Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

ewkaewkaewka zasluga tych tabletek jest to,ze poskromilas apetyt i o to chodzi,a pozniej juz jest tylko to,ze skurczylas zoladek,a tym samym potrzebujesz mniej pozywienia i tak to dziala prawidlowo :) radze tez kupic dobry spalacz tluszczu na silowni i go zazywac..nie trzeba cwiczyc,starczy,ze czasem cos robisz..sprzata sie itp i waga spada :)

Gość ewkaewkaewka
GemmaGemmarum No tak właśnie myślałam jeśli chodzi o to skurczenie się żołądka. Nie wiem nie znam się na tym wszystkim, ale cieszę się, że kupiłam to bio cla, i jakoś dałam radę. Nie chcę też w drugą skrajnośc popaść i stać się chuda za bardzo. Teraz nie jestem gruba, ani nie byłam, ale te boczki trzeba było trochę zlikwidować. A tak naprawdę to chyba chodziło mi najbardziej, żeby coś dobrego dla siebie zrobić i zrobiłam. Naprawdę się cieszę i polecam jeśli ktoś ma podobne myślenie do mnie. Generalnie jakoś tak regularnie nie ćwiczę, ale dużo chodzę, czasami biegam czy się porozciągam, ale wyskoczę na aerobik jednogodzinny. W sobotę akurat idę na siłownie tak się składa, nie wiem ską Ty GemmaGemarum to wiedziałaś i akurat tak trafiłaś.Ale ten spalacz tłuszczu jakoś się nazywa? I to tylko na siłowni mogę kupić? I to są tabletki czy płyn? I najważniejsze czy tylko tam mogę to kupić? Byłabym wdzięczna Ci za odpowiedź, co prawda znowu esej mi się tutaj robi, ale jakoś tak mam z tym gadaniem i nie mogę.. :) No ja zawsze sobie powtarzam jak nie chcę mi się np wstać po lakier do paznokci czy po co innego, to mówię sobi, że jak się ruszę po ten lakier to schudnę, to śmieszne, ale taka moja mobilizacja. ;)) Pozdrawiam Was..;)

Gość Mi pomogły
Wiecie ja mam taki dylemat. Brałam te bio nawet z dobrym skutkiem niestety tylko 3 miesiące bo zaszłan w ciążę. I tak się zastanawiam działały i dalej chciałabym je brać ale nie wiem czy w ciąży wolno. Wydaje mi się że lepiej poczekać. Co myślicie. Tylko nie piszcie że idiotka ze mnie że o to pytam bo pytam właśnie dlatego że nie wiem

Gość ewkaewkaewka
" Uwaga: Preparatu ( czyli Bio CLa) nie należy stosować podczas ciąży ani w okresie karmienia piersią." Tak napisane jest na opakowaniu, więc nie możesz brać teraz w tych tabletek. I Gratulacje! Mieć w sobie małego człowieczka to chyba niesamowite uczucie! ;) Pozdrawiam

Gość Taka_sobie_jaaaa
Dziewczyny! Przecież to głupota te tabletki. Jeżeli chcecie zeszczupleć to jest na to prosty sposób: ĆWICZENIA. Można nie tylko zeszczupleć ale i pięknie wyrzeźbić sylwetkę. Pamiętajmy jednak, że przede wszystkim trzeba sobie zdawać sprawę, jakich efektów nigdy się nie osiągnie: Ja np. jestem typową gruszką i wiem, że nigdy nie będe miała chłopiecej sylwetki, bo taką mam budowę. Zamiast tego, ćwiczeniami pracuję na to, aby moje biorda i uda były jędrne, a brzuch pięknie wyrzeźbiony. Przepraszam, jeżeli ktoś poczuje się urażony tym co napisałam. To tylko moje skromne zdanie.

Gość La Llorona
Moim zdaniem tabletki działają. Jem codziennie lody, piję piwo 2-3 razy w tygodniu, nie głoduję i ćwiczę tylko pół godziny dziennie. Po 6 tyg. 2 kg mniej. Uważam, że to niezły wynik jak na kogoś kto ma prawidłowe bmi (czyli chudnie wolniej). A co do ceny to jak dla kogo - ale jak ktoś pracuje to raczej nie ma problemu z takim wydatkiem.

hej dziewczyny, Poiwedzcie mi, czy koniecznie przy cla z zieloną h. musi być trening? tzn taki z prawdziwego zdarzenia...bo ja ruchu to mam mnóstwo - jestem asystentką i cały dzień w pracy równe godzin biegam latam i stresuje się, a po pracy mam kolejny sajgon w domu - malutkiego synka, za którym biegam wszędzie, w tym samym czasie gotuje, piorę, sprzątam, prasuję, na zakupy chodzę, po prostu nie mam czasu zjeść nic po powrocie z pracy. Jedyne co jem to duże śniadanie i obiad w pracy. I dużo się ruszam,ale nie mam czasu na trening w sensie aerobik czy jazda na rowerku stacjonarnym (akurat mam w domu) - po prostu mam tyle obowiązków:( jednym słowem pracująca mama = 2 etaty. Mam jednak problem z nadwagą po ciąży. Już dużo zeszło i zostało kilka kg do wymarzonej wagi, tak ok. 5kg bym chciała, żeby móc pojechać na wakacje z rodzinką i założyć bikini:) I teraz czy przy takiej aktywności BIO CLA też podziała?? jak myslicie?? nie mam czasu na diety, tzn takie skonstruowane, to jesc, tamtego nie jesc..moge jedynie mniej jesc. I sobie mysle, czy jedzenie tak 4 tabletek BIO CLA dziennie mi pomoze?? Poradźcie.

Gość kasia8819
ja moge powiedziec na swoim przykladzie ze w ciagu 3 miesiecy schudlam 9 kg biorac 3 kapsulki dzienie, jedzac wszystko po za chipsami i tym podobnymi rzeczami, pijac herbate czerwona 1 kubek dziennie i cwiczac 8 min dziennie plus ciagly ruch wynikajacy z obowiazkow, wiec moim zdaniem bez regularnego treningu tez sie da schudnac :)

Gość ewkaewkaewka
Wydaje mi się, że uda Ci się zgubić te 5 kg, z tego co mówisz od amego rana jesteś na nogach, nie prowadzisz siedzącego trybu życia, jak np babki w biurach, więc spokojnie bierz te 4 tabletki i jedz mniej, ale za to częściej w miarę możliwości. Zresztą po połknięciu tabletek na pewno będziesz odczuwała mniejszy głód więc myślę, że uda Ci się. Powodzenia!;)

Gość La Llorona
Hej Ewusia777, myślę, że schudniesz bez treningu skoro masz taki tryb życia. Ja mam siedzący tryb życia (biuro) a cały mój trening to 30 minut dziennie rowerka stacjonarnego i parę powtórzeń ćwiczeń na tyłek. Jedyne co bym na Twoim miejscu zrobiła to ograniczyła kaloryczność posiłków, odrzuciłabym czekoladę i ciasto i nie słodziła herbaty czy kawy. Jedz około 1300-1500 kcal, w tym dużo owoców i warzyw oraz jogurty. Jak będziesz mieć chwile słabości to zjedz loda.

dziewczyny dziękuję wam za odpowiedź. Dziś połknęłam 6 tabletek, bo tyle można max dziennie. Ale wiecie...je sie połyka podczas posilków a nie przed, więc jak mają zmniejszyć moj apetyt?? Co do apetytu...na tygodniu kiedy chodze do pracy jem mało, bo nie mam kiedy, niestety w weekendy nadrabiam, bo gotuję dla całej rodziny ;/ co do słodyczy nie jadam w ogóle, a slodzę tylko 1 kawę rano 1 łyżeczką, mysle ze to nie tak duzo. Jestem jednak żarłok, w sensie jak juz siądę do stolu to odejsc nie umiem;/ i stąd moja nadwaga. Dlatego pokusiłam sie o kupno bio cla. Będę je brała, napisze jesli schudnę. co do ruchu, ja tez w biurze pracuje, ale glownie biegam i sie stresuje...no i mam 1 godzinę spaceru codziennie do pracy i z pracy piechotą chodzę (łącznie 1 godzina)...mam nadzieje, ze wystarczy

Gość kasia8819
tak bierze sie je w trakcie posilku bo one nie pecznieja czy cos takiego i to jest dobre bo w miare ich brania nie bedziesz mogla zjesc takich duzych porcji jak wczesniej nie bedzie ci sie poprostu chcialo tyle jesc ja tak przynajmniej mialam zaczelam zjadac o polowe mniej niz wczesniej i bralam tylko 3 dzinnie mam wiecej energii i zadnych dolegliwosci zwiazanych z ich zazywaniem teraz biore jedna lub dwie dziennie i waga nadal spada powolutku

Gość ewkaewkaewka
No tak, mówiąc, że będziesz mniej jeść, chodizło mi o to, że podczas posiłku zażyjesz tabletkę i ona, jeśli chodzi o mnie bardzo szybko działała. Nie zjadałam całej nałożonej porcji,, a z czasem o wiele mniej, ale starałam się częście. Początkowo w pierwszym tygodniu w ogóle mi się nie chciało jeść, ale rozsądek kazał więc nie miałam wyjscia, nawet jak mi się nie chcialo jesc, to starałam się coś przekąsić. Pozdrawiam;)

Gość rzabaa
Hej Dziewczyny! Ja dzisiaj pojechałam do apteki i kupiłam tabletki Corectia C.L.A. 1300 z zieloną herbatą, mam nadzieję, że coś pomogą :) Dodam jeszcze, że już od tygodnia ćwiczę sobie w domu, jeżdżę po trosze na rowerku stacjonarnym i niestacjonarnym, hehe i chodzę 2 razy w tygodniu na basen na Aqua fitness jak mam czas oczywiście. Staram się także mniej jeść i nie jeść już po godzinie 19. Jak myślicie czy tabletki pomogą mi zrzucić zbędne kilogramy i wyrzeźbić piękną sylwetkę, aby na wakacje nad morzem założyć piękne bikini? Pozdrawiam serdecznie! =]

hej. mam pytanie. czy bio c.l.a pomoże mi się pozbyć tłuszczyku na plecach? pomocy!!! może znacie jakies dobre ćwiczenia? czekam na wasze odp P. S. Lepsze jest bio c. l. a z zieloną herbatą czy bio c. l. a. duo?

Gość afadro
Jak zaczęłam chodzic na ćwiczenia to kupiłam sobie cla, ale w sklepie dla sportowców-mianowicie Balance Thermo Caps firmy inkospor. W sumie od bio cla o którym piszesz różni się tym, ze zawiera jeszcze dodatkowo kofeinę, która jak wiadomo również wspomaga odchudzanie, ponieważ podnosi proces produkcji ciepła co zwiększa zapotrzebowanie na kalorie. Ja jestem z produktu bardzo zadowolona i udało mi się pozbyć tłuszczyku właśnie nawet z pleców. Oczywiście ćwiczenia i dieta odpowiednia tez są bardzo ważne.

Gość ansza23
Witam wszystkie dziewczyny ktore odchudzaja sie z tabletkami BIO CLA ja wlasnie dzis zaczelam i mam nadzieje ze uda mi sie schudnac Mam dwoje dzieci i troche malo czasu na cwiczenia ale mysle ze z moimi pociechami tez mam troche gimnastyki:) Moja coreczka ma 7 tygodni a synek 18 miesiecy wiec mam troche kilogramow do zrzucenia po dwoch ciazach Bede co jakis czas pisac o moich rezultatach Zaczelam brac po 2 tabletki do sniadania obiadu i kolacji nie wiem czy to nie za duzo ale z tego co czytalam to tez tak biora. Chcialabym sie dowiedziec jakie cwiczenia moge robic w domu oprocz jazdy na rowerze stacjonarnym i staperze gdy nie mam czasu na silownie. Mam tez gg jezeli ktoras z dziewczyn chce sie podzielic swoimi wiadomosciami na temat odchudzania z BIO CLA chetnie popisze:)

Gość MarcinZ
Same tabletki niewiele pomogą, bo gdy przestaniesz ich używać wróci waga nawet może i więcej. Efekt jojo murowany. Radze zacząć ćwiczyć i przed ćwiczeniami stosować np. CLA z zieloną herbatą z Inkosporu, to lepsze produkty, bo produkowane dla sportowców, mają zbilansowany skład a to jest istotne.

Gość ansza23
Dzieki za dobre rady wiem ze same tabletki nie pomoga Ja mam duzo ruchu w domu chodzi mi tylko ze nie mam narazie jak korzystac z silowni czy aerobiku ale w domu cwicze na rowerku stacjonarnym i steperze do tego skakanka za domem i wszystkie domowe obowiazki i opieka nad dwojka dzieci:) do tego stosuje takze diete Poczekamy zobaczymy po tygodniu czy sa jakies rezultaty

a gdzie mogę dostać te CLA z zieloną herbatą z Inkosporu? A lepsze jest bio cla z zielona herbatą czy bio cla duo? chciałabym właśnie spróbować, ale nie wiem, które lepsze...

Gość kasia8819
ja bralam bio cla z zielona z Nord Fharm i jestem bardzo zadowolona przy minimalnej zmianie diety(wyrzucilam chipsy, alkohol, mniej slodze) i codziennym cwiczeniu 8 min schudlam od polowy lutego z 75kg do 63kg ponad miesiac temu przstalam je brac i waga sie utrzymuje a nawet troche spada bo chce jeszcze schudnac do 59kg:), ze swojej strony polecam filmiki 8 min abs i 7 min abs bo mi pomogly schudnac przy codziennym wykonywaniu :)) pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość ansza23
to nielzy wynik ja tez chce schudnac 15kg wiec to nie malo ale nie musi to byc od razu oby do nastepnych wakacji sie udalo:) A o jakich filmikach mowisz bo nie rozumiem za bardzo Powiedz jeszcze ile tabletek bierzesz codziennie i co zazwyczaj jesz a ciagu dnia? bo ja nie jem ziemniakow chleb chce raz w tygodniu jedna kromke zero slodyczy i napoi slodzonych sama woda mineralna i zadnego alkoholu

Gość kasia8819
bralam tylko 3 kapsolki dziennie, na sniadanie jadlam tak 3 kanapki, zwykly chleb zamienilam na taki z blonnikiem, pozniej obiad, kolacje jadlam tak zazwyczaj do 18 w miedzy czasie jakies jablko, paluszki, jogurt czy cos innego jesli bylam glodna nie zrezygnowalam ze wszystkiego bo stwierdzilam ze to bez sensu, slodycze tez jadlam jak mialam ochote ale w malych ilosciach kostka czekolady czy jakies ciasto, pilam i nadal pije herbate czerwona i zielona jedna badz dwie dziennie(bardzo polubilam czerwona) nie zrezygnowalam ani z ziemniakow ani z makaronu tyle ze przestalam jesc mega porcje :) po bio nie chcialo mi sie jakos, nie pije zadnych slodzonych czy gazowanych napoi, ale jadlam np kawalek pizzy kiedy wychodzilam ze znajomymi bez problemu :) a jesli chodzi o filmiki to sciagnelam sobie z neta 7 i 8 min abs i cwiczylam wieczorkiem. Taka metoda sie u mnie sprawdzila nigdy wczesniej nie udalo mi sie schudnac dopiero bio pomoglo wiec jestem zadowolona z efektow, nie widzialam zadnych skutkow ubocznych. Nie gwarantuje ze u kazdego bedzie tak samo bo ja to ja:)) ale napewno trzeba byc konsekwentnym bo efektu od razu nie pojawia sie, pierwsze kilo spadlo po 2 tygodniach o ile dobrze pamietam, no i cm tez poszly w dol, a jakie to mile uczucie jak patrze na ubrania w rozmiarze 42 ktore sobie leza bo teraz sa za duze :)))

Gość ansza23
Dziekuje napewno skorzystam z twoich rad:) Ja biore zwykle BIO CLA moja kolezanka duzo schudla po nich dlatego je wybralam jak nie bedzie rezultatow skorzystam z BIO CLA Dopiero zaczelam wiec na rezultaty musze troche poczekac chociaz chcialbym juz byc szczuplejsza hehe:)

Gość EVENT TYLKO DLA KOBIET
Event tylko dla kobiet 2.09.2011 w Poznaniu z wieloma atrakcjami przez ponad 5h. Prowadzący Event Conrado Moreno Dwa pokazy mody jednej z najzdolniejszych projektantek mody Elwiry Horosz Modelkami będą finalistki Miss Polonia 2011 Gość Specjalny dr Andrzej Sankowski z wykładem "Bezpieczeństwo w medycynie piękna" Pokaz spektakularnych zabiegów wykona lek med Krzysztof Łuksza z Kliniki Piękna Biogenica w Poznaniu Pokaz Krav Magi " Pani się broni " Agnieszka Sankowska oraz Jarosław Rogowski Pokaz bielizny KINGA Imprezę uświetni wspaniały wielki tort Cukierni Kandulski w Poznaniu Całą imprezę ochrania Agnencja Ochrony BEST z Poznania W loterii wizytówkowej do wygrania m.in wczasy dla dwóch osób na wyspy kanaryjskie przez Biuro Podrózy ITAKA Teatr Wielki w Poznaniu jest naszym patronem pod egidą akcji KOBIETA ROKU 2011 Salon ALCHEMIK czesze nasze modelki do pokazu dzięki uprzejmości właściciela. Każda z Pań uczestnicząca w Evencie dostanie torbę z wieloma suwenirami oraz książką dr Andrzeja Sankowskiego ! Wiele cennych nagród, rabatów ....to jedne z wielu niespodzianek czekających na nasze Panie Serdecznie zapraszamy Panie z Poznania i wielkopolski !!! ZAPISY NA poznan@womanbusiness.pl www.womanbusiness.pl

Gość aha i achhhhh
ja pierdole, to już nie mozna napisac "impreza dla kobiet" tylko po angielsku, cholera jasna :o