Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

aaaniołku - może i łatwiej, ale większego lenia sie ma :) Może jakieś fory będziemy miały na obronie? :P Ja będę już wtedy w 8 miesiącu!!!!!!!!!!!! Ja pikole, szok totalny :D

Gość Wzetka
Taka piękna pogoda że chyba zabiorę tego mojego niepsa i pójdę na spacerek, on się na pewno ucieszy.

heheh ja czy chce czy nie chce czy piękna czy brzydka pogoda musze z psem na spacera iść, ale naciągnęłam wczoraj męża na nowe okulary słoneczne :) oczywiście komentarz był że mam 4 pary ;)

Gość Wzetka
Papatki dziewczyny. Trzymajcie się ciepło i wszystkiego dobrego.

Gość Wzetka
a jakiego masz pieska bo mój to jamnik czyli niepies

limetka - myślę, że będziecie miały szczególne względy. pamiętam jak u mnie laska w ciąży była na egzaminie to sie wszyscy bali ja zdenerwować i każdy taki łagodny dla niej był :) a poza tym obrona to małe piwo jak się samemu prace napisze :) ja miałam bardzo specyficzny temat i wszyscy mi mówili, że źle robię pisząc o tym, że wiele osób się z tym nie zgadza i mogę mieć problem na obronie. Mojemu promotorowi też nie przypadł temat do gustu, ale się uparłam. jak się nie zgadzałam z poprawkami jakie proponował to ich nie robiłam - w końcu to moja praca. Ale potrafiłam postawić na swoim, na obronie walczyłam, byłam przekonująca i dostałam 5 :) warto było :)

Limetka- mi sie tez stawia macica :( paskudztwo ale dobrze robi masaż- delikatny, lekko podgrzana oliwką- brzuszek sie rozluźnia :D Cetuś- Babinko niech ta @ paskudna nie przyjdzie :) ale byłoby rewelacyjnie;) ja sie broniłam dopiero w grudniu- byłam już w 2 msc < chociaz teraz to dopiero w 2 msc > i ze stresu myślałam , ze im pięknie wyhaftuję ten stół komisyjny ale obyło sie bez ekscesów :)

Wzetka mój to niskopodłogowy terenowy pies bojowy w wersji żeńskiej, jest trochę napakowanym kundelkiem, bo jak była mała to ją witaminkami karmiłam :) i chyba troche przekarmiłam, teraz ma nadludzką siłę ;)

Gość Wzetka
Celtyka mój też jest niskopodwoziowy a w dodatku przegubowy powinien mieć z tyłu karteczkę jak na autobusach "zachodzi 1,5 metra" bo jest długi a miał być miniaturką. Znikam już na ten spacerek bo już mu obiecałam więc zaraz wariacji dostanie. Papatki

Czesc dziewuszki widze ze o pieskach mowa!! no ja mam kundelka pomieszany z jamnikiem szorstkowlosym!! ale cudowny i kochany!!

aaaniołku - ja w sumie mam latwy temat, no tak mi się wydaje, bo dotyczy mojej miejscowosci :) Ale też cięzko jst napisac obszerną miare prace, bo teraz to uż jest wieś,a kiedyś była miastem i materiałów az tylu nie ma. Ale jakos dobrnełam prawie do konca i mysle ze bedzie ok. :) Bebeczki kochane idę teraz przelecieć mopem podłogi. Może jeszcze perzed wyjazdem do miasta do was wpadnę ale nie obiecuje. :) Papatki 👄

mamuśki czy jak już zafasolkowałyście ale jeszcze o tym nie wiedziałyście to przed terminem @ bolało was w dole brzucha ale tak jakby jajniki bolały ? tak zaczynam już przeżywać jak mrówka okupacje

czesc Celtyka ja mialam straszne bole jajnikow myslalam ze umre!!! a potem okazalo sie ze jestem w ciazy no i piersi bolay jak nie wiem co a dotego sluz byl lejacy!! wiec mowie Tobie kto wie moze bedzie mala fasolka trzymam kciuki za to!!

u mnie ból na owu i na @ był zupełnie podobny- stąd ten :D Celtyka wysyłam do Ciebie aniola na bocianie :D

mój śluz to też komedia czeska, ale wiem że jak był seksik to jakoś w międzyczasie bolały mnie jajniki, nie pamiętam czy dzien przed czy po a może w czasie ale jakoś tak

celtyka - ja miałam taki dziwny ból - jakby skurcze, zupełnie inny niż na @ i jajniki czasem też czasem się odzywały. jest szansa, że to fasolka :)

Celtyka, wiem że łatwo pisać, ale zajmij się czymś co lubisz robić, idź nad morze, a nie siedź na pupci i się nie karęcaj... potem może być większe rozczarowanie...choć wiesz, że życzę Ci jak najlepiej!

hejka intima_30 !!! ah powiem wam tak co kobieta to inaczej odczuwa ciaze!! ja twierdze ze tescik to musisz zrobic by sie przekonac!! I stwierdzam ze rzeczywiscie bedziesz mama!! pragne tego z calego serduszka!!

intima liczę się z tym, tal tylko pytam żeby zagłuszyć swoją panike, co ma być to i tak będzie, ale popytać można

już wcześniej polecałam , ale polecam jeszcze raz książkę Antoniny Kozłowskiej \" trzy połówki jabłka\" jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

celtyka, dostałam, ale byłam w stanie wskazującym, więc jakoś nie odpisałam ;-) A ta księga to o czym?

o kobietach, meżczyznach, ta ksiisiążka będzie bliska warszawiankom :) akcja dzieje sie w zeszłym roku :)

Babeczki, rozmawiałam przed momentem z mężem i powiedziałam mu, ze chcę dzisiaj zrobić test. Zgadnijcie , co on na to... \"Kochanie, testu nie rób, bo jutro przyjdzie do Ciebie @. Takie mam przeczucie.\" Nie ma to jak pocieszenie ze strony faceta... :(

Karolcia nie przejmuj sie faceci to proste formy jedno komórkowce ja na ten temat z mężem wcale nie gadam , postawie go przed faktem dokonanym i już :)