś wędzony?? Nie wiem czy nie strzelam gafy losoś należy do chudych ryb??:)

Gość MartaMartaMarta
Basik32 a w tej diecie ta chuda ryba to moze byc łosoś wędzony?? Nie wiem czy nie strzelam gafy losoś należy do chudych ryb??:)

Do MartaMartaMarta Niestety nie wiem, jak mam tą dietę od Leny28 i to jej możesz zadać to pytanie, ale ja jem tuńczyka w sosie własnym 1/2 puszki Pozdrawiam

Gość AnulA K
Mandarin, możesz mi powiedzieć jak Twoja koleżanka - farmaceuta argumentowała skuteczność bio cla z zielona herbatą.