Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

Witam niedzielnie:) Widzę, ze ten temat weekendowo zamiera.. a szkoda;)

witam wszystkich serdecznie.....tak tak to chyba ten niedzielny nastroj tak uczynil i wszyscy znikneli,ale jutro poniedzialek yeeeaaaaa!!!!!ha ha ha...napewno....buuuuuu....

powiem wam kawal czysto kanadyjski,musicie poznac tradycje Kanady,ale musze wyjasnic cos przedtem....Paki to ktos z Pakistanu..kobieta czy mezczyzna....z zycia wiadomo tutaj,ze maja ciemniejszy kolor cos w rodzaju sinego,dlatego tez Polacy nazywaja ich tez siniakami,poza tym do jedzenia dodaja tez mocne przyprawy,ktore dla nas Polakow smierdza i potem oni sami od tych przypraw maja nieprzyjemny zapach.......to teraz jak juz wszyscy o tym wiemy to zaczynam...... ....pewnego dnia mama zajaczek ze swoim synkiem malym zajaczkiem wedrowala razem z mama skunksikiem i jej malym synkiem malym skunksikiem przy drodze......nagle szybko jadacy samochod smignal przy nich i przejechal obydwie mamy i pozostall tylko dwaj malce....wstali po chwili i ida....nagle maly zajaczek zatrzymuje sie w miejscu i placze....maly skunksik pyta sie jego czemu placze....a bo wiesz,mame przejechalo auto a ja nawet nie wiem kim ja jestem.....maly skunksik patrzy na zajaczka i mowi.....wiesz,masz duze uszy,duze zeby i caly czas tylko wpiepszasz te marchewke,to ty jestes ZAJAC......ida dalej....nagle maly skunksik zatrzymuje sie i zaczyna plakac......zajaczek staje i pyta sie czemu jego towarzysz zrobil sie taki emocjonalny....skunksik mowi....a bo wiesz,ja tez starcilem swoja mame i tez nie wiem kim ja wlasciwie jestem.....maly zajaczek tak patrzy i mysli mysli i patrzy......wiesz,czarny to ty nie jestes,bialy tez nie,a smrod od ciebie leci straszny,to ty jestes PAKI!!!!! ha ha ha.........

powiem jeszcze jeden o podobnym temacie..........pewien Paki przychodzil co ranka to sklepu calodobowego kupowac litr mleka.....pewnego razu wlasciciel sklepu zazartowal i powiedzial jemu,ze lepiej bedzie sie oplacalo kupic sobie krowe zamiast stale kupowac po litrze mleka......Paki przestal sie pokazywac w sklepie az po dwoch tygodniach zagladnal i kupil kilogram cukru....sklepikarz zdziwiony mowi...hej,cooooo juz nie kupujesz u mnie wiecej mleka???.....aaaaa,bo wiesz,kiedys powiedziales mi,ze lepiej bedzie zafundowac sobie krowe no i sobie kupilem taka fajna.......sklepikarz zdziwiony...no taaaak,ale gdzie ty ja trzymasz w apartamencie????.....aaaaa na balkonie......no taaaaak,ale co ze smrodem?????......aaaaaaa przyzwyczaila sie!!!!!!......ha ha ha!!!!!

tak,tak...usmiechy widac na twarzach mimo poniedziałku....słońce czyni cuda! witam wszystkich! u mnie tez pięknie za oknem , aż przykro w biurzę siedzieć . Więc dlaczego ma byc mi przykro skoro nie muszę w biurze siedzieć ,zaraz spadam na świerze powietrze. Ale czym my się cieszymy,wyobrażcie sobie naszą Anię flowers. Pewnie spaceruje gdzies po rozgrzanym piasku nad brzegiem oceanu cała opalona i z pewnością rozebrana , co to musi byc za widok! No i pewnie kostium w hotelu zostawiła...:)

cześć koleżanko ,co słychać?

hm,no to może wpadniesz do mnie zrobic to samo,chętnie Ci w tym pomogę,np.potrzymam drabinkę żebyś nie wypadła.

i jaka to sprawiedliwość?>...jedna ma 2 chętnych do pomocy a ja sama będę musiała myć :(

ale nie zgłaszałas ochoty na pomoc , wiec.....pisz podanko i pomyslimy! pozdrawiam margarita.

gwałt na mężu?....no no ...ostra kobieta :P no tu już piszę.....podanie, CV i załączam 2 zdjęcia ;)

widze ze dzis pusciutko bylo..panowie chyba sie przestraszyli ze jednak ich do pomocy zatrudnimy :P co dzis za pogoda..ech od rana mi glowa peka..mykam do łóżeczka(niestety sama..no nie własciwie to z bólem głowy) ..dobranoc wszystkim..buziaczki