Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Gość oliwiiiia
siedzi w tym sekretariacie i podgląda kafe jak napalona małolata :D buahahhahah - intimka_31

Widzisz kochana Intimko - znowu jakaś pomarańczka potrzebuje emocji :((( Ja tak nie lubię :((( A kiedyś było tak miło.........

Gapinka, czym Ty się przejmujesz! Widać ktoś potrzebuje akceptacji i zwrócenia na swoją marną istote uwagi ;-)

Gość oliwiiiia
buahahahhahabuahhahahah :D

chyba jakaś kontrowersyjna jeseś :))) Kurka a ja nie zauważyłam na naszym topiku :(( Moze powinnam sie porozglądać - za rzadko wyglądam poza nasz topik :))) :))) Intimka ty to masz popularność :)) :))

Nie ja się nie przejmuję - mam większe problemy niż pomarańczki :))) Myslę ,że z pomarańczkami trzeba jak z dziećmi małymi podczas histerii - zignorować :))) :)))

Kurka wodna - tylko dlaczego zawsze trafiam na takie pomarańczowe klimaty :(((

Gapinka, sama piszesz, że ignorancja najlepsza ;-) Jest tego syfu trochę, ale przeciez nie tylko na tym topiq. Pomarańcze były, są i będą :-)

a jak tam Twoje badanka , ok? Mi lekarz kazał juz odpuścić przeglądy :))) więc odpuszczam :)))

narazie nie mam czasu na badania ;-) ale za tydzień biorę się ostro za siebie

cześc dziewczynki ... nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje... wyłapałam takiego doła że od 3 dni ciągle płaczę... koszmar jakiś... :(

Też tak kiedyś miałam ........ Smutki pojawiają się znikąd ( wszytsko przez te hormonki ) i kazdy problem - nawet z tych mniejszych rangą jest starszliwy . Wzruszanie non stop i takie tam ...... minęło mi a potem znowu miłam :((( Buzia duża i popłacz sobie - pomaga !

poza tym to jeszcze własnie w ciaży się nasila i dużo przyszłych mamuś tak ma - popłakują sobie troszkę nie wiadomo dlaczego , nawet jak dzidus był upragniony i strasznie chciały byc w ciąży to nagle smutki ich dopadają . Ale mijają :))) :))) Popytaj naszych forumowych mamuś - ja jeszcze nie mamusia więc dokładnie nie wiem :))))

myślisz? ostatnio ciągle mam wrażenie że wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie, mąż robi wszystko żeby mnie wkurzyć i ciągle jestem rozżalona... :( czuję że oszaleję niedługo sama ze sobą...:(

Gość Anucha26
Witajcie, mam taki problem, jestem przed @, mam dostać w środe 29.05. tylko powiedzcie czy w środku dosyć wysoka temp. to normalne, jak w sadezam palec to jest aż gorące, nie mam żadnych chyba innych objawów. rano mam temp 36,6, popołudniu 37, czy to może oznaczać ciąże

Gość Anucha26
no mam jeszcze takie delikatne bóle brzucha, ale to już chyba od 2 tyg, tak jak na @

Hej redghost! Nie smucić mi się tu! Anucha, na podstawie \"objawów\" które tu podałaś nikt diagnozy nie postawi... Swoją drogą po co wsadzasz sobie palec do środka???

INTIMA! TWOJE PYTANIA SĄ TENDENCYJNE ! :) AŻ MI SIĘ MICHA ROZJARZYŁA :)

redghost, cieszę się, że mogłam sprawić Ci przyjemność ;-) Ale to nie jest śmieszne, skoro tam jest tak gorąco to można się sparzyć...

JAK ZWYKLE PRZEGANIAJĄ MNIE SPRZED LAPTOPA! WIĘC SPADAM ... PA!

Gość Anucha26
widze dziewczynki, że na tej stronce już nie jest tak miło jak kiedyś

Gość oliwiiiia
Masz racje Anucha bo siedzi tu taka jedna matrona :D

Gość Anucha26
a ktora to

oj tam, Anucha, nie nerwuj się ;-) daj na looz :-) ta matrona to właśnie oliwia ;-)

Gość Anucha26
ja sie nie denerwuje, tylko kiedyś ta stronka była bardzo miła i pomocna, a teraz lipa

Anucha, ale czego się spodziewasz? Myślisz, że większość forumowiczek wkłada sobie palec do środka, żeby sprawdzić czy to ciąża? Podałaś za mało rzekomych objawów. Konkrety proszę, konkrety ;-)