Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassia24

brak krwawienia z odstawienia w czasie siedmiodniowej przerwy

Polecane posty

Gość kassia24

brak krwawienia z odstawienia w czasie siedmiodniowej przerwy miedzy opakowaniami. Czy miałyście dziewczyny podobny problem. Ja zaczęłam brać pierwszy raz tab Harmonet, po około 14 dniach kochałam sie z chłopakiem nie kończył we mnie ale robiliśmy to jeszcze dwa razy tego samego wieczora. Po skończeniu opakowania nie wystąpiło krwawienie miałam jedynie tak 4-5 dnia takie wrażenie jak by miał nastapić okres ale nic nie było. czy to moze byc spowodowane tym ze dopiero zaczełam przyjmować hormony czy moge być w ciąży aczkolwiek w jakimś stopniu to wykluczam bo zazywałam tabletki co dziennie żadnej nie pominęłam.

Gość kassia24
:(

Gość niedoświadczona...
W ulotce tabletek jest napisane, że krwawienie z odstawienia nie musi wystąpić ponieważ Twój organizm dopiero się przyzwyczaja:) Raczej nie jesteś w ciąży;)

dokładnie tak. zwłaszcza w pierwszych miasiącach przyjmowania może nie być krwawienia. jeżeli zdarzy się to za mieisąc to idź do lekarza, ale teraz nie ma powodu do zmartwień. tak może się stać.

Uff... uspokoiłaś mnie bo ja też tak mam... W poniedziałek powinnam dostać okres a do dzisiaj nie mam... ale może nasze organizmy się przyzwyczajają dopiero? Będzie dobrze chyba.. nie ;)? Musi być :D

Gość kassia24
mam nadzieje że będzie dobrze